Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    24. Studeni 2019. 18:01

E ferrero🤣🤣🤣 
    Točkice i ja bi linoladu!!! A ništa idem pojest mali šipak😞

Nasty
    24. Studeni 2019. 18:02

Mislim rafaelo pišem ferero.. Nadam se da ću ovako i na porodu sve pomišat i zaboravit.. 

Točkica37
    24. Studeni 2019. 19:00

Think koliko ono ne smije prelaziti nakon 1 sat?      A znas li zdravoj osobi koliki se tolerira nakon sat vremena?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• thinkpink1
    24. Studeni 2019. 20:09

Ja sam se toliko najela za rucak i drzi me sitom, da upoce ne mogu vecerat. Al bacit cu ipak nesto u kljun. Za dorucak cu žgance, mozda mi oni budu malo utjecali na probavu jer su mi se pojavili prvi hemici. Ni natakanje mlakom vodom 2,5-3L, Mg ni psyllium ljuskice ne pomažu... Caj od lista maline se ne usudim piti, zbog mojih kontrakcija i zbog carskog.
    Tockice za trudnice:
    Nataste<5,1
    1h nakon obroka<7,8
    2h nakon obroka<6,7
    Za netrudne osobe:
    Nataste 4,4-6,4
    2h nakon obroka<8,5

• Stelle123
    24. Studeni 2019. 20:41

Ajme Tockice ja sam isto grozna zadnjih dana, ne znam sto mi je. Sad sam za veceru udrila po prsutu, maslu, kruhu i jogurtu. Bas sam maloprije primjetila da sam skoro kilo vratila. Drzi me neka neuroza moram stalno nesto jest, makar ljesnjake ili bilo kakvu vrstu dijabeticke hrane. Moram pripazit jos ova tri tjedna kad sam do ovde dosla.

url=https://lilypie.com]

Grizli
    24. Studeni 2019. 20:52

Dakle ocito smo sve u fazi da smo pokleknule. Naravno ppsto nisam doma nisam bas mogla sad vagat i onako extra paziti, jest kako bqs sve pp spagi al nekako do danas sam se drzala. I danas frajerica ja pojela uredno za rucak happy meal - salata i nuggets 🤭 i 2 sata kasnije kaze muz da bi bas sad pojeo neki kolac u McDonald's koji je prije gledao i ajde idemo i aj kokos od svih onih torti koje izgledaju manje slatke barem ja si odaberem coko ljesnjam bombu. Necu ni gledat aparatic jer ce pocet izbacivat brojeve. Ujutro bas provjerim stanje si. Za veceru samo kupus salata dolazi u obzir. A vrh mm mi kupi ogromnu kutiju ferrero na koje sam i inace laka i u stanju smazat sve odjednom i sad cu to morat staviti negdje da ja to ne gledam. Mislila sam da sam jaka dok sam blejala u onu milku al j*** milku koju ne volim lako nju izbjegavat. 

Točkica37
    24. Studeni 2019. 21:00

Uf znaci sve smo grozne..onda je nesto u zraku.  Nakon 2 palacinke sa linoladom.je 6 cukar.pa to je cak i ok a i moj aparatic mjeri malo nize tak da je vjerovatno 5.7 .Sutra je ponedjeljak pa cemo valjda biti pametnije 🤪

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    25. Studeni 2019. 05:43

Jutro slatke! Meni jutros iznenadjujuce dobar secer s obzirom sta i kako sam jucer jela 5.2! Ja vec strepila da je u nebesima jutros. Doduse ne veselim se previse jer ipak nije idealan, al me tjesi da do sad nikad nije pokazao manji broj nego sto mi secer jeste, nego uvijek vise pa se bar nadam da nije preko toga.

Točkica37
    25. Studeni 2019. 06:38

Vis kak smo sve razlicite. Meni ujutro uvijek dobar makar sta jela. Grizli mjeri ga prek noci jedan dan da vidis vrijednosti.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Stelle123
    25. Studeni 2019. 08:19

I meni ovaj na taste nije problem. Danas cu produzit pauze medju obrocima i malo mjeriti. Doruckovala dvopek, zdenka sir, jaje i bademovo mlijeko. Idemo dalje! E da i primjetila sam ako pretjeram sa hranom da me svrbi tijelo, to mi je bilo i na pocetku kad sam tek skuzila GD.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.