Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anjaaa
    06. Veljača 2017. 18:04

Ajme, Nikki mi je prekrasno <3 Naš prvi je Adrian, a za drugog ako bude muško sam ja zapela za Mateo, ali muž nije oduševljen. Ako bude curica mislim da ćemo imat problema s odabirom jer se stalno premišljam. Možda Irina to mi je trenutno lijepo. Kako vam se čini Dorja?

• Anjaaa
    06. Veljača 2017. 18:09

Gala, možda Donat? Tako smo mi razmišljali prvog nazvat, ali ipak nam je Adrian bilo lijepše

• gala_28
    06. Veljača 2017. 18:13

Sviđa mi se Donat :) ali je dalmatinsko pa dragi ne želi ni čuti...I Roko mi se sviđa...isto sam dobila pedalu. Jedini kriterij mu je bio da nije dalmacija. A ja sam slavonka. Ne znam tko je tu lud :D

• gala_28
    06. Veljača 2017. 18:14

Sad sam skužila da sam nešto smučkala sa prvim postom bi-ne bi dalmatinska. Nejasno je ispalo. Znači, nikako dalmatinska. :)

• Anjaaa
    06. Veljača 2017. 18:21

Aha, krivo sam skužila Mi ćemo se isto klat oko imena čini mi se, ja isto dobijem pedalu za sve što predložim

Pinkica93
    06. Veljača 2017. 18:30

Imamo vremena do poroda i još mjesec ili pola mjeseca kasnije da smislimo ime za taj mali smotuljak kakice. Al bit će veselo, to sigurno.

Pinkica93
    06. Veljača 2017. 18:39

Baš sam naišla na ovu stranicu. Možda nekome i pomogne. Zgodnih ima imena.

http://www.index.hr/mame/clanak/50-najljepsih-vjerskih-imena/948384.aspx

Uciteljica
    06. Veljača 2017. 18:40

Za oboje smo uzeli katolički kalendar i čitali na glas. Jesmo se i nasmijali dobrano. Ali bilo je lijepih imena. Ipak smo dvoje našli. A sad za ovo treće nemam blage veze, uopće nemam inspiracije i kaj god ja predložim isto dobijem pedalu. Ali mi imamo još puno vremena do termina....Za cure mi je lijepo Eva,Buga i Mila. Za dečka ne znam

Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.