Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • gala_28
    06. Veljača 2017. 20:43

Sara je prekrasno ime no mene asocira na jednu osobu iz djetinjstva. Inače, koliko mi je poznato, židovskog je podrijetla.

Iskra znači iskra :) kao ime je prisutno u većini slavenskih jezika i ne može se reći da je hrvatsko, slovensko, srpsko, crnogorsko...čak je relativno često i u poljskoj. Ukratko ne suviše često slavensko ime.

07. Veljača 2017. 16:37

Evo da se i ja malo prikljucim :)
    Mi smo  vec odabrali ime iako smo se nekoliko puta predomisljali. Buduci da ne zivimo u hr htjeli smo neko ajmo rec neutralno ime koje ce bit prilagodljivo i ovdje ali i u hr pa je bilo prvo Arnold pa Chris a na kraju ce biti David :D :D Nismo imali neslaganja oko imena jer imamo poprilicno slican ukus. Za curu smo se od prve dogovorili da nam se svida Sofia :)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Anjaaa
    08. Veljača 2017. 13:55

Ofnica

mamika3

Bila sam guglala Sara pa ispada da je muslimansko…pa na drugom linku zidovsko….Ne znam zbilja!Moram pitati-Iskra,koje je znacenje?I Dorja-je li to bas ime ili izvedenica….Nisam ga cula dosad!Da nije od Dorijan?

Sara je bila Abrahamova žena koja je sa 70 godina rodila Izaka ako se dobro sjećam…

Ja sam čula za ime Doria, zgodno ime. A lijepo mi je i Dorina, makar su neki rekli da im se to ime ne sviđa jer ih podsjeća na čokoladu. A meni je to baš super!!!

I Doria mi je baš slatko, iako ga nisam čula prije. Dorina i mene previše asocira na čokoladu, ali je zgodno, da

mamika3
    08. Veljača 2017. 14:20

Zasad su mi favoriti Antonio i Sara!Nadam se da ce se muz sloziti!Drugu srijedu nam je uzv pa cemo vidjeti koga cekamo.....
    DORINA mi se jako svidja!Ne znam zasto,ne pomislim na cokoladu,ali je bas originalno!A slicno tome,moja susjeda ima malu Doris-i to mi je lijepo

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Pinkica93
    08. Veljača 2017. 15:12

Al smo svi zapeli za ženska imena sa slovom D. Ako bude cura, naša će biti Dora.

• gala_28
    13. Veljača 2017. 13:15

Mi smo se usuglasili za muško ime. Jučer ujutro, čim sam otvorila oči i vidjela da je dečko budan, krenula sam u objašnjavanje da je Bruno idealno ime jer je kratko, nije jako često i super nam se slaže sa prezimenima. 
    I prije smo spomenuli tu opciju ali on ima bratića Brunu, a htjeli smo neko ime koje nije iz familije. No dobila sam ga na argument da bratića vidi jednom u 1-2 godine jer živi vani, i drag nam je oboma, prema tome...nije netko omražen u pitanju.

I evo ga, ako je dečko bude bio Bruno, ako je cura Iskra!

• Petra178
    13. Veljača 2017. 14:26

nama su opcije za curice marta, katarina i lucija, a za decke lovro, luka, ante, petar.. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.