Ofnica, hvala na ideji! Pao je dogovor, ako bude cura bit će Doria :) mužu se odmah svidjelo, a to se rijetko desi da nam se oboma svidi isto ime! Pinkica super, slično ime :) jel znate spol?
Ofnica, hvala na ideji! Pao je dogovor, ako bude cura bit će Doria :) mužu se odmah svidjelo, a to se rijetko desi da nam se oboma svidi isto ime! Pinkica super, slično ime :) jel znate spol?
Hehe super! Bas je odlično to ime! :-)
Doria mi je baš neobično i slatko ime. Garant nema puno ženskih osoba s tim imenom.
Spol još ne znamo. Nadam se da ćemo napokon saznati ili sutra ili za tjedan dana. Nestrpljivija sam i od malog djeteta.
Ako bude dečko, ko zna kako će se zvati. Ja bi htjela da bude Adam, ali vidjet ćemo. Tata 110%navija za curicu. Već me izluđuje s tim!!!
Svima nama će bit veselo pred termin iz sto i jednog razloga, Ninche.
Hi mamice :)
Htijela bih vase misljenje.. 28tt, ocekujemo deckica. Hrvati smo ali zivimo vani, prvi nam se sin zove Ivan ali sad smo neodlucni: Matej ili Mateo.
Ajde razblistajte mi malo misli, pozitvno i negativno da cujem :)
Queen 06 ja sam definitvno za ime Matej, posto je muz Matej💙 i to mi je prekrasno ime.. ima i lijepo znacenje... tako da Matej! navijamo za tebe
Nas deckic koji dolazi za mjesec dana ce biti Noa💙 Tatinom odlukom, ja sam htjela Jakova, ali Noa je presudio😃
Queen 06 ja sam definitvno za ime Matej, posto je muz Matej💙 i to mi je prekrasno ime.. ima i lijepo znacenje… tako da Matej! navijamo za tebe
Nas deckic koji dolazi za mjesec dana ce biti Noa💙 Tatinom odlukom, ja sam htjela Jakova, ali Noa je presudio😃
Hvala puno na podrzci, i meni je Matej ljepse..imamo jos malo vremena da se odlucimo :)
Noa mi je prekrasno, moderno, ma necete pogrijesiti :) Sve najbolje!
Htijela bih vase misljenje.. 28tt, ocekujemo deckica. Hrvati smo ali zivimo vani, prvi nam se sin zove Ivan ali sad smo neodlucni: Matej ili Mateo.
Draga, ako zivite vani, sugeriram Mateo.. Strancima je to lakse izgovoriti. Razmisljajte o djetetu a ne o tome da je Matej "hrvatskije"... Evo, to je moje misljenje..
Aymee
Matej mi je lijepše 👍🏼😊
Naš bebač će se zvati Noa :)
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Draga, ako zivite vani, sugeriram Mateo.. Strancima je to lakse izgovoriti. Razmisljajte o djetetu a ne o tome da je Matej "hrvatskije"… Evo, to je moje misljenje..
Istina da je lakse izgovoriti i da treba gledati kako je djetetu onda lakse, to stoji i zato smo zbunjeni. Mada nam se Matej definitivno vise svidja.
Ovdje se Mateo pise sa dva "t" ili cak Matheo. Pa tako da bi svejedno djetu bilo objasnjavati.. Neznam stvarno, biti ce da cemo se odluciti kad ga vidimo a hvala svakako za savijet :)
Sortiraj odgovore
Najstariji