Cure nama za ručak bila bijela riža, komad mesa mislim telećeg, salata od kupusa i jabuka, a za večeru bijela tjestenina sa mljevenim mesom, salata od cikle, acidofil i jabuka. Čak i komad kruha bijelog naravno, to nisam jela.. Al sam večeru pojela jer sam bila gladna. Čudi me da mi nije i veći šećer. Prije večere mi je bio 6,3, a poslje dva sata 6,7. Sad još mjerim u ponoć, pa u tri, pa u šest i prije doručka, poslje doručka i to je to. Ja nisam odvajala jabuku za kasnije. A u buduće ću to raditi i donjet ću od doma nešto za jest ako opet bude tjestenina i riža jer ovo nema smisla.. Ni doma to ne jedem. Mjere nam na aparatić.
Voce nikad ne jedes uz obrok nego 2 sata kasnije iza mjerenja 😉. Na kojem si katu? Cudi me da ti sestre to nisu rekle
Pa ako je na aparatic to stvarno nema smisla, aparatic ionako pokazuje odstupanja od 15 posto. Ja sam primijetila da su mi popodne puno normalnije vrijednosti, a ujutro iza dorucka luduje. Moguce da sam pod stresom, ne spavam po cilu noc.
url=https://lilypie.com]
Curke, Odlučila sam pripaziti na prehranu, imate za podijeliti koji link?
Voce nikad ne jedes uz obrok nego 2 sata kasnije iza mjerenja 😉. Na kojem si katu? Cudi me da ti sestre to nisu rekle
Na prvom smo katu. Nisu nam ništa rekle po tom pitanju. Samo kad da dođemo mjerit i to je to. Ova večernja sestra je puno ljubaznija, pa nam je rekla da ne jedemo kruh, a to ni ni sa m namjeravala. A ona jutarnja je nešto između hitlera i sante leda. Ali hrana nije niti malo dijabetička. Dobro valjda ima smisla kad ti prvi put mjere, ali ako je ovako svaki put onda stvarno ne kužim poantu. Meni su kad sam došla vadili krv i iz vene, pa kasnije cijelo vrijeme s aparatićem.
Sta ti ne istisne malo.vise krvi u onu malu epruveticu? Nama su piknuli sa onim lancetama i istiskivali krv , da je ipak veca kolicina krvi jer s apaaraticem nije mjerodavno .
A gle smije se i tijesto i riza ali su vjetovatno minimalne kolicine a vise mesa i salate. Ili? U vinogradskoj je onaj klarin polubijeli kruh koliko se sjecam i taj ne dize nesto vrijednosti.
Nasty javi koje upute dobijes.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Točkice kod nas samo piknu prst i koriste za mjerenje aparatić na kojem mijenjaju stakalca, nema epruvete. Ne znam jeli to standardni aparatić pošto se s tim još nisam služila. Noćas mi je bio 5,4 i jutros 5,7. Pa vidit ćemo.. Kod mene nema nekih većih ostilacija, šećer nije nešto visok ali je postojan od 5 i nešto do 6i nešto🤦♀️Drugoj curi što je samnom skače od 4,nešto prije obroka pa do 7, nešto nakon obroka. Totalno različito. Baš me zanima što će mi reć dr.
Bila mi vizita.. Sad još čekam jedno mjerenje krvi nakon doručka i otpusno pismo. Ugl. stavili su me na dijetu 1800cal i za 3 tjedna opet hospitalizacija. Tako ću do kraja trudnoće svako tri tjedna. Mogu nastaviti ić na vježbe. (mislila sam da će mi braniti zbog cerviksa, ali mi je sad nalaz uredan) Joj divote, baš se veselim vježbanju.. A sad moram proučit dijetu, kupit aparatić za mjerenje šećera i malu vagu. A idući put kad dođem u bolnicu ću bit mudrija s hranom. Neću jest priloge, ponjet ću nešto od doma za slučaj krize i odvajat voće.. Kaže meni dr. na komentar za spizu - Koliko para toliko muzike.. Ova cura što je samnom hospitalizirana kaže da mora nazad za dva tjedna. Njoj je šećer nakon obroka skakao preko 7, skoro 8. A prije obroka ispod 5. Ali zbog prevelikih ostilacija ako ne uspije regulirati s dijetom da će na inzulin. I mene su malo isprepadali, pa tako i nju. Nije za zezati se sa šećerom.
Sortiraj odgovore
Najstariji