Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Stelle123
    21. Rujan 2019. 20:49

Stvarno je ova aplikacija dnevnik prehrane dobra. Uz silan trud da pojacam jedva sam dosla do 1640 kalorija. 

url=https://lilypie.com]

Nasty
    21. Rujan 2019. 21:57

Danas sam za užini smazala maline i onaj fitt sladoled od vanilije u čašici, snimila sam ga u konzuma.. Ima 10g proteina i sa sladilima umjesto šećera je i još raznim emulgatorima al nisam mogla odolit.. Nakon toga sam mjerila šećer i bio mi je ok 5,0..

Točkica37
    22. Rujan 2019. 06:37

I meni je jucer bio tezak dan i bas sam bila jadna i isto pojela 2 griza cokolade .nisam mogla izdrzat

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Stelle123
    22. Rujan 2019. 14:24

Ja sam nasla neku Kanditovu cokoladu sa stevijom No guilt 85% kakaa, ako se to moze nazvat cokoladom😂😂😂

Grizli
    22. Rujan 2019. 16:13

Stella jesi ju probala. Ja jesam, meni je fina. Ne znam dal imas gdje kupiti al odlicne cokolade bez secera su i od perugine 85% kakaa imaju. Mislim da sam u plodonama vidila. 

Nasty
    22. Rujan 2019. 16:30

A kako vi uklopite čokoladu? Tj koliko količinski pojedete i kad? 

Grizli
    22. Rujan 2019. 16:37

Pa ja dok sam morala bas jako paziti bi pojela prijepodnevna recimo max 1 redak te cokolade sa puno kakaa i pila bi vodu s limunom poslije i nikad mi nije skakao secer od toga. Opcenito sto god da sam tako sladje jela onda bi ujutro prije rucka uglavnom jer sam skuzila da mi popodne secer uvijek sporije pada.

• Stelle123
    22. Rujan 2019. 16:55

Crna cokolada ima glikemijski indeks 25 dakle medju najnizim namirnicama, svi dijabeticki kolaci se rade od takvih cokolada, sigurnije je sto se secera tice pojest nego jednu jabuku. Cijela cokolada ima 15 ugljikohidrata, doduse bazira se na masti. Po meni jedan red mozes uz bilo koje jelo ugurat samo malo smanjis porciju ostalih stvari koje jedes. Ja sam je jucer pojela umjesto vocke.

Nasty
    22. Rujan 2019. 18:25

Ok cure, thnx! 

• piba7
    23. Rujan 2019. 16:40

Stigli su mi danas nalazi GUK profila:
    Na taste: 4.6
    2h nakon doručka: 5.4
    2h nakon ručka: 4.6
    2h nakon vecere: 4.9

Trebam se i dalje držati dijete i ponoviti GUK za 4 tjedna.. tad ću biti 30tt. Što mislite hoću još morati raditi u 34 tt i 38tt ako ovaj u 30tt bude uredan?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.