😘😘 Kako je bilo danas?❤
a vadili mi krv ujutro i folikulometriju radili gdje je sve oke i sutra opet moram doci😬
pojavilo mi se neko lagano krvarenje sad neznam sta s tim.. polako ludim al nedam se😮💨🤗
sve ce ici na zamrzavanje i za sljedeci mjesec takav je dogovor..
ti si bolje? citam da ides u drugi postupak..drzim fige❤️
sto se tice th i ja sam imala istu th u prvom i drugom postupku a reagirala drugacije.. nevjerojatno😂
tako da ne brini sve ce biti dobroo🤗
Puno sreće i pozitive šaljem da sve dobro prođe! 🩷
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Hvala ti puno!😘😘 Od sutra krećem sa femarom i onda 6,7 i 8 dan ciklusa menopur,a u nedjelju folikulimetrija.Kod prvog postupka sam koristila štopericu ovitrelle.Ja nisam ništa birala i sad prije ovog drugog postupka mi je doktor rekao da bi probao još jedanput kao i prošli put.Da,jako se razlikuje od osobe do osobe kako tko reagira.Ja sam prvi put super reagirala na sve,ali nažalost nije uspjelo.😭😭😢😢☹️☹️ Da,još je rano za neke "ozbiljnije" simptome,a možda ih ni nećeš imati.😘❤ A u kojoj si ti bolnici?
Joj stvarno ti od srca želim uspjeh u drugom postupku! 🩷🩷🩷 Ova loša statistika je baš poražavajuća. Koliko godina imaš? Ne znam jesmo to negdje pričali. Ja sam friško 30 napunila.
Meni je u glavi kao moraju doći simptomi, onda je to to,a zapravo trebam uživati. Jedini simptom je pospanost. 😅
Ja sam u Poliklinici Repromed :)
Hvala ti od ❤!Joj da,ova statistika baš ubija u pojam.Koma…Ja imam 33 godine,tako da baš i nemam previše vremena na raspolaganju…Kod mene je sve u redu,svi nalazi su zadovoljavajući,suprugov spermiogram nije dobar.☹️☹️ Da,baš trebaš uživati i paziti na sebe.❤ A simptomi ako baš i moraju doći,neka budu što blaži,tek toliko da osjetiš te neke čari "drugog stanja".😉🤗🤗
Ma mlada si! Meni su rekli da im je mlado sve do 39! 🤣🤣🤣 Ali super da ste krenuli i imate dosta vremena! Ajde, plivači će se usmjeriti na pravo mjesto! Bitno da je ostalo sve dobro.
Hvala ti 🩷, spremne smo mi na sve, pa i na sve potencijalne simptome! 😁
Da,bez plivača ništa,ali nisu baš dobri i to me jako brine.😭😭😢😢 Polako se pripremamo za drugu inseminaciju.Jučer sam obavila folikulimetriju,u srijedu ponovno,pa ćemo vidjeti koji dan će biti "dan d".😘😇 Za sada je sve dobro.Kako si mi ti?❤
👩 33 sve ok
🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
Poliklinika IVF
03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
21.07.- aspiracija
24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏
Cure, gdje ste obavile vadjenja krvi prije postupka?
1. serološke pretrage (određivanje antit tijela na virus hepatitisa A, hepatitisa B, hepatitisa C, HIV-a i sifilisa)
2. endokrinološke testove -
[ul]
[li]estradiol[/li]
[li]testosteron (ukupni i slobodni)[/li]
[li]progesteron[/li]
[li]LH[/li]
[li]FSH[/li]
[li]prolaktin[/li]
[li]DHEAS[/li]
[li]SHBG[/li]
[li]AMH[/li]
[li]androstedion[/li]
[/ul]
3. Cervikalne briseve..
Točnije- imaju li oni svoj labos za vadjenje svega toga .. ili to moram obaviti negdje drugdje?
Jedino mi je da seroloske pretrage radim u Petrovoj 3
Hvala!
Cure, gdje ste obavile vadjenja krvi prije postupka?
1. serološke pretrage(određivanje antit tijela na virus hepatitisa A, hepatitisa B, hepatitisa C, HIV-a i sifilisa)
2.endokrinološke testove -
[ul]
[li]estradiol[/li]
[li]testosteron (ukupni i slobodni)[/li]
[li]progesteron[/li]
[li]LH[/li]
[li]FSH[/li]
[li]prolaktin[/li]
[li]DHEAS[/li]
[li]SHBG[/li]
[li]AMH[/li]
[li]androstedion[/li]
[/ul]
3. Cervikalne briseve..
Točnije- imaju li oni svoj labos za vadjenje svega toga .. ili to moram obaviti negdje drugdje?
Jedino mi je da seroloske pretrage radim u Petrovoj 3
Hvala!
Bokić!🙂 Suprug i ja smo markere na hepatitis,sifilis i hiv vadili na transfuziji krvi u bolnici u koju pripadamo.Krv za hormone sam vadila u susjednoj bolnici jer su ostali bez reagensa(stvarno čudno),a meni je bilo jako bitno to vađenje krvi jer se krv vadi od 2-4 dana ciklusa(tako su barem meni rekli).A briseve sam vadila kod svog ginekologa.Otišla sam do njega,objasnila mu da idemo u postupak i da trebam briseve i sve mi je stavio na uputnicu i naručio me za par dana.Jer ako ideš privatno negdje vaditi briseve,dosta skupo to dođe,jer se svaki bris naplaćuje pojedinačno,a trebaš pet briseva(raspitala sam se,pa zato znam).
👩 33 sve ok
Poliklinika IVF
21.07.- aspiracija
Ja sam sve to ranije vadila u Petrovoj i sad kad predjem u ovu polikliniku dal me oni upute isto tamo da to vadim na uputnicu il kako?
Jel sam u Petrovoj dobila nalaz, internu uputnicu i spustila se u podrum izvaditi krv.. a kako sad? Pogotovo ovo prvo vadjenje krvi na pocetku ciklusa (2-4 dan)
Malo sam zbunjena.
Ja sam sve to ranije vadila u Petrovoj i sad kad predjem u ovu polikliniku dal me oni upute isto tamo da to vadim na uputnicu il kako?
Jel sam u Petrovoj dobila nalaz, internu uputnicu i spustila se u podrum izvaditi krv.. a kako sad? Pogotovo ovo prvo vadjenje krvi na pocetku ciklusa (2-4 dan)
Malo sam zbunjena.
Ja sam u polikliniku Ivf došla bez ikakvih nalaza,imali smo samo dva nalaza od suprugovog spermiograma(išli smo na prve konzultacije).Meni su tada tamo uradili ultrazvuk(plaća se i ultrazvuk i konzultacije)i napisali mi što mi je sve potrebno od nalaza i kad sve obavim,da ih kontaktiram.Tako mi je bilo najlakše jer sam odmah iz prve ruke znala što je njima sve potrebno od nalaza.Nisam vas dobro razumjela,što se vi do sada sve obavili od nalaza?Meni je uputnicu za hormone izdao moj liječnik opće prakse(rekli su mi u poliklinici da može i liječnik opće prakse)i onda sam na drugi dan menstruacije ujutro išla vaditi te hormone,s tim da sam prije vađenja krvi pola sata morala tamo smireno sjediti zbog tog prolaktina.
👩 33 sve ok
Poliklinika IVF
21.07.- aspiracija
Ma ja sam sve to ranije vadila na internu uputnicu u Petrovoj pa sad ne znam kad krenem, kud sve da šetam jer se tamo vise ne vodim i vise mi tamo nema tko napisati internu uputnicu, kako bi sve tamo mogla izvaditi
Hvala ti puno!😘😘 Od sutra krećem sa femarom i onda 6,7 i 8 dan ciklusa menopur,a u nedjelju folikulimetrija.Kod prvog postupka sam koristila štopericu ovitrelle.Ja nisam ništa birala i sad prije ovog drugog postupka mi je doktor rekao da bi probao još jedanput kao i prošli put.Da,jako se razlikuje od osobe do osobe kako tko reagira.Ja sam prvi put super reagirala na sve,ali nažalost nije uspjelo.😭😭😢😢☹️☹️ Da,još je rano za neke "ozbiljnije" simptome,a možda ih ni nećeš imati.😘❤ A u kojoj si ti bolnici?
Joj stvarno ti od srca želim uspjeh u drugom postupku! 🩷🩷🩷 Ova loša statistika je baš poražavajuća. Koliko godina imaš? Ne znam jesmo to negdje pričali. Ja sam friško 30 napunila.
Meni je u glavi kao moraju doći simptomi, onda je to to,a zapravo trebam uživati. Jedini simptom je pospanost. 😅
Ja sam u Poliklinici Repromed :)
Hvala ti od ❤!Joj da,ova statistika baš ubija u pojam.Koma…Ja imam 33 godine,tako da baš i nemam previše vremena na raspolaganju…Kod mene je sve u redu,svi nalazi su zadovoljavajući,suprugov spermiogram nije dobar.☹️☹️ Da,baš trebaš uživati i paziti na sebe.❤ A simptomi ako baš i moraju doći,neka budu što blaži,tek toliko da osjetiš te neke čari "drugog stanja".😉🤗🤗
Ma mlada si! Meni su rekli da im je mlado sve do 39! 🤣🤣🤣 Ali super da ste krenuli i imate dosta vremena! Ajde, plivači će se usmjeriti na pravo mjesto! Bitno da je ostalo sve dobro.
Hvala ti 🩷, spremne smo mi na sve, pa i na sve potencijalne simptome! 😁
Da,bez plivača ništa,ali nisu baš dobri i to me jako brine.😭😭😢😢 Polako se pripremamo za drugu inseminaciju.Jučer sam obavila folikulimetriju,u srijedu ponovno,pa ćemo vidjeti koji dan će biti "dan d".😘😇 Za sada je sve dobro.Kako si mi ti?❤
Joj držin figeeeee 🤞🤞🤞🤞 samo pozitivu na folikule i plivače. Stvarno vam od srca želim uspjeh. 🩷
Ja sam ti skroz dobro, možda sad ujutro osjećam neke kratkotrajne mučnine, ali ništa strašno. U petak je prvi pregled i tek tada ću valjda početi vjerovati u sve. 🤣
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Ma ja sam sve to ranije vadila na internu uputnicu u Petrovoj pa sad ne znam kad krenem, kud sve da šetam jer se tamo vise ne vodim i vise mi tamo nema tko napisati internu uputnicu, kako bi sve tamo mogla izvaditi
Ako ste iz Zagreba, serologija se radi u Petrovoj, hormone vadite u bolnici (Vinogradska, Sv. Duh itd.). Ukoliko ste osigurani preko HZZO-a ili sličnih osiguravatelja, tražite bez ustručavanja sve uputnice od svog ginekologa jer je to najmanje što mogu učiniti kada već krećete u privatne postupke. Briseve nisam radila, ali to bi trebao napraviti Vaš ginekolog. Privatnici prihvaćaju sve nalaze i zbilja nema smisla plaćati privatno (privatnici rade na istim analizatorima kao i bolnice tako da su rezultati pouzdani). Ja sam svoju ginekologicu tražila uputnice za sve što je mogla dati i bez ikakvog problema je samo puštala uputnice. :) Sretno 😊
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Pozdrav cure,
iako više ne idem na inseminaciju, pratim vas i čitam :)
Ja se pripremam za IVF u svibnju.
@Dahlia ja sam sve nalaze vadila u Vinogradskoj. Sjećam se da sam prvo išla na sv Duh i da nemaju sve ove pretrage.
@Darijam kako je prošla aspiracija? Čula sam da zna biti bolno :(
Iako još nisam trudna, nadam se skoroj trudnoći, a zbog silnih komplikacija i stresnog posla, iskreno otišla bih na čuvanje trudnoće čim mognem. Ima li netko više informacija kako to ide? Hoće li mi to uopće dati državni ginekolog ako imam PCOS, endometriozu i ako zatrudnim sa potpomognutom? Koliko se smanjuje plaća?
Unaprijed hvala :)
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji