Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    25. Studeni 2019. 08:52

Joj ja se borila ludo sa svrbezom nedavno, do.krvi se zdrapala, i gin odmah sve nalaze za jetru i kaj ja znam za sta sve ne da nije kolestaza al hvala Bogu nije. I prestala pit dufastone i od onda puuuuno bolje... tu i tamo zasvrbi ali nista strasno. Ja doruckovala proteinski kruh , ajvar, i kavu sa pol zlice meda. Sad su na redu zobene sa kockom cokolade i chia sjemenkama i jabukom. T mi je vec standard neki postao.
    E kaj bi mogla sa ostatkom pecene teletine, da li bi se koglo iskosat stavit luk.kruh jaja i kao fasirance? Probao netko tako?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    25. Studeni 2019. 08:53

I jos jedno pitanje. Jucer smo i mm i ja jeli palacinke. Ja, nakon sat 7.3 nakon dva sata 6.0
    Mm nakon sat 6.1, nakon dva sata 6.4.  Bas mi to bilo cudno.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Nasty
    25. Studeni 2019. 08:55

Jutro curke, ja idem vadit krv na transfuziju.. Doručkovala sam zobene u kefiru u to ubacila jabuku i malo cimeta.. Proteine ću kasnije.. Ugodan dan svima:) 

Nasty
    25. Studeni 2019. 08:58

Točkice, to mu je ok.. Bez obzira što je nakon 2h viši, u granicama normale je.

• Stelle123
    25. Studeni 2019. 11:31

Evo nakon dorucka mi je ok. 5.5 na mome odnosno vjv ispod 5 na nekom normalnom. Jos sam i u medjuvremenu zacinila sa par ljesnjaka. Danas kelj i pljeskavice za rucak, a klementine su bile za uzinu. Danas se bas bolje osjecam, ne znam je li do sunca 😁

url=https://lilypie.com]

Točkica37
    25. Studeni 2019. 11:41

Usla si u termin pa zato 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    25. Studeni 2019. 11:52

Tockice mene samo taj nataste muci sto je stalno granicni. Ostalo nakon obroka normalnih sve super. Bude povisen samo ako se prezderem ili imam obrok od puno slijedova kao sad sto smo imali na poslovnim ruckovima. Kad ja jedem svoju po navici hranu i kolicina sve ok bez obzira sta jela prakticki. Problem je u nocim satima sto kad se i probudim za na wc najcesce zaboravim. Budem si pustila bas aparatic u wc na ormaricu vani pa mozda se koju noc i sjetim. To je najbolje oko 2-3 ujutro ste rekle?
    Stella terminuso naravno da se bolje osjecas! 😝 
    Pecena teletina Tockice ti si pitala ili ne znam sad da se ne vracam stranicu iza. .. Mozda uz neko povrce kao salatu da napravis. 

• thinkpink1
    25. Studeni 2019. 12:06

Tockice mozda je pio nesto u međuvremenu u tih 2h? Mislim da nije nikakav alarm, jer se ni ne vadi guk nakon 1h, samo nakon 2. Kao sto se OGTT vadi samo trudnicama svakih 1 i 2h nakon opterecenja. Eh da, skoro zaboravila...ja napravim saft s povrcem u koje ubacim meso kad mi ostane od dana prije, pa mozes kombinirat priloge.
    Jutros za dorucak jela palentu i mlijeko, sad i nema je vise u jelovniku dok ne rodim. Guk nakon 1h 7,9 i nakon 2h 7,2🙄🙄🙄

• Stelle123
    25. Studeni 2019. 12:11

Tinkpink i meni je pura u bolnici jako digla vrijednost. Inace je uopce ne jedem. 
    E konacno magicni taj. 38. Jos par dana da zavrsim sve sto planiram pa navijajte iduci tjedan sa se rijesim. Ne bi indukciju tila docekat. 
    Spremila sam i torbu osim cokoladica da ih ne pojedem prije :) pa cemo njih usput na benziskoj kupit😁😉

• Stelle123
    25. Studeni 2019. 12:13

Grizli, oko ponoci i u 3 ujutro vade u bolnici taj nocni.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.