Tockice a joj tebe bas glad hvata. Meni neke dane nakon zobenih glad uhvati nakon 1h, a danas izdrzala 3h do marende. Mislim da ovisi i o zadnjem obroku sinoc, aktivnosti, kolicini tekucine... Xyz faktoru! Ako nakon zobenih ne popijem bijelu kavu onda imam problema sa zatvorom, a dok tu kombinaciju pijem secer super, ja sita, a wc mi prijatelj.
Stella 😂 gledam ja sad sto se zeni apetit otvorio od caja maline. Trub3 dok sam skuzila.
Popila sad bilu kavu i 2 kivija smaznula. Nekako sve sto mi je prije djelovalo na probavu sad nista. Ni smokve ni kava ni kivi. Danas necu mirit secer nastojat cu se koncentrirat na ove probleme koji me muce da ih rijesim. Cak mi je damad i trbuh meksi nego inace.
url=https://lilypie.com]
Za rucak kozice s bulgurom i salata, a prije toga rijesili problem😁 Sad mogu odahniti par sati.
url=https://lilypie.com]
Ja ne budem mjerila secer danas. 🙈 Sve je krenulu u krivom smjeru s juhom od bundeve (koju obozavam) i kao necu puno, al sam pun tanjur. Ona kokos, salata, krumpir i mrkva. I da ne fali na kraju pojela komad kolaca i kavu bijelu. 🙈🙈🙈🙈 Pila limunade, porcije male, al svejedno UH over dose znam da je. Vecera ce biti gola tikvica sa zrakom servirana i casa vode.
Grizli izmjeri da znas stanje.bas me zanima posto.je tebi ogtt nakon 2 sata super, teoretski ti ni ovo onda ne bi smjelo dignut secer?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Evo Tockice poslusala te i izmjerila jer si me bs zaintrigirala. Secer sada 5.4 😁... Jela sam od 2 do 4, 4 i nesto konstantno. Proslo je znaci nesto vise od 2h od zavrsetka rucka cca 2.30h. Iskreno ja sam ocekivala da ce mi secer bit high! Nakon punog tanjura juhe od bundeve sa vrhnjem i onim kuglicama i svega ostaloga i za kraj kolac pandespanj (ako znate sto je to) na kojem je bio secera u prahu. Ja odusevljena. Nagovaram mm da i njemu izvadim al se ne da. Sebi mjerila i sa trakicama iz drugog pakiranja razlika 0.1! Hvala Tockice sto si me ovako razveselila!
Thinkpink jesi ti se strogo drzala kolicin i svega ili si ovako ko ja zaglavila? Isti secer imamo nakon zderacine... 🤣 Koja dijeta nama treba hrane.
Super curke za odlicne rezultate. 🐞🐞🐞🐞🐞
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji