Hodalica, da ili ne?!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    19. Listopad 2014. 19:46

Kako dijete uči žvakati hranu, micati nogama, rukama, stavljati ruke u usta, dizati se potrbuške na ruke, pokušava se staviti u položaj za sjesti, pokušava si dohvatiti knjigicu...itd da ne nabrajam. Hoću reći da sve treba ići postepeno, ako dijete želi sjesti zar ćemo ga odmah postaviti na stolicu i neće se izvrnuti?? Dal ćemo mu dat komad hrane u usta ako još ne zna žvakati?? Dal ćemo ga staviti na noge ako još nije ni propuzao?? Ista stvar je i sa hodalicom zašto dijete učiti nečemu što mu je već prirodno urođeno??Zar ćemo potaknuti da hoda??
    Mislim da za sve postoji svoje vrijeme kad se radi, i svoj postupak, znači dijete će samo se okrenuti na trbuške, samo će krenuti u položaj za sjedenje, i iz tog položaja će krenuti u puzanje i kasnije podmetanjem nogice uz držanje u hodanje. Samo je stvar roditelja da li ovaj prirodni proces žele ubrzati???

MAMA X2
    17. Lipanj 2015. 19:18

Da malo osvjezim temu danas sam imala situaciju da je dosla svekrva i pocela pricu kak moramo malog (7mj)stavit u hodalicu jer su i oni svog sina stavljali sa 7 mj i jos moj L je poceo mahati nogicama dok ga je drzala a ona kaze gle on bi hodao (dijete mi jos ni ne sjedi stabilno al on bi trebao vec hodati) dobili na poklon hodalicu al za sada je zapakirana na tavanu

cloudy
    17. Lipanj 2015. 20:42

ja sam svima zabranila uopće da ju spominju...ježim se te naprave.... a za ono slavno nahodavanje da se bebu drži za ruke iznad glave prijetim čupanjem ruku....mislim da nekog vidim da ju tak nahodava da bi to fakat bila u stanju napravit....
    nego...ti naši muževi su bili superbebe....moj se po priči sveki pelena riješio sa 7, a prohodao s 9 mj... yeah right...a ja živim u zemlji oz

cloudy
    17. Lipanj 2015. 21:10

hahaha kužimo se  onda... moj jedino nihe znao pisat do škole, a mama učiteljica... ne kužim kak i to nije postigo s jedno 10, 11 mj

cloudy
    17. Lipanj 2015. 21:19

ooo moj je s 4 jeo grah naveliko...danas ima problema s trbuhom, gastritis i tako pa se ne bi čudila da zaista je ::/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.