Nikako mi nije jasno sta se to moze desit dijetetu ako je kroz cjeli dan pola sata u hodalici.,.,.kakve to teske posljedice ostavlja da se primjete tek nakon 25 godine.,.,moji necaci imaju 20 god i nista im nije a po cjele dane ih sestra ostavljala u hodalici.,.,hodaju normalno imaju zdrave noge normalno sa godinu dana prohodali nemaju problema sa kukovima a ni sa kicmom.,.,Svaka cast svaka ce majka napravit sta je najbolje za njeno dijete.,,.,ali eto nikako mi nije jasno toliki stav protiv.,.,,do 25 god moze dijete imat ix stvari koje mu stete za noge i za kicmu.,.,.da ne spominjem djecije torbe.,., koje naveliko unistavaju i hod i kicmu.,.,sta bimo trebali ic sa njima i nosit im torbe.,..A sto se tice samostalnog hodanja svako dijete je za sebe neko ce prohodat sa 10 mj a neko sa godinu i pol tu nema pravila ono ce krenut kad se osjeti spremno.
ej. eto i mene malo:) malicka je dobra ali jako aktivna pa ju ni sekunde nemrem ispustiti iz vida) i ja sam protiv hodalica a negdje sam i procitala da zato jer su u hodalici sigurne, bebe ne razvijaju obrambene mehanizme. ovak padne i nauci se docekat na ruke il padne na guzu. a u tom cudu ne. ima mi smisla.
Svi nutricionisti i pedijatri govore ne soli do minimum godinu dana....a ako je beba dojena pa čak i krenula s dohranom al i dalje doji sol joj nikako nije potrebna jer dobije sve preko mlijeka
Meni su, k tome, i hodalice jako ruzne i smetaju po kuci joooj samo da mi je nitko ne pokloni..
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
mi smo hodalicu dobili na poklon, stavit ću curu u nju i poslikat da mogu pokazati sliku prijatelju koji ju je kupio jer je takva osoba da ne bi skužio šta je loše u hodalici. iskreno moje setre i brat i ja sam bila u hodalici jer je to tada bilo neizostavno, svi smo hvala Bogu zdravi a ima nas i oko 30 godina, stvarno niti najmanji problem nemamo, međutim ja svoje dijete neću stavljait u hodalicu jer da nešto bude ne bi si mogla oprostit... mislim da je to sve oko hodalica maalo prenapuhano ali opet svakome na izbor i druga stvar dijete se u hodalici drži sigurnosti koju mu pruža hodalica da ne može pasti ili udariti se, pa uz duzno poštovanje svaka beba će se prije ili kasnije napadati i naudarati u pokušajima da prohoda, uz hodalicu ili bez nje..
Sortiraj odgovore
Najstariji