Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petra178
    13. Veljača 2017. 14:26

nama su opcije za curice marta, katarina i lucija, a za decke lovro, luka, ante, petar.. :)

• Anjaaa
    13. Veljača 2017. 22:03

Ofnica, hvala na ideji! Pao je dogovor, ako bude cura bit će Doria :) mužu se odmah svidjelo, a to se rijetko desi da nam se oboma svidi isto ime! Pinkica super, slično ime :) jel znate spol?

Ninche9
    13. Veljača 2017. 22:16

Tata bi Jakova, mama bi Iliju.. bit ce veselo pred termin

Ofnica
    13. Veljača 2017. 23:31

Anjaaa

Ofnica, hvala na ideji! Pao je dogovor, ako bude cura bit će Doria :) mužu se odmah svidjelo, a to se rijetko desi da nam se oboma svidi isto ime! Pinkica super, slično ime :) jel znate spol?

Hehe super! Bas je odlično to ime! :-)

Pinkica93
    14. Veljača 2017. 12:43

Anjaaa

Doria mi je baš neobično i slatko ime. Garant nema puno ženskih osoba s tim imenom.
    Spol još ne znamo. Nadam se da ćemo napokon saznati ili sutra ili za tjedan dana. Nestrpljivija sam i od malog djeteta.
    Ako bude dečko, ko zna kako će se zvati. Ja bi htjela da bude Adam, ali vidjet ćemo. Tata 110%navija za curicu. Već me izluđuje s tim!!!

Svima nama će bit veselo pred termin iz sto i jednog razloga, Ninche.

Queen06
    07. Ožujak 2018. 22:50

Hi mamice :)
    Htijela bih vase misljenje.. 28tt, ocekujemo deckica. Hrvati smo ali zivimo vani, prvi nam se sin zove Ivan ali sad smo neodlucni: Matej ili Mateo.
    Ajde razblistajte mi malo misli, pozitvno i negativno da cujem :)

• bebica123
    08. Ožujak 2018. 00:03

Queen 06 ja sam definitvno za ime Matej, posto je muz Matej💙 i to mi je prekrasno ime.. ima i lijepo znacenje... tako da Matej! navijamo za tebe 
    Nas deckic koji dolazi za mjesec dana ce biti Noa💙 Tatinom odlukom, ja sam htjela Jakova, ali Noa je presudio😃

Queen06
    10. Ožujak 2018. 23:36

bebica123

Queen 06 ja sam definitvno za ime Matej, posto je muz Matej💙 i to mi je prekrasno ime.. ima i lijepo znacenje… tako da Matej! navijamo za tebe
    Nas deckic koji dolazi za mjesec dana ce biti Noa💙 Tatinom odlukom, ja sam htjela Jakova, ali Noa je presudio😃

Hvala puno na podrzci, i meni je Matej ljepse..imamo jos malo vremena da se odlucimo :)
    Noa mi je prekrasno, moderno, ma necete pogrijesiti :) Sve najbolje!

• Aymee
    11. Ožujak 2018. 14:22

Queen06

Hi mamice :)
    Htijela bih vase misljenje.. 28tt, ocekujemo deckica. Hrvati smo ali zivimo vani, prvi nam se sin zove Ivan ali sad smo neodlucni: Matej ili Mateo.
    Ajde razblistajte mi malo misli, pozitvno i negativno da cujem :)

Draga, ako zivite vani, sugeriram Mateo.. Strancima je to lakse izgovoriti. Razmisljajte o djetetu a ne o tome da je Matej "hrvatskije"... Evo, to je moje misljenje..

Aymee

Tinchyca
    11. Ožujak 2018. 20:22

Matej mi je lijepše 👍🏼😊
    Naš bebač će se zvati Noa :)

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI