Vagnula sam, ali 120gr kuhane tjestenine s obzirom da idu 2jedinice, a jedna je 60gr ili sam od šoka pomotala kad sam vidla tu mini porciju😂😂😂
Uf uzas znaci jos i manje 😒 ja jos kelja pojela i isla sam.na pol snite proteinskog kruha staviti ostanjke tortilja. Kak.je to sve fino.jedva sam se suzdzala na pol snite
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ma sta nece. Integralna tortilja 1 ipo i to ona manja, rezultat 8. Ovo je vec preslo svaku mjeru. Doduse zaspala sam odmah nakom rucka. Nista do kraja se vracam na krumpire, to je jedino sto mogu jest.
url=https://lilypie.com]
Ma da pa kazem ti jedna bi bila dosta al.kad nam je fino pa nam se tesko zaustaviti. Bas me zanima kako ce se tijelo ponasati nakon poroda na ove iste obroke.
Nasty di si
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Nìsta preskacem uzinu i odmah cemo u 8 na laganu veceru.
url=https://lilypie.com]
Pozz cure, u komadu smo još.. Vidim da ste sve na okupu i dobro.. Nisam se javljala jer mi se zaredali dogovori s kolegama, išla ih malo podržati oko štrajka dok se još krećem suvislo😂 a i s njima imam grupu na whatsapp-u pa su aktivni baš u zadnje vrijeme..
U utorak idem opet na profil, pa ćemo vidjeti što kažu.. Nisam baš redovno mjerila šećer jer mi je nestalo trakica.. Sad sam prije koji dan kupila trakice i aparatić opet luduje, pokaže 6,5 pa odmah poslje 5,5.. Tako da ništa ne znam do utorka kakvo mi je stanje zapravo.. Jedem kao i obično, one kupusiće na galone.. Maznem nekad pirovu pizzetu ili biskupski kruh u Kruščića.. E da otkrila sam proteinski svježi sir sa okusom vanilije, marakuja-breskva ili jagoda, sa sladilima, ima vrlo malo šećera 2,9g na 100g i to nekad maznem.. Od konzuma Protein+ creamy quark. I vuče me ananas u zadnje vrijeme i skuta sir. Šunku ne mogu više očima vidit.
Cure, ugodan vikend svima i uživajte u lijepom danu.. Nadam se da će i sutra biti sunce😃😊
E vidila sam da ima kupiti čaj lista maline u Kući čajeva.. mislim da me Stelle pitala prije par dana. Super za savijače s heljdinim korama, još nisam pravila ali namjeravam skoro! Vidim da vam uopće ne dižu šećer.. Divota!
Candy sretno s uhodavanjem oko namirnica i količina.. Mi smo već počele zabušavat nemilice.. Al u početku je najteže dok se želudac ne navikne, onda bude ok sve.. Kasnije više ni ne mjeriš nego uzimaš količine od oka..
Točkice i ja se pitam kako će tijelo se ponašat kad ubacim sve one bajadere i rafaello nakon poroda😂 neki dan sjedim sa kolegicom na kavi i izvadila neke dijabetičke napolitanke od vanilije što sam kupila za probu.. I ponudila kolegici koja normalno jede slatko i njoj nisu uopće bile slatke. A meni su bile preslatke.. Sad se brinem da mi ove slastice ne budu preslatke🤔a vjerojatno nećemo ni moć količinski toga pojest kao što maštamo..
Bit ce nam preslatko, tako je meni bilo na proslom porodu, nisam.mogla 2 bajadere smazat jer sam.samo osjecala secer a ne uopce okuse.pih
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ajme tuge Točkice😥 meni te bajadere, ferero i rafaelo dođu kao neka relikvija.. zamišljam da jedem od svake po malo.. čak i duplo i kinderbueno😂
Je je neces moc sve bit ce vece oci od guze hhahaha
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji