Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    30. Studeni 2019. 19:36

Al bolje za nas da ne možemo pojest puno.. koliko god zvuči deprimirajuće😊

• Stelle123
    30. Studeni 2019. 19:39

Meni je jucer suha smokva bila kao da sam pojela zlicu secera. A od one torte bi je bila muka. Stvarno mi je intolerancija na secer narasla. Inace primjetila sam kad pojedem nesto ovako sto dize secer da satima nemam potrebu jest, za  razliku od inace kad sam supergladna i ne mogu izdrzat 2 ure. Al dobro, polako cu uvodit slatkise natrag. Jos se mislim bi li ponila mali Ferrero ili malu Bajaderu 🤔

url=https://lilypie.com]

Točkica37
    30. Studeni 2019. 19:53

Ponesi oboje bemu misa... da ja kad se nakrkam.ugkjikohidrata nisam gladna dugo a ovako svaka dva sata... nakkn zobene sam.gladna nakon pola sata a kao zasitno je...my ass

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    30. Studeni 2019. 20:59

I ja se prijavljujem u ekipu koja nije gladna nakon sto pojede podizace secera. Ja neki dan pojela pola cokoladice merci ona kombinacija kao kava. Meni je to bilo tako slatko, bas se tijelo odvikne. Ja cuvam svoju ogromnu kutiju ferrero kad dodjem doma iz rodilista.
    Caj od lista maline ima i u bio&bio. Spreman se pocet ga piti uskoro 

• thinkpink1
    30. Studeni 2019. 21:34

Uff ja bila danas gladna nakon one hebene tjestenine za ručak, jedva dočekala uzinu i veceru da se mogu količinski pošteno najest, a ne jest one kolicine kao za djecje obroke😂🙈

Točkica37
    01. Prosinac 2019. 06:21

Jutro.sta je danas u pripremi?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    01. Prosinac 2019. 07:06

Jutro... Mi imamo goste na rucku danas i uopce ne znam sto cemo spremat. Vjerojatno cu neki povrtnu juhu s piletinom i mm predlaze peku naloziti pa cu ja meso i salatu vjerojatno. Tako da sam sad drmnula zobene i kavu. A za kasnije nesto isto lagano posto ce rucak biti konkretniji. 

• Stelle123
    01. Prosinac 2019. 07:11

Mozda porodjaj 😁 Nemam vise nikakve inspiracije nakon zadnjih par dana, ali ima doma brokule i kupusa pa cu nesto na tu temu.

Točkica37
    01. Prosinac 2019. 07:43

Ja cu pilece raznjice i spinat.i juhu. Mislim da cu mojima i.kolac napravit.jer.moram slatko vrhnje iskoristiti.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Stelle123
    01. Prosinac 2019. 08:12

Idem nesto kaloricno doruckovat 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.