Matej mi je lijepše 👍🏼😊
Naš bebač će se zvati Noa :)
I meni ali nismo 100% sigurni, hehe.. Eto jos jednog Noa, to je ime jako popularno i u HR i vani :)
Dragi i ja se ne možemo dogovoriti pa će imati 2 imena. Ja želim da se naša curica zove Laura on želi da se zove Anica
. Iskreno prva asocijacija na ime Anica mi je bilo Kninska Kraljica
tako da se nadam da će se još do kraja trudnoće predomisliti
Dorja je , zapravo , lik iz duologije "Plameni inkvizitori",koju je napisala Zagorka.
Lijep pozdrav svima, nova sam na forumu. Nisam trudna, pokusavamo vec nekoliko godina ali usla sam u temu jer sam uvijek smisljala ime za bebu to mi je ovih godina bio kao hobi ili mastanje .
U zadnjih desetak godina dosta su cesta kratka imena oput Mia, Lea, Tea, Ena, Luka, Maja i sl. ; Meni osobno su ljepsa bar malo duza sa barem 5 slova, iako mi je od kratkih lijepo, Ana, posebno Mara, Marta, cak i Ruza, jer ih skoro vise nitko ne daje djeci.
Jako lijepa imena su mi Elizabeta, Magdalena, Mihaela, Gabriela, Dominika, Vanessa, Ilijana, Aurora, Adria (po nasem moru), Valintessa itd.
Po cvijecu: Dalija, Cvita (Cvijeta), Liliana, Violeta, Rosa ili Rozalija, Petunia mi je predivno
Sto se tice muskih imena jako lijepo mi je Mihael, Dominik, Gabriel, Valerijan, Valentin, Danijel, Vilibor
Ovo je samo dio, imam jako puno imena koje mi se svidaju, uglavnom mi se svida kada imena imaju neko znacenje, ili kada se lijepo slazu s prezimenom. To se uglavnom moze postici da barem 1 ili 2 slova koja su u prezimenu ima i u imenu, onda kada se izgovara i lijepo zvuci. <3
Ženice, a kako vam se čini ime Agata za curicu🤗
lijepo i posebno. zamišljam nekako curicu sa snažnim karakterom i stavovima koja nosi takvo ime.
Kod nas stiže jedan David
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
naša princeza će biti ELENA - 'sunčeva svjetlost, sjajna, blistava' - prekrasno, elegantno ime za djevojčicu ... imamo ih dosta u okolini i sve su prekrasne :-)
Elena je jako lijepo ime. i meni bi bilo na popisu da čekam curicu :) mi u blizini nemamo nijednu.
Bok cure! Zanima me sto mislite o imenu Odin za decka? Muz i ja silno zelimo to ime no nismo sigurni kako ce ljudi reagirati. Hvala 😘❤
Sortiraj odgovore
Najstariji