Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    12. Rujan 2019. 17:21

Karla, meni je taj vv koma, nemaju bas tolerancije prema curama, al opet je bolje od toga da te zatvore.  Nemoj da te uplase. Izbaci slatko i bijelo brasno, kruh i tijesta. Sve ostalo mozes umjereno. Ako ti i dalje bude skakao secer mozes probat ove nase metode veceras vise povrca i mesa.. al ovo tvoje nije zavrinjavajuce i nece ti biti nista. 
    Mi smo uglavnom imale problem u prvoj trudnoci  i zato sad pratimo od pocetka. Moj je u prvoj bio 5.1. Isto su me vodili kao gd. S tim. Da mi to u bolnici nitko nije ni pogledao. 

url=https://lilypie.com]

Točkica37
    12. Rujan 2019. 17:21

U 11 sam to pojela i tek za 3 sata mi dosao secer u normalu. Kad sam glupa i isla vidjet...kao danima mi je sve ok pa idem.kao zgrijesit. Bolje da sam tortu pojela. Koza.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Frau_Mund6
    12. Rujan 2019. 17:27

😂😂😂😂 i to je istina! Di zgrijesit sa jabucnim  sokom 😁

Točkica37
    12. Rujan 2019. 17:39

Jabucni sok i kifla ona pivska 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Nasty
    12. Rujan 2019. 17:43

Bok cure, evo mene na guk profilu u Splitu. Prvi šećer par sati nakon doručka, tj. prije ručka je bio 5,6, a nakon ručka mislim da je oko 6. Koliko je normalno da bude? Sad čekam da izmjerim prije večere, pa poslje večere, pa u ponoć i u tri ujutro. Do koliko smije biti šećer poslje jela?
    Ispalila sam čekajući da me zaprime. Ono ajme..

Točkica37
    12. Rujan 2019. 18:04

Ja se sjecam da moji u prosloj na profilima u bolnici nisu 6 prrlazili od 3.5 mislim do 5.7 tak nekaj i rekli su da je  to ok . Kkd nas se mjeri svaka 3 sata...8 puta i daje se urin.  Drzim fige da ti budu top nalazi. Kakva je spiza?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Stelle123
    12. Rujan 2019. 18:36

Nasty jel mjere na aparatic ili u laboratoriju? Meni su isto vrijednosti ajme, a jedem ko mali tic. 

KarlaHP
    12. Rujan 2019. 18:54

Frau_Mund6

Karla, meni je taj vv koma, nemaju bas tolerancije prema curama, al opet je bolje od toga da te zatvore. Nemoj da te uplase. Izbaci slatko i bijelo brasno, kruh i tijesta. Sve ostalo mozes umjereno. Ako ti i dalje bude skakao secer mozes probat ove nase metode veceras vise povrca i mesa.. al ovo tvoje nije zavrinjavajuce i nece ti biti nista.
    Mi smo uglavnom imale problem u prvoj trudnoci i zato sad pratimo od pocetka. Moj je u prvoj bio 5.1. Isto su me vodili kao gd. S tim. Da mi to u bolnici nitko nije ni pogledao.

I mene su vodili u prvoj trudnoći kao gd, i to sam jako kasno radila ogtt :)
    U drugoj trudnoći  kad sam vadila glukozu na početku trudnoce bila je 4,9 i sta je sad ovo kao drama, nema šanse ne dam se i ne idem na vv :/

mc_zgb
    12. Rujan 2019. 19:29

KarlaHP

Frau_Mund6

Karla, meni je taj vv koma, nemaju bas tolerancije prema curama, al opet je bolje od toga da te zatvore. Nemoj da te uplase. Izbaci slatko i bijelo brasno, kruh i tijesta. Sve ostalo mozes umjereno. Ako ti i dalje bude skakao secer mozes probat ove nase metode veceras vise povrca i mesa.. al ovo tvoje nije zavrinjavajuce i nece ti biti nista.
    Mi smo uglavnom imale problem u prvoj trudnoci i zato sad pratimo od pocetka. Moj je u prvoj bio 5.1. Isto su me vodili kao gd. S tim. Da mi to u bolnici nitko nije ni pogledao.

I mene su vodili u prvoj trudnoći kao gd, i to sam jako kasno radila ogtt :)
    U drugoj trudnoći kad sam vadila glukozu na početku trudnoce bila je 4,9 i sta je sad ovo kao drama, nema šanse ne dam se i ne idem na vv :/

Meni ti je onaj zadnji bio povišen za 1 (onaj nakon 2h). Mene ginekologica nije nikamo slala, rekla mi je da pripazim što jedem (ovo štu su cure pisale) i nek si napravim kućni profil nakon 2 tjedna te dijete.To sam joj donijela i sve su mi bile vrijednosti ispod 6. Nikamo me nije slala, rekla je sam da pripazim i dalje se držit te dijete. Zgriješim dosta često, jer više ne znam što bih jela, ali nikad mi nije bio šećer iznad 6.7 kad sam mjerila. Ali naravno, svakome je drugačiji organizam. Sretno dalje 

luce35
    12. Rujan 2019. 20:35

Nasty

Bok cure, evo mene na guk profilu u Splitu. Prvi šećer par sati nakon doručka, tj. prije ručka je bio 5,6, a nakon ručka mislim da je oko 6. Koliko je normalno da bude? Sad čekam da izmjerim prije večere, pa poslje večere, pa u ponoć i u tri ujutro. Do koliko smije biti šećer poslje jela?
    Ispalila sam čekajući da me zaprime. Ono ajme..

Kazu da su cetvorke i petice super, a ni 6.0 nije strasno.
    Jel jabuku ostavis za iza mjerenja? Ja bi pojela dorucak/rucak/veceru a voce bi pojela nakon mjerenja. Tako su mi rekli da si vocem razvucem na 6 obroka.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.