Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    27. Lipanj 2014. 11:48

čestitam na dečku lidija :) što bi moj dragi dao da mu kažu da je dečko... imena smo odlučili...on je dao prijedlog za muško i ok je... nije prečesto, nema ga u blizini, nadimci nisu loši (iako sam ja već rekla da ne želim nadimke) a i paše uz njegovo prezime... a za curu sam ja odabrala ime kad sam imala nekih 17ak godinna i nema šanse da odustanem... a i dragi se složio :)

kimito
    27. Lipanj 2014. 12:06

Ja danas imam pregled i nadam se da ćemo saznat spol..ja bi curku za koju već duže vrijeme imamo ime, ako bude dečko uopće nemamo ni favorite jer bi htjela da je ime kratko zbog dugačkog prezimena..  ako je dečko trebat ću vašu pomoć 

Tina0208
    27. Lipanj 2014. 12:10

kimito drzimo fige da bude curica,a ako i bude decko...nemas frke...mi smo tu puuuune ideja..hehe

Laura 21.08.2014 :-*

kimito
    27. Lipanj 2014. 20:17

evo mene s pregleda.. cura je!  Bit će Nola 

Lida2
    27. Lipanj 2014. 22:14

Super imena curke!
    I Dora i Nola su mi jako lijepa
    Bravo za super izbor i definitivno ne precest

Tina0208
    28. Lipanj 2014. 16:35

kimito cestitam.... Nola je super,super ime....

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.