Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    01. Prosinac 2019. 20:37

Nisam se danas drzala propisanog🙈 jednom tjedno smijemo prekrdasit, uglavnom krcat tanjur pilece juhe, teletine pod pekom, šampinjone (citaj:nisam se šparala), mrkve, vrlo malo krumpira, salate i to je to. Bila i za mene GF torta ali sam rekla da je dosta, da se ne usudim, bude se vec pojela, ili stavit ju u škrinju pa nek ceka...stvarno je bila porcija po mom gustu, jedino sam smanjila od povrca unos krumpira i bez kruha. Zadovoljna ja jer sam sita i zadovoljna rezultatom na aparaticu😂😂😂

Nasty
    02. Prosinac 2019. 03:46

Koje ste vi gurmanke🤣🤣🤣 svaki dan barem dvi cure prekrdaše.. Neka, neka dok je šećer dobar guštajte! Ja isto zabušavam s količinama i rasporedom porcija.. Al ne usudim se baš jesti kolač, kuhanu mrkvu, bundeva juhu, kukuruz, smokve i sl.. Jer mi se poremeti šećer na tašte koji itako nije nikad ispod 5,1. Iako mi je više tlaka teška.. Još malo.. 

Točkica37
    02. Prosinac 2019. 06:41

Think pa to su sve namirnice koje ne dizu secer.to je super spiza

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    02. Prosinac 2019. 06:55

Jutro... 
    Thinkpink mmmm i kod tebe finog bilo jucer! 
    Nasty meni evo isto taj nataste katastrofa, a nikako da se probudim usred noci dovoljno da izmjerim secer.
    Dakle sinoc 1.30h nakon zadnjeg obroka (bademi i mandarina jedna) secer 5.6. Sva happy isla spavat, jutros u 6h probudila se gladna ko vuk. Ja ne znam kad sam zadnji put bila tako gladna. I isla mjeriti secer nataste 5.5, ja u soku skroz! Od cega od zraka valjda tokom noci. Ne kuzim stvarno svoje tijelo, uzas ko da sa zakasnjenjem reagira na secer ili ne znam sta. Kad za veceru pojedem topli sendvic sa sirom i krastavcima ujutro secer bude uredan, a ja sita, a ovo kao lagano cu sinoc jer sam bila prejedena od rucka i ovako ispadne. Pojela za dorucak zobene i kavu i bas me zanima kakav ce biti za 2h. 

• Stelle123
    02. Prosinac 2019. 07:01

Grizli ti imas drugu vrstu secera koja te muci, a to je taj nocni. Ko zna kako tijelo skuplja zalihe. Meni je nocni super, a ovaj nakon 2 sata je problem. Idem bas danas na profile, ako me ne vrate ili ne posalju u radjaonu.

url=https://lilypie.com]

Točkica37
    02. Prosinac 2019. 07:14

Da grizli kod tebe bas neka druga vrsta secera.trebalo bi pitat dijabetologa koja je caka. Stelle sretnoooo

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Stelle123
    02. Prosinac 2019. 07:18

A iman i neke blage kontakcije, al vec mi je te sluzi izaslo masu pa me sad vec pocelo brinit da nije nesto drugo u pitanju. A jezim se tih bolnica :(

url=https://lilypie.com]

Točkica37
    02. Prosinac 2019. 08:18

Danas ce te pregledat pa ces sve znat.javi nam. Mpzda ces vec danas papati bajadereeeeee

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    02. Prosinac 2019. 09:49

Ne znam morat cu vidit sa gin kad odem po papire z rodiljni, sto savjetuje. Jer ovo mi i nema nekog smisla da je nakon 8h maltene ostao isti. Moram se natjerat dignut tokom noci izmjetiti. Nakon zobenih normalno nisko. Sad bs jela topli sendvic obicno sve kao sto bi i inace jela i sad cu probat izmjeriti jer nema mi smisla. Ja dobim u 2 tjedna 100 grama sa ovom dijetom, a beba je dobivala normalno do sada pa me bas zanima dal i dalje tako dobiva jer onda znaci da ja tjedno gubim zapravo 300 gr. 

Nasty
    02. Prosinac 2019. 10:35

Stelle123 sretno na pregledu i držim figetine da samo krene i što brže i bezbolnije porod prođe! Javi što što kažu dr.. 
    Grizli i meni je slično kao tebi, uopće ne kužim.. Nervira me takav šećer, jer nikad ne znam pto će osvanut za 5-6sati, a nakon obroka bude ok. Vjerojatno nam gušterača odradi brzo nakon obroka, al ostane neki višak i taj šećer varira preko noći i gimila se ovisno o obrocima prije par dana.. Iako ne kužim logiku. Meni aparat luduje, jutros oko 4ipo mi je prije obroka pokazao 6,7?! Pa odmah nakon ponovnog pranja ruku na i uzorka na drugi prst 5,5?! Samo nisam od muke više mogla zaspat.. A isto sam bila previše gladna jer sam slabo večerala, tako da sam tada već doručkovala samo malo zobenih u kefir.. Neću ni mjerit više jer se samo nerviram. Sutra itako idem na profil. Pa nek mi spiče inzulin ili me ostave na miru do poroda. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.