Meni palenta isto smrt za secer. Uopce ju ne jedem vise nikako.
Huh ovo oko 3 se probudim i ovako, al oko ponoci spavam ko klada. Jedino kad sapvam je od 22 do 2. Budem prvo probala ako se probudim oko 3.
Ma kad got se probudos izmjeri. Nama u vinogradskoj su svaka 3 h... znaci 8 puta u 24 sata...ja pozderala 3 knedle sa sljivama , nisam imala nis drugo za rucak jbga ...konzum dostava mi tek navecer dolazi tak da sutra mislim da ce sarma za 2 dana biti. Dakle ja pazim od sutra hahaha
Think da, pura zna dici dosta pogotovo ak si vise pojela nego pise.vas je tekla na VV na edukaciji da joj je bila trrudnica kojoj pura dize uzas. Meni su zobene dizale ali od kad ih kuham puno manje dizu.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
I daaaa 7.1 od jebenih knedli 🙄 nemojte ih jest...bar ne 3 komada 🤪
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
E sad sam se oravo usrala.isla sad mjeriti nakon jos oola sata i 7.7 , ovo mi se nije jos nikad desilo da raste a ne pada. A nemam vise bocki pas mater
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Scenarij kao sa granatir marsom..kombinacija krumpirovog tijesta i brasna.... odvojeno moze a zajedno nikad nikad vise
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Tockice snizit ce se. Ko zna kako organizam reagira. Nekad je jednostavno bolje ni je mjeriti. Ja sam upravo sjela na kavu nasuprot vitrine pune kolaca. I to onih koje obozavam 😁 A pijem bezkofeinsku kavu koja mi je odjednom tako ukusna🤗 I mislim jos mmmmaaaalllloooo...
url=https://lilypie.com]
Puru sam pojela tocno u gram. Htjela sam probat nesto drugo da uvrstim u dorucak s obzirom da ne mogu jesti nikakav oblik zitarica. Jos cu jedno jutro probat griz, pa ako i od njega skoci, suđen mi je samo kruh za dorucak...🙄
Tockice, kud si isla mjerit nakon pol sata🙈
Ma nisam nakon pola sata, da sam bar, nego sam.nakon 2 sata na jos nakon pola sata znaci 2 i pol sata.dakle tek nakon 4 sata se poceo spustat i onda sam morala ic jest jer sam pregladnila. Stelle ma kolac jedan ti nece dic secer.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji