Ajme, Nikki mi je prekrasno <3 Naš prvi je Adrian, a za drugog ako bude muško sam ja zapela za Mateo, ali muž nije oduševljen. Ako bude curica mislim da ćemo imat problema s odabirom jer se stalno premišljam. Možda Irina to mi je trenutno lijepo. Kako vam se čini Dorja?
Gala, možda Donat? Tako smo mi razmišljali prvog nazvat, ali ipak nam je Adrian bilo lijepše
Sviđa mi se Donat :) ali je dalmatinsko pa dragi ne želi ni čuti...I Roko mi se sviđa...isto sam dobila pedalu. Jedini kriterij mu je bio da nije dalmacija. A ja sam slavonka. Ne znam tko je tu lud :D
Sad sam skužila da sam nešto smučkala sa prvim postom bi-ne bi dalmatinska. Nejasno je ispalo. Znači, nikako dalmatinska. :)
Aha, krivo sam skužila Mi ćemo se isto klat oko imena čini mi se, ja isto dobijem pedalu za sve što predložim
Imamo vremena do poroda i još mjesec ili pola mjeseca kasnije da smislimo ime za taj mali smotuljak kakice. Al bit će veselo, to sigurno.
Baš sam naišla na ovu stranicu. Možda nekome i pomogne. Zgodnih ima imena.
http://www.index.hr/mame/clanak/50-najljepsih-vjerskih-imena/948384.aspx
Za oboje smo uzeli katolički kalendar i čitali na glas. Jesmo se i nasmijali dobrano. Ali bilo je lijepih imena. Ipak smo dvoje našli. A sad za ovo treće nemam blage veze, uopće nemam inspiracije i kaj god ja predložim isto dobijem pedalu. Ali mi imamo još puno vremena do termina....Za cure mi je lijepo Eva,Buga i Mila. Za dečka ne znam
Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....
Sortiraj odgovore
Najstariji