Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    31. Kolovoz 2019. 15:09

Drzim fige da izbjegnes ovaj put. Iako nekako ja bih stvarno ovaj tip prehrane stvarno preporucila svim trudnicama jer necec natuc kile, lakse dijete ce roditi i stvarno se zdravije hranimo.  Mi za rrucak ostanjke rostilja i ja si uz meso rastavce narezala.mislim da cu poslije mahune skuhat. Danas sam prespavala cijeli dan, bas mi je neki tezak...

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    31. Kolovoz 2019. 19:18

Petra poslala ti. Nadam se da ce doci. Meni je puno pomoglo da se organiziram. S time da meni nisu pahale kuhane vecere pa sam ja jela dorukac, marendu, rucak malo jace pa medju obrok nesto malo i vecera neki namaz, sendvic, salata tako nesto da imam tih 1800 kcl. Pomogla mi za voditi ai dnevni unos aplikacija dnevnik hrane dok se nisam uhodala.
    I slazem se s Tockicom to bi mogle sve zene jesti u trudnoci meni kad sam pocela tako nestale mucnine i povracanja, lakse zaspala i osjecala se opcenito bolje, nisam vise bila ni napuhana ni imala probleme sa zatvorom od kad tako jedem. 
    A taj multi mi stvarno ok i nije mi digao secer sta je super. 

PetraB
    31. Kolovoz 2019. 22:35

Grizli ❤️🤗❤️🤗❤️🤗
    Spasila si me, stiglo je 😊😊😊
    Hvala ti puno

url=https://lilypie.com][/url

HarryPotter
    01. Rujan 2019. 18:35

Oo slatkee moje, ja sam zaglavila nes u obiteljskim proslavama, hodanju, slabo nesto i citam i pisem.. 
    Secer drzim pod kontrolom, sem 2 dana, jedan sam imala izelt sa 2 komada pizze i odmah nakon 2h je bio 8.4 secer. By by, pobala, i eto, ubila me zelja... I jednom od bake 3 komada sirinice i isto sam reagirala.. 🤦‍♀️

Kad se drzim svoga propisanoga sve 5.
    Mislim da sam pojela rajcice ovo ljeto kao niko, i krastavaca. 

url=https://lilypie.com]

Tinčica3
    01. Rujan 2019. 21:54

Bok zene,
    Radila sam ogtt u 23tt i sve je bilo uredno.
    E sad mene zanima, jel moguce da taj secer podivlja kasnije? Do sad sam imala neki normalni prirast kilaze, a sad u zadnja 2 tjedna (od 28tt-do 30tt) potpuno podivljalo, dobila sam 4 kg u dva tjedna. Beba na uzv-u prije 3 dana procijenjena kao da je2 tjedna veca.
    Pitala me odmah u bolnici kakav mi je secer. Ja sam rekla da je bio ok.
    E sad jel ja trebam na dijetu?
    Sljedeci pregled mi je tek za 12 dana, ovim tempom cu otici na +6,  a uistinu ne jedem vise nego inace. Dapace od vrucina ni nemam toliko apetit, doduse naljevam se vodom kao i svi. A da ne pricam da imam paranoja doktoricu i da ce me u bolnicu slupat.
    Prva trudnoca uredna, 15ak kila u plusu, svi nalazi uredni, beba 3110 bila. 
    Malo sam se prepala danas kad sam stala na vagu.

Točkica37
    02. Rujan 2019. 11:25

A gle pripazi kaj jedes...skodit ti nece svakako...

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Tinčica3
    02. Rujan 2019. 11:49

Pripaziti cu svakako, samo mi nije jasno kak sad odjednom to. 

Točkica37
    02. Rujan 2019. 12:09

Mozda ti se voda prima. Izmjeri secer ako si zabrinuta

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Tinčica3
    02. Rujan 2019. 14:28

Moguce, hvala, trazit cu onda da mi izmjere secer. Pa ak je sve ok, onda cu zatvorit usta na neko vrijeme 😁 hvala!

luce35
    02. Rujan 2019. 20:03

Ako je do secera ne trebas zatvorit usta vec samo prilagodit prehranu😀.
    ..
    Ja napravila snenokle za desert sa zamjenskim secerom, vise manje svaki se recept da modificirati 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.