Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leda2
    27. Ožujak 2015. 09:39

Moja malena će biti Tena, da živim na moru bila bi Luce jer mi je to prekrasni ime, u zadnje vrijeme mi se jako sviđa i Una!

Lollypop
    27. Ožujak 2015. 12:09

Una mi jr prelijepo ime. Da barem nema tako glupi talijanski prijevod.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

=http://lilypie.com]

Sara9
    27. Ožujak 2015. 14:17

Ja sam na početku bila sto posto uvjerena da je curica, sad mi se čini da je muško... Kako god bilo, imena nema, a čini mi se da ga neće ni imat dok se ne rodi 

deverika
    27. Ožujak 2015. 21:33

Sara

Ja sam na početku bila sto posto uvjerena da je curica, sad mi se čini da je muško… Kako god bilo, imena nema, a čini mi se da ga neće ni imat dok se ne rodi 

Hahahaha!  al sam se nasmijala! Onda ćemo kod matičara napisat NN, haha!

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

Sara9
    27. Ožujak 2015. 21:39

Ma nervira me to...al bar nikome oko nas nista ne govorimo da ne bi dobili "pametne" savjete :D

deverika
    27. Ožujak 2015. 21:50

Mene danas pitala jedna žena dal ću po ocu dati ime.. onak, no thanks!

Baby1
    28. Ožujak 2015. 09:12

deverika

Mene danas pitala jedna žena dal ću po ocu dati ime.. onak, no thanks!

Joj, to mi je "najdraže", dajte po dedi, babi, uji, stricu, pa to je tradicija... Užas! I onda imaš dijete koje se zove Jozo 

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

Sara9
    28. Ožujak 2015. 16:23

Dobro jozo, da je po didu ja bi svome Reno tribala dat ime..

Baby1
    28. Ožujak 2015. 18:04

To je kao Renato? Meni se osobno baš sviđa ime Renato, ali mužu se nije sviđalo pa smo odustali.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI