nama su opcije za curice marta, katarina i lucija, a za decke lovro, luka, ante, petar.. :)
Ofnica, hvala na ideji! Pao je dogovor, ako bude cura bit će Doria :) mužu se odmah svidjelo, a to se rijetko desi da nam se oboma svidi isto ime! Pinkica super, slično ime :) jel znate spol?

Ofnica, hvala na ideji! Pao je dogovor, ako bude cura bit će Doria :) mužu se odmah svidjelo, a to se rijetko desi da nam se oboma svidi isto ime! Pinkica super, slično ime :) jel znate spol?
Hehe super! Bas je odlično to ime! :-)

Doria mi je baš neobično i slatko ime. Garant nema puno ženskih osoba s tim imenom.
Spol još ne znamo. Nadam se da ćemo napokon saznati ili sutra ili za tjedan dana. Nestrpljivija sam i od malog djeteta.
Ako bude dečko, ko zna kako će se zvati. Ja bi htjela da bude Adam, ali vidjet ćemo. Tata 110%navija za curicu. Već me izluđuje s tim!!!
Svima nama će bit veselo pred termin iz sto i jednog razloga, Ninche.

Hi mamice :)
Htijela bih vase misljenje.. 28tt, ocekujemo deckica. Hrvati smo ali zivimo vani, prvi nam se sin zove Ivan ali sad smo neodlucni: Matej ili Mateo.
Ajde razblistajte mi malo misli, pozitvno i negativno da cujem :)
Queen 06 ja sam definitvno za ime Matej, posto je muz Matej💙 i to mi je prekrasno ime.. ima i lijepo znacenje... tako da Matej! navijamo za tebe
Nas deckic koji dolazi za mjesec dana ce biti Noa💙 Tatinom odlukom, ja sam htjela Jakova, ali Noa je presudio😃
Queen 06 ja sam definitvno za ime Matej, posto je muz Matej💙 i to mi je prekrasno ime.. ima i lijepo znacenje… tako da Matej! navijamo za tebe
Nas deckic koji dolazi za mjesec dana ce biti Noa💙 Tatinom odlukom, ja sam htjela Jakova, ali Noa je presudio😃
Hvala puno na podrzci, i meni je Matej ljepse..imamo jos malo vremena da se odlucimo :)
Noa mi je prekrasno, moderno, ma necete pogrijesiti :) Sve najbolje!
Hi mamice :)
Htijela bih vase misljenje.. 28tt, ocekujemo deckica. Hrvati smo ali zivimo vani, prvi nam se sin zove Ivan ali sad smo neodlucni: Matej ili Mateo.
Ajde razblistajte mi malo misli, pozitvno i negativno da cujem :)
Draga, ako zivite vani, sugeriram Mateo.. Strancima je to lakse izgovoriti. Razmisljajte o djetetu a ne o tome da je Matej "hrvatskije"... Evo, to je moje misljenje..
Aymee
Matej mi je lijepše 👍🏼😊
Naš bebač će se zvati Noa :)

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji