Pozdrav curke. Idem na prvu inseminaciju ovaj mjeces. Pa me zanima dali ste imali kakve nuspojave na femaru, menopur i štopericu?
Također bez simptoma. Skroz jedan ok postupak. Samo da ste si ok s time da se par puta piknete u trbuh. 😊
Ako ćete za štopericu uzimati Brevactid, upute su na njemačkom i da se čovjek zbuniti gdje se piknuti jer piše da ide intramuskularno, ali sve ide u trbuh i zbilja nije strašno. Sretno i samo hrabro 😊
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
cure kako ste? ima sto novo?😍
ne znam dal i vama al meni vec jedno vrijeme ne zeli objaviti nikakav komentar-.-
Heej, kod mene je sve ok. Vadila sam drugu betu nakon 2 dana i narasla je sa 260 na 630. 28.4. smo na prvom pregledu. To mi se sad opet čini kao vječnost čekanje, ali samo da sve bude ok. Tada bismo već sve trebali vidjeti i čuti 🤞😊
Kako je prošla tvoja folikulometrija? Kakav je tijek dalje? Kako se osjećaš? 😊
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Bokić,curke!Joooj,ni ja nikako nisam mogla objaviti komentar.Vadila sam betu i ništa.Nažalost....😭😭😥😥 Ne moram posebno pisati kako smo se osjećali,a posebice ja....More suza....Danas je došla vještica(trebala je sutra)tako da sutra zovem u polikliniku i onda na pregled,pa ponovno ispočetka.Ah....☹️☹️😭😭
👩 33 sve ok
🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
Poliklinika IVF
03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
21.07.- aspiracija
24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏
Heej, kod mene je sve ok. Vadila sam drugu betu nakon 2 dana i narasla je sa 260 na 630. 28.4. smo na prvom pregledu. To mi se sad opet čini kao vječnost čekanje, ali samo da sve bude ok. Tada bismo već sve trebali vidjeti i čuti 🤞😊
ma to su slatka cekanja💕😘
nek je samo sa srecom!
ma ja evo jos sutra i u cetvrtak aspiracija..
ima nekih 11 folikula i super rastu za sad je sve oke.. al se nece obavljati vracanje ovaj mjesec jer su mi jajnici bas jako reagirali na th pa je prerizicno kaze dr. tako da tek drugi mj. nadam se da ce sve proci ok. najvise se plasim aspiracije🫠🫠🫠🫠
Bokić,curke!Joooj,ni ja nikako nisam mogla objaviti komentar.Vadila sam betu i ništa.Nažalost….😭😭😥😥 Ne moram posebno pisati kako smo se osjećali,a posebice ja….More suza….Danas je došla vještica(trebala je sutra)tako da sutra zovem u polikliniku i onda na pregled,pa ponovno ispočetka.Ah….☹️☹️😭😭
ma daj draga ne gubi nadu!
inseminacija je postupak u kojem je sansa jako mala (6 do 10%) .. nekom se posreci iz prve a nekome treba i vise puta al uspjet ce sigurno❤️🩹❤️
znam kako se osjecas jer sam prosla dvaput i mislila da mi se svijet rusi.. glavu gore i samo hrabro naprijed🤗
Bokić,curke!Joooj,ni ja nikako nisam mogla objaviti komentar.Vadila sam betu i ništa.Nažalost….😭😭😥😥 Ne moram posebno pisati kako smo se osjećali,a posebice ja….More suza….Danas je došla vještica(trebala je sutra)tako da sutra zovem u polikliniku i onda na pregled,pa ponovno ispočetka.Ah….☹️☹️😭😭
inseminacija je postupak u kojem je sansa jako mala (6 do 10%) .. nekom se posreci iz prve a nekome treba i vise puta al uspjet ce sigurno❤️🩹❤️
znam kako se osjecas jer sam prosla dvaput i mislila da mi se svijet rusi.. glavu gore i samo hrabro naprijed🤗
Hvala ti draga moja!😘❤ Da,znam da si ti to prošla već dva puta i znala sam da ćeš me ti utješiti,samo nikako nisam mogla napisati komentar.Rekao je profesor najviše 2-3 inseminacije,ako ne uspije,onda IVF.Sad ćemo vidjeti što će mi reći kad dođem na pregled.A baš sam jadna,koliko sam znala da je mali postotak uspješnosti,toliko sam se i nadala....Super da je tebi za sada sve u redu!Držim fige,jakoooo,jakooooo🤞🤞😘💜
👩 33 sve ok
Poliklinika IVF
21.07.- aspiracija
Hvala ti draga moja!😘❤ Znam da si ti to prošla već dva puta i znala sam da ćeš me ti utješiti,samo nikako nisam mogla napisati komentar.Znam da je jako mala uspješnost inseminacije,ali ipak smo se nadali.A onda šok....I danas vještica.Meni je profesor rekao najviše 2-3 inseminacije,ako ne uspije,onda IVF.Sad ćemo vidjeti što će reći na pregledu.Super što je za sada sve u redu,držim fige jaaaakooooo,jaaaakoooo!🤞🤞😘❤
👩 33 sve ok
Poliklinika IVF
21.07.- aspiracija
ma to su slatka cekanja💕😘
nek je samo sa srecom!
ma ja evo jos sutra i u cetvrtak aspiracija..
ima nekih 11 folikula i super rastu za sad je sve oke.. al se nece obavljati vracanje ovaj mjesec jer su mi jajnici bas jako reagirali na th pa je prerizicno kaze dr. tako da tek drugi mj. nadam se da ce sve proci ok. najvise se plasim aspiracije🫠🫠🫠🫠
Hvala 🩷.
Super! Bitno da ima materijala 😊. Vjerujem da je strah prisutan, ali samo hrabro. Držim fige da što brže i bezbolnije prođe. 🤞
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Joooj baš mi je žao 😭😭😭. Ne mogu niti zamisliti kako ti je jer to nisam prošla i kao pripremala sam se na to, ali bih isto lila more suza i pitala se zašto baš ja. Pusti suze van, resetiraj se i samo pozitivno u novi ciklus! Baš sam mislila na tebe ovih dana i bojala se da je ovakav ishod 😪. Kakav vam je protokol kod inseminacije? Vidim da se to isto dosta razlikuje od doktora do doktora...
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji