Super nasty. Bit ce to sve ok. Nije ni inzulin kraj svijeta...

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
I ja moram u bolnicu na profil. Ocekivano. I meni tako skace, moglo bi se dogodit da zavrsim na inzulinu, al sad mi je vec to nekako prihvatljivo. Nije kraj svijeta pogotovo sto ne bi trebalo ostati nakon trudnoce, a sad moram poduzet sve da ga snizim. Jel bolje nosit spavacicu ili? Kako ide s tim vaginalnim pregledom, volila bi bar to izbjec, danas sam bila sve je ok po tom pitanju pa da ne skupim jos kakvu bakteriju.

url=https://lilypie.com]
Vaginalni pregled rade bez obzira sto te dan ranije pregledao tvoj gin, pokusala sam izbjeci al nije mi nijednom uspjelo 🤣.
Spavacica ti je zgodnija za ulazak a vec poslijepodne kad obavis uzv i vaginalni mozes pidzamu ako ti vise odgovara

Stelle ništa ti to ne mora značiti. Luce sve dobro napisala. Ja sam imala i spavaćicu i piđamu. Al su sve žene bile u spavaćicama. Možeš dobit i bolničku spavaćicu. Uzmi nešto od hrane od doma, tipa integralni beškot ili možda tunu(bubam sad na pamet, nisam još proučila što smijemo a što ne), možda bademe ili tako nešto, za slučaj da dobiješ tjesteninu ili rižu da ne jedeš. Odvoji voće i jedi nakon 2 sata, nakon mjerenja poslje obroka. Dr. mi je to potvrdila. Danas je za ručak bila riba, lešo kumpir, salata i juha. Da su mi danas mjerili bilo bi ok.. Samo recimo pojedeš dva tri kumpira umjesto sve, kao ja pametna jučer.
Evo ja zvala svoju dr. opće prakse i dala mi je reklamni aparatić za šećer sa 10kom iglica i trakica i dodatno iglice. Pa možete pitati svoje dr. opće prakse ako imaju reklamno da vam daju.

E da, jutros kad smo mjerile šećer nakon doručka je meni bio 5,4 a ovoj curi 6. Jer smo naravno jele pametnije. I obavezno doručkuj doma prije dolaska. Sestra nam je rekla da doručkujemo između 7ipo i 8ipo. Pa ovisno o prijemu nakon 2 sata mjere šećer u bolnici. A za slučaj da bude prijem kasnije kao nama onda barem nećeš bit pregladna do ručka..

Pa sto su te do rucka drzali dolje 🙄.
Ja iduci tjedan idem na profil, nadam se iza vizite doma pa se navecer vratiti po otpusno

Cula sam da nikog ne ostave duze od 1 dan. Tj. spice dijetu pa onda kontrola za 2-3 tjedna ovisi koliko je stanje ozbiljno. Sto jesti pametnije kad i nemas sta jesti. Cula sam da i u St obvezno ide inducirani.

url=https://lilypie.com]
Luce morala sam čekat 2h nakon doručka jer su nas zaprimili kasno pa mi se onaj jučerašnji doručak nije računao. A ja i još jedna kolegica šećerašica smo sišle nakon toga na kavu i cijeđeni sok, pa smo se vratile u podne po otpusno pismo. I na kraju nas zatekao ručak, pa smo malo nešto pojele kad smo vidjele da je riba. I otišle.

Stelle uglavnom rade inducirani jer hospitaliziraju 39tt, opet sve ovisi o regulaciji šećera i komplikacijama, ali ako te uhvate trudovi doma onda se izbjegne. Jedna cura što sam je upoznala u čekaoni je došla na guk profil 3 dana prije termina i ostavili su je. A imala je cijelo vrijeme dobre nalaze pa je nisu hoapitalizirali ranije. Da su je uhvatili trudovi doma išlo bi prirodno. Ako sam dobro shvatila.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji