Mi smo isto imena već smislili puuuuno prije trudnoće :) Dečko je odabrao Patrik, a ja Maša...još uvijek ne znamo kojeg smo spola :)
Isto tako sviđa nam se Roko i Rita...to su jedina zajednička hahha ostale ideje su nespojive (ja ipak više razmišljam o tome i imam brdo prijedloga - Noa, Matej, Šimun, Marta, Marlena, Klara, Lucija...)
Mi smo u potrazi za malo neobičnijim ili ne tako čestim imenima na M
Cura ili decko?
💙 E 👶🏼 2018. 💙
Mi smo odlucili ako bude curica Hana, a dečkić Roko 😊😊
Toliko lijepih imena pa smo na kraju sveli na ta.
Jeste odabrali ime? :D
Nasa cura je najvjerojatnije Megi. Muzu ne sjeda niti jedno drugo, a ja sam tako htjela Dora ili Erika. Hana mi je isto lijepo. Ali eto i tata i seka ju vec zovu Megi
Mi imamo dečkića Mihaela 😊❤️
Cura ili decko?
Oba, još uvijek ne znamo točno što nam dolazi
Jeste odabrali ime? :D
Nasa cura je najvjerojatnije Megi. Muzu ne sjeda niti jedno drugo, a ja sam tako htjela Dora ili Erika. Hana mi je isto lijepo. Ali eto i tata i seka ju vec zovu Megi
Ja ih imam na prijedlog cijelo čudo, na kraju vjerojatno odustajemo od imena na M, ali eto nekih prijedloga koje imam:
Marieta, Marie, Marlena, Margita, Marita, Malia, Mariella, a od ostalih Tara, Zita, Rita.
Nekako mi za curku ima tako puno super neobičnih imena, za dečke nemam pojma
Od muških mi je jako lijepo Mauro. Eto, ako nekom pomogne.
Vecer, pridruzujem se i ja mukama po muskom imenu. Znaci za curku ima imena ohohhhooo... Moje su Zara i Lora.
A lijepa mi Mila, Rita, Rubi, Franka, Zala, Zola, Zita, Erin, Bruna, Matija, Saša, Una, Ina, Tia, Pia, Luna, Lira,.....
A za muska imam neka, al nijedno nije to ono pravo... a i mm se nijedno ne svidja...
Evo popis- Rok, Jura, Mark, Vigo, Ivor, Erik, Viktor, Lukas, Toma, Marin, Grga, Rene, Aron, Leni, Matias (Bozji dar), Kris.
A mm se svidja Frano ili Franko, a meni
Se ne svidja.
Znaci nijedno ime mi nije ono- E TO JE TO!!!
A mora pasat k imenima cura opet! Slusam idejeeeee...
Liam
Da, ali imamo ga u blizini .. imena u blizoj okolini nisam ni pisala
Sortiraj odgovore
Najstariji