Samo me prpa da ovo ipak nisu predispozicije za pravi dijabetes i da mi ne ostane nakon poroda. I da mi malome nakon poroda ne bude izmjeren šećer. Meni je i u bolnici prije ručka bio 5,5., jabuka je bila međuobrok, a 2 sata i nešto nakon ručka 5,1!? Ugl. vode me pod gestacijski. A ništa vidit ćemo što će sad dalje bit.. Ja se manje više jednako hranim.. A valjda da je to opasno bi mi već dali tablete da pijem noću ili inzulin.
Što se kilaže moje tiče ja sam na +3 od 7tt. S tim da sam bila na +6 u 8. mj. Sad sam u tri tjedna izgubila 1kg koji sam dobila prethodni mjesec. A mali je do sada bio 2tjedna veći za dob.
Pozdrav cure,malo vas špijuniram ,jer znam kako je meni bilo sa dijabetesom u trudnoći,da je bar ova tema bila aktivna. Strašno me to brinulo,bila sam od 12 tj na dijeti i mogu vam samo reći da se ne opterćujete toliko jer i to diže šećer. Ja sam zadnjih mj dana bila na inzulinu jer je šećer ujutro išao preko 6 . Vidim da vas opterećuje taj jutarnji,uglavnom šećer se ponoći diže,vrhunac mi je tamo negde oko 4 ujutro ,ujutro kad ustanete jedite čim prije jer i glad diže šećer. Ako vas još nešto zanima slobodno pitajte da ne duljim,sretno svima !
url=https://lilypie.com]
DANTE
Pozdrav beba.
Nasty gd je predispozicija da u starosti dode dijabetes.jbga.zato ce trebat paziti j poslije. A kakvi su ti nocni na profilima?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Hvala na podršci Beba, imam 2 pitanja. Da li si riješila šećer nakon trudnoće? I da li je bebi bio ok šećer nakin poroda? Doslovno ću sutra vidjet što kaže profil, pa ako mi spiče inzulin pitat ću te još za neke sitnice ako ne bude m znala.. Aparatić mi je prošli put doma više pokazivao a na profilima je bio niži šećer. Sva sreća da idem sutra inače bi ispalila. Nisam ni trebala kupovat trakice, samo se nerviram. A točno je što kažeš i glad i nervoza dižu šećer, barem meni da.
Točkice na zadnjem profilu prije tri tjedna mi je noćni bio:
u ponoć: 5,5
u 03h: 5,1
u 06h: 5,3
A dnevni i večernji:
2h nakon doručka: 5,4
prije ručka: 5,5
2h nakon ručka: 5,1
pred večeru: 4,8
2h nakon večere: 5,6
Jos sam u komadu, UZV mi je ok iako beba nije puno narasla, oko 3100+- 10%. Ka njima izgleda sve ok, mene vec vataju neki filmovi. Nisam jos CTG ni vaginalni radila.
Beba kako su znali da trebas inzulin mjesec prije poroda? Jesi ponavljala ogtt ili?
Ja bi nekako rekl da ima i do aktivnosti i kombinacije i svacega necega. Mene najvise nervira sto meni je najcesce nataste granicni pa se ja uznemirim za 5.2, a sa tim aparaticim tko zna mozda je 6.2 mozda je 4.2! Muka mi vec od svega. Evo pojela topli sendvic obican bijeli kruh, sir ementaler, dijetalnu majonezu i secer 2h nakon 7, a neki dan pojela veci za 20 gr isti takav sendvic, sira i majoneze jednako, al sam uz to kisele krastavce imala i 2h nakon bio 5.2! Tako da mi je sad vjerojatno falilo tih krastavaca a nisam se uopce sjetila uzet ih sada. Oba puta sam nakon marende isla u ured raditi. Sad stavljam na pauzu aparatic par dana.
Nasty sretno na profilima. Ja bi volila da su mene poslali bar jednom na njih da vidim stanje.
Stelle123 sretno dalje! Ma mislim da nije zabrinjavajuče ako beba nije puno dobila zadnje tjedne, važno je da je nešto dobila a moguće i da su ti zadnji put mjerili krivo, a i ovaj put. Jel ti isti doktor?
Ja sam zadnji put pitala dr. dali beba jednako raste svaki tjedan do kraja jer mi je puno narastao, dr. mi je rekao da zadnje tjedne ipak manje raste i manje dobija na težini. Ne brini.
Meni je nakon dorucka kruh, sir, jaje bio 5.2. Isto dosta. Nasty trebala sam te cekat pa da se sutra druzimo :) Originalno mi je plan i bio u utorak, al uhvatila me jucer neuroza.
Nasty a jesu ti rekli koliki taj nocni treba biti? Ili je tvoj rezz ok? Grizli meni jucer nakon zibenih 5.9 a danas 4.9 jedina razlika sto sam jucer stavila malo banane... treba i u glavi malo odmora od tog secera uf uf.
Nasty ne vjerujem da ces dobit inzulin
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji