Za prvu smo znali jos dok je u trbuhu bila.. odnosno rekli smo ako bude deckic onda Dorian, a curica Doriana.. Sad sa drugom curkom jos uvijek nismo 100% sigurni, ali bar smo sveli izbor na dva koja nam nesto znace... Sofia i Maylin. Mojima se svidja i Amelie..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Zenska - Morana, Mirta, Marta, Elena, Elina, Amina, Hana, Lana, Tia
Muska - Tin, Maroje, Patrik, Florian, Emanuel, Jona, Miron
Bokic! Evo jos nadodanih imena 😂😂😂
Rok, Jura, Mark, Vigo, Erik, Viktor, Lukas, Toma, Marin, Grga, Rene, Aron, Leni, Matias, Kris, Val, Karl, Rian, Gal, Maks, Liam, Maro, Mak, Dan, Vern, Zrin, Arian, Rio, Mauro...
A MM ima Frano i Franko...
Nekak dok sam sve to napisala uz prezime koje zavrsava na -ić i k imenima cura (ZARA I LORA ) najbolje mi odgovara mozda Rian, Frano, Franko???
Sto vama pase? Joj nikak izabrat... procitala svakakva imena.... bitno je da ima R, da je kratko i da pase k imenima od cura... slusaaammm... nisam pametna... mada bi nesto na D al to nisam nasla da odgovara svim zahtjevima 🙈😂😘
Meni su Erik i Bruno lijepa muska imena💝
A za djevojčicu Anastazija, Aleksandra i Wendy💝
Ima li ovdje mama koje su dale djetetu ime Niko? Dvoumim se malo ...nikako izabrati🙄...sad je Niko ili Nikola
Google plaća 85 dolara po satu. Moja zadnja plaća bila je 8500 američkih dolara, radeći stotinu sati tjedno na mreži. Prijatelj mog mlađeg brata već mjesecima u prosjeku koristi 12 tisuća ljudi i zaposlen je dvadeset i dva sata tjedno. Ne mogu vjerovati koliko god jednostavno bilo jednom kad sam to pokušao. To je često ono što radim da bih provjerio daljnje detalje otvaranjem veze i klikom na (HOME TECH IL MEDIA.) Kliknite ovdje za više informacija............https://clck.ru/RZVTh
Sortiraj odgovore
Najstariji