inseminacija kod prof. Šimunića/poliklinika ivf

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    darijam
    12. Travanj 2023. 10:55

purple0000

darijam

purple0000

darijam

purple0000

darijam

purple0000

darijam

purple0000

darijam

purple0000

Pozdrav svima!Dugo vas već pratim i konačno se javljam…Svima vam želim da što prije dođete do željenog cilja!Ja isto idem na inseminaciju i to sutra…Da li me možete malo ohrabriti,utješiti,bilo što?Hvala Vam svima!

sretno draga, kako je proslo? 🥰🥰🥰
    a gle inseminacije je postupak gdje je sansa manja nego u ivf postupku i nekome ne uspije kao primjerice meni a nekome uspije odmah iz prve! tako da nadam se da ce tebi uspjet iz prve🥰
    neznam koji bih ti iskreno savjet dala osim da vjeruj u sebe, slusaj doktora i sve ce kad tad doci na svoje😊 radujem se nadam se pozitivnom testu🫂🫂pusa

Bokic,darijam!😘 Dobro je prošlo.Ja sam pacijentica profesora Šimunića,ali njega jučer nije bilo,bio je na simpoziju u Sloveniji,pa mi je inseminaciju napravio doktor Grbavac.Baš je super doktor,simpatičan i srdačan!🙂 Nije me ništa boljelo tokom zahvata,jedino sam kasnije malo krvarila i imala probadanja u jajniku,ali danas je dobro.Da,znam da je puno manja šansa,ali ipak se nadamo da će uspjeti odmah iz prve.Hvala!💜 I ja tebi također želim sve najbolje i da čim prije dođe toliko željeni plusić!😘😘😇😇🤗🤗

kompletan ivf tim je odlican! od sestri, doktora ma svih!
    sretno drzim fige😻

Hvala puuuunoooo!❤ Da,svi su stvarno super,ljubazni i susretljivi!👍 Draga,ako slobodno pitam,u kojoj si ti fazi?

evo do jucer sam pila duphastone posto imam neredovite m. pa sad cekam m da dode pa krecemo s pikicama i folikulometrijama🙈

Onda neka čim prije dođe m,pa da kreneš sa pikicama i ostalim što ide uz to.❤ Kod kojeg si doktora?

i ja se nadam da oce cim prije😊
    dr. Maricica
    kako se ti osjecas?

Držim fige!❤ Doktor Maričić je isto jako dobar i srdačan.Ja se danas baš nekako loše osjećam.Vjerojatno od svih tih lijekova.

pozdrav, kako ste? kako se osjecate?🥰

Pozdrav!Evo,ide….🙂 U cetvrtak idem vaditi betu.Uhhhh….Kako si ti?Suprug i ja smo relativno novi u poliklinici,pa ne znamo baš sve točno,pa me zanima da li Vi sve plaćate u poliklinici(konzultacije,ultrazvuke,inseminaciju…)?Ili idete preko HZZO?Mi smo do sada sve plaćali.

trenutno na pikicama. sutra imam prvu folikulometriju 😇 

placamo sve,nismo preko hzzoa uopce probali
    drzim figeee uspjet ce🥰

darijam
    12. Travanj 2023. 10:55

Artig

Pozdrav djevojke. Evo da javim pozitivno iskustvo prve inseminacije. Danas je petnaesti dan i beta mi je 260! U četvrtak ponavljam, ali nadajmo se dobrom tijeku dalje. Nisam pacijentica poliklinike IVF, ali ovo je jedina aktivna tema o inseminaciji (što je žalosno jer treba svakako probati). Puse svima 😘😘😘

cestitam🩷🩵

purple0000
    12. Travanj 2023. 10:58

Artig

Joj znam! Tako sam i ja razmišljala, a onda se uhvatim kako googlam sve žive testove za rano otkrivanje. Ali još jedan dan i znat ćeš rezultat, a ja šaljem pozitivne misli za pozitivnu betu 😚😚😚

Ma,i ja sam sve živo googlala....Od lijekova koje sam morala piti,pa onda one injekcije,pa štoperica,pa sama inseminacija i tako svaki dan...Sve me zanimalo.A kad je inseminacija prošla,onda pak su na red došli rani simptomi trudnoće.🤭🤭 Joj,hvala ti puuuuunoooo!😘😘❤  Mi žene smo lavice i sve ćemo podnijeti i izdržati samo da u svojim rukama držimo taj maleni smotuljak.❤

👩 33 sve ok
    🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
    Poliklinika IVF

03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
    21.07.- aspiracija
    24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
    05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
    07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
    18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
    08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏

Artig
    12. Travanj 2023. 11:48

darijam

Artig

Pozdrav djevojke. Evo da javim pozitivno iskustvo prve inseminacije. Danas je petnaesti dan i beta mi je 260! U četvrtak ponavljam, ali nadajmo se dobrom tijeku dalje. Nisam pacijentica poliklinike IVF, ali ovo je jedina aktivna tema o inseminaciji (što je žalosno jer treba svakako probati). Puse svima 😘😘😘

cestitam🩷🩵

Hvala i vama puno srece dalje 😘😘😘 

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

Artig
    12. Travanj 2023. 11:49

purple0000

Artig

Joj znam! Tako sam i ja razmišljala, a onda se uhvatim kako googlam sve žive testove za rano otkrivanje. Ali još jedan dan i znat ćeš rezultat, a ja šaljem pozitivne misli za pozitivnu betu 😚😚😚

Ma,i ja sam sve živo googlala….Od lijekova koje sam morala piti,pa onda one injekcije,pa štoperica,pa sama inseminacija i tako svaki dan…Sve me zanimalo.A kad je inseminacija prošla,onda pak su na red došli rani simptomi trudnoće.🤭🤭 Joj,hvala ti puuuuunoooo!😘😘❤ Mi žene smo lavice i sve ćemo podnijeti i izdržati samo da u svojim rukama držimo taj maleni smotuljak.❤

Naravno 🩷🩷🩷 i sve smo spremne da dođemo do cilja. Svakako javi sutra ishod 😊😊

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

purple0000
    12. Travanj 2023. 13:07

Artig

purple0000

Artig

Ma,i ja sam sve živo googlala….Od lijekova koje sam morala piti,pa onda one injekcije,pa štoperica,pa sama inseminacija i tako svaki dan…Sve me zanimalo.A kad je inseminacija prošla,onda pak su na red došli rani simptomi trudnoće.🤭🤭 Joj,hvala ti puuuuunoooo!😘😘❤ Mi žene smo lavice i sve ćemo podnijeti i izdržati samo da u svojim rukama držimo taj maleni smotuljak.❤

Naravno 🩷🩷🩷 i sve smo spremne da dođemo do cilja. Svakako javi sutra ishod 😊😊

💜💜 Naravno da ću javiti....😘😘

👩 33 sve ok
    Poliklinika IVF

21.07.- aspiracija

purple0000
    12. Travanj 2023. 17:15

darijam

purple0000

darijam

purple0000

darijam

purple0000

darijam

purple0000

darijam

purple0000

darijam

purple0000

Pozdrav svima!Dugo vas već pratim i konačno se javljam…Svima vam želim da što prije dođete do željenog cilja!Ja isto idem na inseminaciju i to sutra…Da li me možete malo ohrabriti,utješiti,bilo što?Hvala Vam svima!

sretno draga, kako je proslo? 🥰🥰🥰
    a gle inseminacije je postupak gdje je sansa manja nego u ivf postupku i nekome ne uspije kao primjerice meni a nekome uspije odmah iz prve! tako da nadam se da ce tebi uspjet iz prve🥰
    neznam koji bih ti iskreno savjet dala osim da vjeruj u sebe, slusaj doktora i sve ce kad tad doci na svoje😊 radujem se nadam se pozitivnom testu🫂🫂pusa

Bokic,darijam!😘 Dobro je prošlo.Ja sam pacijentica profesora Šimunića,ali njega jučer nije bilo,bio je na simpoziju u Sloveniji,pa mi je inseminaciju napravio doktor Grbavac.Baš je super doktor,simpatičan i srdačan!🙂 Nije me ništa boljelo tokom zahvata,jedino sam kasnije malo krvarila i imala probadanja u jajniku,ali danas je dobro.Da,znam da je puno manja šansa,ali ipak se nadamo da će uspjeti odmah iz prve.Hvala!💜 I ja tebi također želim sve najbolje i da čim prije dođe toliko željeni plusić!😘😘😇😇🤗🤗

kompletan ivf tim je odlican! od sestri, doktora ma svih!
    sretno drzim fige😻

Hvala puuuunoooo!❤ Da,svi su stvarno super,ljubazni i susretljivi!👍 Draga,ako slobodno pitam,u kojoj si ti fazi?

evo do jucer sam pila duphastone posto imam neredovite m. pa sad cekam m da dode pa krecemo s pikicama i folikulometrijama🙈

Onda neka čim prije dođe m,pa da kreneš sa pikicama i ostalim što ide uz to.❤ Kod kojeg si doktora?

i ja se nadam da oce cim prije😊
    dr. Maricica
    kako se ti osjecas?

Držim fige!❤ Doktor Maričić je isto jako dobar i srdačan.Ja se danas baš nekako loše osjećam.Vjerojatno od svih tih lijekova.

pozdrav, kako ste? kako se osjecate?🥰

Pozdrav!Evo,ide….🙂 U cetvrtak idem vaditi betu.Uhhhh….Kako si ti?Suprug i ja smo relativno novi u poliklinici,pa ne znamo baš sve točno,pa me zanima da li Vi sve plaćate u poliklinici(konzultacije,ultrazvuke,inseminaciju…)?Ili idete preko HZZO?Mi smo do sada sve plaćali.

trenutno na pikicama. sutra imam prvu folikulometriju 😇

placamo sve,nismo preko hzzoa uopce probali
    drzim figeee uspjet ce🥰

Hvala ti puno!

👩 33 sve ok
    Poliklinika IVF

21.07.- aspiracija

• ifka11
    12. Travanj 2023. 20:03

Pozdrav curke. Idem na prvu inseminaciju ovaj mjeces. Pa me zanima dali ste imali kakve nuspojave na femaru, menopur i štopericu?

purple0000
    12. Travanj 2023. 20:46

ifka11

Pozdrav curke. Idem na prvu inseminaciju ovaj mjeces. Pa me zanima dali ste imali kakve nuspojave na femaru, menopur i štopericu?

Pozdrav!Ja nisam imala nikakve nuspojave,jedino sam nakon menopura i štoperice bila jako napuhnuta,ali to je normalno.

👩 33 sve ok
    Poliklinika IVF

21.07.- aspiracija

darijam
    12. Travanj 2023. 21:07

ifka11

pozdrav, nisam ni ja imala nikakve nuspojave.
    sretno💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.