Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    13. Rujan 2019. 18:04

Nasty

Luce morala sam čekat 2h nakon doručka jer su nas zaprimili kasno pa mi se onaj jučerašnji doručak nije računao. A ja i još jedna kolegica šećerašica smo sišle nakon toga na kavu i cijeđeni sok, pa smo se vratile u podne po otpusno pismo. I na kraju nas zatekao ručak, pa smo malo nešto pojele kad smo vidjele da je riba. I otišle.

Ja ti odem na odjel izmjerit secer i dam urin pa onda cekam da me zaprime i smjeste u sobu jer se zna dogodit da do 13 sati ne dobiju cistu posteljinu.

Nasty
    13. Rujan 2019. 18:12

Luce znači može se i tako? Pa super! Mi smo čekali doktoricu do 10ipo da nas zaprimi, a kako mi je bio prvi put trebala sam joj dat sve podatke blabla.. Na odjelu smo bili u 11 i bile u onom dnevnom boravku, pa smo dale urin i krv, tamo smo ručale i od tamo na preglede, u sobi smo bile tek u 15h..ma užas.
    Ti odeš dat krv i urin prije nego te dr. zaprimi? 

Nasty
    13. Rujan 2019. 18:14

Jesam dobro razumila? 

luce35
    13. Rujan 2019. 19:02

Dr me zaprimi do 8:45 najkasnije, onda idem na odjel izvadit krv i dati urin pa u dnevnom boravku camim i cekam krevet.
    Tebe dr nije uopce primio u prizemlju u ambulanti do te ure??

Nasty
    13. Rujan 2019. 21:13

luce35

Dr me zaprimi do 8:45 najkasnije, onda idem na odjel izvadit krv i dati urin pa u dnevnom boravku camim i cekam krevet.
    Tebe dr nije uopce primio u prizemlju u ambulanti do te ure??

Ne, valjda smo imali peh taj dan.. Ja došla u 8ipo i nije bilo dr. Došla Benzon u 10ipo.
    A i prethodni sam pregled čekala 2ipo ure, Roje je bio dežuran pa je Branica kasnila. Drago mi je čut da nije uvijek gužva. Već sam mislila da ću ispalit čekajući koliko još puta moram doć do poroda.. Nadam se da ću imat sreće na porodu pa da neće biti gužva🤣

• Stelle123
    13. Rujan 2019. 21:36

Amo kronoloski. Dr. zaprimi, radi li odmah uzv ili? Vaginalni i uzv rade razliciti? jedno za drugim? Moze li se odsetat u međuvremenu?

url=https://lilypie.com]

luce35
    13. Rujan 2019. 22:18

Do 8:30 predas uputnicu, dr te zaprimi u ambulantu, da ti papire koje nosis kat nize na salter za upis u bolnicu. Nakon toga se vracas na prizemlje,i pozvonis na vrata hitnog gin.prijama i predas papire s upisa. Ispred su svlacione gdje navlacis pidzamu i sestra te vodi na odjel. Gore das urin, izvade ti krv za secer i iz vene za kks i cekas krevet. Kad se smjestis ide uzv, vaginalni pregled

• piba7
    13. Rujan 2019. 22:52

Evo da vam se i ja pridružim ovdje.. jučer stigli nalazi OGTT-a, sve uredno osim mjerenja nakon 60min koje je 11.9
    Doktor odmah poslao dijetu 1800kcl, idući tjedan idemo na VV po opremu za GUK profil.
    Malo sam googlala i našla na takve grozote na internetu da je to strašno, o tome kakve posljedice na bebu može imati gest. dijabetes.
    Pa molim vas iskusne za misljenje, iskustva i savjete.

Nasty
    13. Rujan 2019. 23:00

Uzv i vaginalno su meni radili različiti doktori, ova što me pregledala vaginalno je upisivala podatke malo detaljnije.. . I to sam obavila prije nego sam upla u sobu. Nadam se iskreno da je to bila iznimka. Vadiš šećer prije obroka i dva sata poslje obroka, u ponoć, u 3 ujutro i u 6 h. Nakon doručka samo poslje obroka. Nakon vizite te pozovu na razgovor dr. Otpusno pismo je gotovo oko 12h. I urin daješ još jednom drugo jutro prvi jutarnji. 

Nasty
    13. Rujan 2019. 23:03

Ja sam preskočila google ovaj put vezano za dijabetes. Ono, pridržavat ću se i bog te veselio.Što ima bit bit će, nadam se najboljem. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.