Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    29. Rujan 2019. 16:56

Bas cudno obzirom na sjajne profile. Budes vidjela na iducim profilima( tada ponesi i svoj aparatic pa se oikni i sa svojim pa da usporedis rezultate)

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    02. Listopad 2019. 16:54

Evo stelle i meni danas preko 7 a pojela prije 2 sata jecmenu kasu  i pola mandarine. Ne kužim, inace nju jedem bez problema i ne dize cukar. Mozda takav dan neki glupi...tko ce ga znat... kako je tebi? Jesi uspjela izregulirati?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Stelle123
    02. Listopad 2019. 17:45

Ne mjerim vise jer me to samo iznervira. Ponovo cu za vikend. Pojela sad red crne cokolade za uzinu. Inace smrsavila sam 2 ipo kg u zadnjih u 20 dana pa me i to ne veseli. A vidit cemo sto dok kaze iduci petak.

url=https://lilypie.com]

Točkica37
    02. Listopad 2019. 17:50

Hehe mozda nike ni to losa taktika maknut malo iz glave to 😉

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

luce35
    02. Listopad 2019. 17:56

Ja sam se ziva pojela u pocetku zbog tog gubitka kg al kaze dr gubis salo od prije a beba lijepo napreduje. Do sada sam na +3, a beba 2800, tako da nemojte brinuti osim u slucaju da se prije trudnoce bile mrsave. Tada preporucuju podici kcal s 1800 al u mesu, ne u ugljikohidratima

• Stelle123
    03. Listopad 2019. 02:28

Da al opet od cega beba napreduje kad ne unosis dovoljno nutritivnih potreba za nju i sebe. Negdje sam citala da nije dobro ni ako dobijes manje od 9 kg ukupuno. Jedino je logicno da se natalozena masnoca pretvara u energiju, al bila sam i na takvim rezimima prije, nije bas da ti skokovi idu tako naglo. Zato dosta njih savjetuje lchf. 

url=https://lilypie.com]

Točkica37
    03. Listopad 2019. 06:10

Meni su to objasnili da kak su bebe u Aušvicu se radale zove i zdrave? Beba si uzme ne brini. Ja sam bila u prosloj na minus 10  beba 3350kg savrseno skolska a sad sam na minus 7i beba u mjerama kak treba biti. Zato sam prvi put s neljecenim gestacijskim dobila 24 kg a beba4230...

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

04. Listopad 2019. 06:57

Evo da i ovdje podijelim post pa mozda nekom pomogne ako ima slicni problem.
    Evo ja sam se zadnjih par dana prepala da imam gestacijski. Svako jutro od pocetka trudnoce mjerim i bilo je uvijek oko 4.4-4.8 max i to se poklapalo sa vrijednostima iz laba. U utorak uzmem novu kutijicu trakica i od onda mi ujutro secer 5.1-5.6. Ja se sva prepala, pazim jako sto jedem i ujutro opet 5.1. Ja reko nemoguce, mjerim tri puta za redom s tri trakice i dobim vrijednosti 5.6, 5.1 i 4.9. Reko koji je ovo klinac. Okrenem kutijicu od trakica i skuzim da vrijede do 10/19. Uzmem drugu koja vrijedi do 05/2020 i mjerim tri puta i sva tri puta vrijednost 4.8. Ocito trakice dugo stoje pa su off. Sad vise ne vjerujem tim aparaticima 😡 Veli mi tata koji je dijabeticar da je njemu takvo odstupanje malo jer mu je bitno da mu je ujutro ispod 7 no kod gestacijskog nam je uzi prihvatljivi interval. Tako da... pazite na trakice. Imam Abbott FreeStyle Optimum Neo aparatic.

Nasty
    04. Listopad 2019. 22:52

Pozz cure, nije me bilo neko vrijeme.. Išla sam u četvrtak na profil u bolnicu pa su me zbog gužve poslali kući i rekli da dođem 14.ili 15. Dr. Branica Krnić mi je samo napravila uzv i vag. pregled. Pa mi je gledala zadnje otpusno pismo i kaže niste vi baš kritični šećeraš, nemate velike ostilacije, samo pripazite malo na večer. Rekoh da radim profile doma. Kaže da nastojim da mi je na tašte ne prelazi 5, a nakon jela da ne prelazi 6,4. Skroz druge riječi nego kod prijašnje dr. koja me oprala samo tako. Ja se prekrstila. Smršavila sam samo jedno kilo u zadnja 3tjedna. Ali imam usporenu štitnjaču pa možda i to ima veze što nisam pala više, to sam nedavno saznala pa idem i to pregledat. Bebač ima kilo i pol. Sad sam na +3kg od početka. Nadam se da ste sve dobro. Ni ja se više ne bockam svaki dan jer mi je tlaka. Počet ću opet par dana prije idućeg profila. 

Točkica37
    10. Listopad 2019. 17:35

Di ste slatke?
    Meni sve teze ide ovo s prehranom. Danas nikako spustit sa 6.8 nakon integralne tjestenine bolognesea i cikle. I bas me to frustrira. Nakon 3 h tek 6.1 🙄 vise ne znam sta bi jela majke mi. Kako vi izdrzavate?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.