Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anjaaa
    13. Veljača 2017. 22:03

Ofnica, hvala na ideji! Pao je dogovor, ako bude cura bit će Doria :) mužu se odmah svidjelo, a to se rijetko desi da nam se oboma svidi isto ime! Pinkica super, slično ime :) jel znate spol?

Ninche9
    13. Veljača 2017. 22:16

Tata bi Jakova, mama bi Iliju.. bit ce veselo pred termin

Ofnica
    13. Veljača 2017. 23:31

Anjaaa

Ofnica, hvala na ideji! Pao je dogovor, ako bude cura bit će Doria :) mužu se odmah svidjelo, a to se rijetko desi da nam se oboma svidi isto ime! Pinkica super, slično ime :) jel znate spol?

Hehe super! Bas je odlično to ime! :-)

Pinkica93
    14. Veljača 2017. 12:43

Anjaaa

Doria mi je baš neobično i slatko ime. Garant nema puno ženskih osoba s tim imenom.
    Spol još ne znamo. Nadam se da ćemo napokon saznati ili sutra ili za tjedan dana. Nestrpljivija sam i od malog djeteta.
    Ako bude dečko, ko zna kako će se zvati. Ja bi htjela da bude Adam, ali vidjet ćemo. Tata 110%navija za curicu. Već me izluđuje s tim!!!

Svima nama će bit veselo pred termin iz sto i jednog razloga, Ninche.

Queen06
    07. Ožujak 2018. 22:50

Hi mamice :)
    Htijela bih vase misljenje.. 28tt, ocekujemo deckica. Hrvati smo ali zivimo vani, prvi nam se sin zove Ivan ali sad smo neodlucni: Matej ili Mateo.
    Ajde razblistajte mi malo misli, pozitvno i negativno da cujem :)

• bebica123
    08. Ožujak 2018. 00:03

Queen 06 ja sam definitvno za ime Matej, posto je muz Matej💙 i to mi je prekrasno ime.. ima i lijepo znacenje... tako da Matej! navijamo za tebe 
    Nas deckic koji dolazi za mjesec dana ce biti Noa💙 Tatinom odlukom, ja sam htjela Jakova, ali Noa je presudio😃

Queen06
    10. Ožujak 2018. 23:36

bebica123

Queen 06 ja sam definitvno za ime Matej, posto je muz Matej💙 i to mi je prekrasno ime.. ima i lijepo znacenje… tako da Matej! navijamo za tebe
    Nas deckic koji dolazi za mjesec dana ce biti Noa💙 Tatinom odlukom, ja sam htjela Jakova, ali Noa je presudio😃

Hvala puno na podrzci, i meni je Matej ljepse..imamo jos malo vremena da se odlucimo :)
    Noa mi je prekrasno, moderno, ma necete pogrijesiti :) Sve najbolje!

• Aymee
    11. Ožujak 2018. 14:22

Queen06

Htijela bih vase misljenje.. 28tt, ocekujemo deckica. Hrvati smo ali zivimo vani, prvi nam se sin zove Ivan ali sad smo neodlucni: Matej ili Mateo.

Draga, ako zivite vani, sugeriram Mateo.. Strancima je to lakse izgovoriti. Razmisljajte o djetetu a ne o tome da je Matej "hrvatskije"... Evo, to je moje misljenje..

Aymee

Tinchyca
    11. Ožujak 2018. 20:22

Matej mi je lijepše 👍🏼😊
    Naš bebač će se zvati Noa :)

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Queen06
    11. Ožujak 2018. 23:50

Aymee

Queen06

Draga, ako zivite vani, sugeriram Mateo.. Strancima je to lakse izgovoriti. Razmisljajte o djetetu a ne o tome da je Matej "hrvatskije"… Evo, to je moje misljenje..

Istina da je lakse izgovoriti i da treba gledati kako je djetetu onda lakse, to stoji i zato smo zbunjeni. Mada nam se Matej definitivno vise svidja. 
    Ovdje se Mateo pise sa dva "t" ili cak Matheo. Pa tako da bi svejedno djetu bilo objasnjavati.. Neznam stvarno, biti ce da cemo se odluciti kad ga vidimo a hvala svakako za savijet :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.