Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinekica
    14. Listopad 2016. 14:12

Bok cure! :) 
    Ime Estera - kako vam zvuci?
    Meni se svidja od malih nogu, bas mi je ljupko i slatko. Neki kazu da zvuci grubo, meni bas obrnuto. Jel vama grubo?
    Hvala unaprijed :*

SuncevTracak
    14. Listopad 2016. 23:05

Izbor imena meni i suprugu je osobno bila skoro pa najgora stvar. Tako bitno a ja bez ideje.
    Nikad nisam o tome razmisljala, niti sam unaprijed imala imena koja mi se svidaju.
    Na ljetovanju sam doslovce dok sam citala casopis svako zensko ime procitala na glas da vidimo kako nam se svida
    I na kraju smo nekako zapeli za ime Katja. Sjelo nam je na prvu, ne poznajem nikoga niti s tim imenom nešto povezujem, svidjelo se i roditeljima tako da mislim da će na kraju i ostati Katja

Eloa
    06. Veljača 2017. 12:11

Pozdrav, vidim da je malo zamrla tema pa da je osvježimo :)
    Iako sam imala za curicu spremno ime, evo saznali smo da je ipak dečkić i sad muku mučimo s imenima pa me zanima vaše mišljenje. 

Za sad nam se sviđaju imena Fran i Jan.

Fran mi je ljepše ime,  no imam dojam da ima jako puno Frana u zadnje vrijeme, pa više naginjem imenu Jan koje ipak nije toliko često...

Koje je vama draže, i naravno dobrodošle ste s prijedlozima ;)

Uciteljica
    06. Veljača 2017. 12:33

Ja pak glasam za Jana jer u razredu imam 3 Frana pa bude svega. I onda dijete moram zvati po prezimenu,što mi je grozno jer mi je to kao prozivka u logoru....

Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....

• sladje13
    06. Veljača 2017. 16:32

Moja mala djevojčica ima 3 god. i zove se Nikki ,,a sada sam u 15tj. i nemam pojma koje bi ime dala ako bude dječak ili djevojčica,još neznamo spol...

Pinkica93
    06. Veljača 2017. 16:53

Joj mene sve strah kad će nama doć vrijeme za biranje imena za bebu. Nas dvoje ćemo se s noževima klat. Pogotovo ako će bit dečko. U tom slučaju ja dajme kao prijedlog Adam, Matteo i Lucas. O ženskim baš i ne razmišljem nešto još sam veoma uvjerena da će biti dečko.

• gala_28
    06. Veljača 2017. 18:04

Čitam sada malo vaše prijedloge, pogotovo za muška imena jer muku mučimo sa njima. 

Baš smo prije sat vremena opet načeli to pitanje i nekako smo apatični na sve prijedloge koji nam padnu na pamet. Tipa kad naglas izgovorim ime onda skužim da mi nije nešto.

Žensko smo odlučili: Iskra. 

Kratko je, ima značenje i nije često. Lijepo paše uz ljeto kad nam dolazi, a i horoskopski znak lava. Vatreno. :) Čak su i reakcije okoline iznenađujuće pozitivne...da, rekla sam da me neće dirati i da nisu, ali sad mi je ipak drago.

Ali dečkić?

Nekako osjećam da je curka ali točno mogu zamisliti da mi ginić kaže da je dečko pa pod hitno bacamo prijedloge na stol.

Znači, najrađe bi neko kratko ime s obzirom da će imati oba prezimena i ne izbjegli bi dalmatinska ako je ikako moguće (dečko je dalmoš i kaže da ne dolazi u obzir :D)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.