Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iellwen
    04. Travanj 2019. 04:37

Mi imamo već Stjepana a početkom 5mj nam stiže i Adam🙂💙💙

PatyDi
    05. Travanj 2019. 18:23

Mi smo isto imena već smislili puuuuno prije trudnoće :) Dečko je odabrao Patrik, a ja Maša...još uvijek ne znamo kojeg smo spola :)
    Isto tako sviđa nam se Roko i Rita...to su jedina zajednička hahha ostale ideje su nespojive (ja ipak više razmišljam o tome i imam brdo prijedloga - Noa, Matej, Šimun, Marta, Marlena, Klara, Lucija...)

KrisTina Tina 👶🏼🤰🏼
    11. Travanj 2019. 23:16

mc_zgb

Mi smo u potrazi za malo neobičnijim ili ne tako čestim imenima na M

Cura ili decko?

💙 E 👶🏼 2018. 💙

Doris3101
    12. Travanj 2019. 14:54

Mi smo odlucili ako bude curica Hana, a dečkić Roko 😊😊
    Toliko lijepih imena pa smo na kraju sveli na ta. 

Dinah
    18. Srpanj 2019. 15:48

mc_zgb

Jeste odabrali ime? :D 

Nasa cura je najvjerojatnije Megi. Muzu ne sjeda niti jedno drugo, a ja sam tako htjela Dora ili Erika. Hana mi je isto lijepo. Ali eto i tata i seka ju vec zovu Megi 

19. Srpanj 2019. 00:40

mc_zgb

Mi imamo dečkića Mihaela 😊❤️

mc_zgb
    22. Srpanj 2019. 19:16

KrisTina Tina 👶🏼🤰🏼

mc_zgb

Cura ili decko?

Oba, još uvijek ne znamo točno što nam dolazi 

Dinah

mc_zgb

Jeste odabrali ime? :D

Nasa cura je najvjerojatnije Megi. Muzu ne sjeda niti jedno drugo, a ja sam tako htjela Dora ili Erika. Hana mi je isto lijepo. Ali eto i tata i seka ju vec zovu Megi

Ja ih imam na prijedlog cijelo čudo, na kraju vjerojatno odustajemo od imena na M, ali eto nekih prijedloga koje imam:
    Marieta, Marie, Marlena, Margita, Marita, Malia, Mariella, a od ostalih Tara, Zita, Rita.
    Nekako mi za curku ima tako puno super neobičnih imena, za dečke nemam pojma 
    Od muških mi je jako lijepo Mauro. Eto, ako nekom pomogne. 

• ZaLo
    28. Siječanj 2020. 22:30

Vecer, pridruzujem se i ja mukama po muskom imenu. Znaci za curku ima imena ohohhhooo... Moje su Zara i Lora.
    A lijepa mi Mila, Rita, Rubi, Franka, Zala, Zola, Zita, Erin, Bruna, Matija, Saša, Una, Ina, Tia, Pia, Luna, Lira,..... 
    A za muska imam neka, al nijedno nije to ono pravo... a i mm se nijedno ne svidja...
    Evo popis- Rok, Jura, Mark, Vigo, Ivor, Erik, Viktor, Lukas, Toma, Marin, Grga, Rene, Aron, Leni, Matias (Bozji dar), Kris.
    A mm se svidja Frano ili Franko, a meni
    Se ne svidja.
    Znaci nijedno ime mi nije ono- E TO JE TO!!!
    A mora pasat k imenima cura opet!  Slusam idejeeeee...

• Sanja28
    29. Siječanj 2020. 00:28

Liam

• ZaLo
    29. Siječanj 2020. 15:39

Sanja28

Liam

Da, ali imamo ga u blizini .. imena u blizoj okolini nisam ni pisala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.