Ma oko 5 je super...meni je prema 6 pa cu pazit i nakon trudnoce. Pase mi ovakav stil prehrane i nemam zgaravice nadutosti i slicno.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
A jesi li radila ogtt van trudnoce?
Luce 35, kad te drugi dan otpuste iz bolnice?
url=https://lilypie.com]
A jesi li radila ogtt van trudnoce?
Luce 35, kad te drugi dan otpuste iz bolnice?
Ovisi o sestri koja je u smjeni, mene je ista 2 puta pustila odmah poslije vizite i dorucka oko 9 pa da se navecer vratim po otpusno, a jedna je inzistirala da cekam otpusno pismo pa tek oko 11:45
Pozdrav cure, da vam se pridružim. Moj ogtt nalaz je 5.5, pa 6,6 i zadnji 7., poslali me na guk profil 12.9.idući četvrtak kad budem punih 25tt. Do tada nisam još dobila nikakve upute za ništa osim od ginića da jedem više manjih obroka dnevno. Sutra opet svraćam kod njega po uputnice pa ću vidjet što kaže. Ja za sad ne mjerim doma šećer.. Rečeno mi je u bolnici da ću svakih tri tjedna dolazit kontrolirat šećer.. Tako rade u St bolnici. Kakva je kod vas praksa?
Ja isto u St idem na profile, do 30tt ce te naruciti za 4 tjedna a onda nakon 3 i u 39 tt ostajes do poroda.
Doruckuj oko 7:30 i oko 8 dodji predat uputnicu u prizemlje, kad obavis upis ides gore u sobu, taman oko 9:30 tj 2 sata iza dorucka ti vade krv, das urin. I onda mjere prije obroka i 2 sata poslije obroka, u ponoc i 3 ujutro.
Obavit ce ti svaki put vaginalni pregled i uzv i iza 28 tt ctg taj dan kad dodjes i ujutro prije otpusta. Nosis svoje spavacice i obavezno uzmi neke slapice za tusiranje, ujutro prije otpusta moras dati uzorak za urinokulturu. Ako te jos sto zanima pitaj
Luce35 hvala ti na informacijama. Meni je dr rekla da dođem i 9h u bolnicu. Ništa nisam pitala za doručak, mislila sam da moram doći na tašte.. Da onda doručkujem doma 2 sata prije?
Pozdrav cure, da vam se pridružim. Moj ogtt nalaz je 5.5, pa 6,6 i zadnji 7., poslali me na guk profil 12.9.idući četvrtak kad budem punih 25tt. Do tada nisam još dobila nikakve upute za ništa osim od ginića da jedem više manjih obroka dnevno. Sutra opet svraćam kod njega po uputnice pa ću vidjet što kaže. Ja za sad ne mjerim doma šećer.. Rečeno mi je u bolnici da ću svakih tri tjedna dolazit kontrolirat šećer.. Tako rade u St bolnici. Kakva je kod vas praksa?
Ja isto u St idem na profile, do 30tt ce te naruciti za 4 tjedna a onda nakon 3 i u 39 tt ostajes do poroda.
Doruckuj oko 7:30 i oko 8 dodji predat uputnicu u prizemlje, kad obavis upis ides gore u sobu, taman oko 9:30 tj 2 sata iza dorucka ti vade krv, das urin. I onda mjere prije obroka i 2 sata poslije obroka, u ponoc i 3 ujutro.
Obavit ce ti svaki put vaginalni pregled i uzv i iza 28 tt ctg taj dan kad dodjes i ujutro prije otpusta. Nosis svoje spavacice i obavezno uzmi neke slapice za tusiranje, ujutro prije otpusta moras dati uzorak za urinokulturu. Ako te jos sto zanima pitajLuce35 hvala ti na informacijama. Meni je dr rekla da dođem i 9h u bolnicu. Ništa nisam pitala za doručak, mislila sam da moram doći na tašte.. Da onda doručkujem doma 2 sata prije?
Doruckujes doma i onda mjere 2 sata nakon dorucka a nataste mjere ujutro u 6.
Ako dodjes nataste onda moras ostati iduci dan 2 sata iza dorucka jer ce ti faliti to mjerenje.
Sto se tice dolaska, ovisi kako kad, zna se dogoditi ako kasnije dodjes da ne bude vise mjesta i vrate te doma za iduci dan.
Lijecnik zaprima od 8:30 ali ja dodjem u 8 i predam uputnicu da sam sigurna da ce biti mjesta.
Ok Luce onda ću i ja tako napraviti, doručkovat ću do 7ipo i doći do 8ipo najkasnije. Vidiš, ne bi imala pojma. Thnx!
Luce35 znaci ako ti doktor danas da uputnicu prakticki vec sutra mos otic u bolnicu? Ne treba se nista zapisivati i slicno?
url=https://lilypie.com]
Stelle123 ja kad sam dobila uputnicu za bolnicu sam se naručila na pregled kod dr. Roje, doduše mene je moj gin. slao zbog drugih stvari, a na kraju mi je dr. iz bolnice koja me pregledala umjesto Roje rekla da uzmem uputnicu za šećer i uzv krvnih žila i samo dođem u četvrtak, nisam se trebala posebno naručivat za šećer ali mi je ipak rekla kad da dođem.
Meni je gin. preporučio dr. Roju ili dr. Vuletića i da se naručim ili da me netko naruči na pregled. Pa sam se naručila kod prvog s reda i pregledala me dr. B., zaboravila sam joj ime. Možda da odeš pitat trebaš li se naručit za prvi put na šalter ili pošalješ nekog? Ili pitaš svog gin.? Malo mi je čudno da samo dođeš prvi put s uputnicom. Iako je možda i takva praksa, nemam pojma..
Znat će Luce.. Stelle ja mislila da ćemo se mi viđat u klubu trudnica a na kraju ćemo se viđat na kontroli šećera. Ja čekam da mi dr. potvrde u četvrtak mogu li nastaviti s vježbama. Kod šećera je preporučljivo malo vježbati, ali ja moram pitati zbom malo omekšanog cerviksa dali smijem. Nadamn se da ću nastaviti. Luce jesi ti u klubu trudnica na vježbama?
Sortiraj odgovore
Najstariji