Hodalica, da ili ne?!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    17. Lipanj 2015. 21:43

ma neću krivo shvati :D iako je kod moje to ponekad s navodnicima, a ponekad i nije 

MarijaŠ
    17. Lipanj 2015. 22:22

Ma kakva hodalica? Meni ju isto spominju već par mjeseci, nutkali da kupe, jer eto nas dvoje siročad ne možemo kupiti djetetu hodalicu. K će napuniti 10 mjeseci za koji dan i podiže se na noge uz namještaj, u kindaču i tako... Malo nekad puže, više kao vojnik... I neki dan komentar - da je bio u hodalici, na veliko bi već hodao, ovako ga samo usporavam. Ajd šta da ja na to kažem? Inače, i moj je muž jeo sve i svašta (zato i sad sve voli jesti a ne kao mi izbirljivi) i prohodao sa 10 mjeseci.

Krešimir 19.08.2014. <3

cloudy
    17. Lipanj 2015. 22:47

Ma to su sve napredna djeca bila....meni se čude i zbog hodalice i toga što joj ne planiram davati kruh do godinu dana,slatko i slano i duže, kobase i domaći proizvodi od svinje neće biti na meniju par godina...pa se čude da kak je on sve jeo i nije mu ništa...a s 15 pio tablete za gastritis.... baš mu nije ništa

Nalah
    18. Lipanj 2015. 09:08

Ni mi nećemo hodalicu,a cloudy ak neće L daj meni pošalji kobase i ostalo ja imam već 9876 mjeseci pa smijem  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.