Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deverika
    25. Ožujak 2015. 21:26

Ja bi svome sinu dala ime Silvestar pa da ima najbolji imendan!.
    U 32. tjednu sam i još ne znam ime...

Tinčica3
    25. Ožujak 2015. 23:38

deverika

Ja bi svome sinu dala ime Silvestar pa da ima najbolji imendan!.
    U 32. tjednu sam i još ne znam ime…

Koja bi to fešta bila svake godine hihihihihi

Mi smo tek 20. tjedan, mislili smo do jucer da je cura, za nju smo imali ime. I evo po novom je decko. Veliki problem s tim muskim imenima. Pogotovo jer mm i ja nikako nemamo isti ukus 

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

deverika
    26. Ožujak 2015. 08:35

Hihihi!
    A moj ne želi ni sudjelovati u tome, veli da kak mu ja dam ime da će ga tak on zvat... e sad.

antonija2
    26. Ožujak 2015. 11:22

deverika

Hihihi!
    A moj ne želi ni sudjelovati u tome, veli da kak mu ja dam ime da će ga tak on zvat… e sad.

Joooj, da sam bar ja te srece! 

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

Mila7
    26. Ožujak 2015. 20:49

Mi smo isto bili na sto muka oko imena za bebaca pogotovo sto mi se cini da za curice ima puno veci izbor lijepih i zvucnih imena nego za decke. Ako se meni svidjalo neko ime, njemu nije i obratno...ludila sam. 
    Unazad par tjedana odlucili smo se za ime koje se oboma svidja pa mi je nekako srce na mjestu...al da je bilo lako u odabiru- nije  

Baby1
    27. Ožujak 2015. 12:18

Mila

Mi smo isto bili na sto muka oko imena za bebaca pogotovo sto mi se cini da za curice ima puno veci izbor lijepih i zvucnih imena nego za decke. Ako se meni svidjalo neko ime, njemu nije i obratno…ludila sam. 
    Unazad par tjedana odlucili smo se za ime koje se oboma svidja pa mi je nekako srce na mjestu…al da je bilo lako u odabiru- nije  

To je i nama bio problem, za curicu smo smišljali i sva su nam bila lijepa, a sad kad je ipak dječak jedino Toni mi se sviđa, a mužu je tako-tako . A tko zna, možda još čujemo neko lijepo muško ime pa se predomislimo...  Oboje želimo da bude kratko.

• klasicarkaaa
    27. Ožujak 2015. 01:13

Meni se oduvijek sviđalo Judita, i decko je to prihvatio, sve dok nisam ostala trudna  sad je: "pa jel bas mora bit Judita?" Sad mora!!! xD ali sam mu dala na izbor da bira ime za deckica bude li deckic 

Sara9
    27. Ožujak 2015. 09:10

klasicarkaaa

Meni se oduvijek sviđalo Judita, i decko je to prihvatio, sve dok nisam ostala trudna  sad je: "pa jel bas mora bit Judita?" Sad mora!!! xD ali sam mu dala na izbor da bira ime za deckica bude li deckic 

Meni on oće judita, al meni se ne slaže s prezimenom 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI