Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    23. Studeni 2019. 20:55

Ma da, treba biti spreman.. al nekako mi se čini da nisam ja te sreće da rodim tako brzo. Nego jel pijete čaj od lista maline? Ja mislila početi od sutra po jednu šalicu na dan pa ću vidit dalje.. A s druge strane se ne preporučuje ako se ide na carski. A kako ja mogu to znat sada, nikako.. 

Točkica37
    23. Studeni 2019. 21:15

Ni ne znam za sta je malina?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Stelle123
    23. Studeni 2019. 21:35

Nisam. Mislim se oko toga tj. necu jos prije punih 38TT. Otvorena sam 1 prst pa da to ne pogura vise. Posto je dobar i za probavu i zacijeljivanje rana nije ga kasno ni kasnije pocet pit.

url=https://lilypie.com]

Nasty
    23. Studeni 2019. 22:07

Točkice čaj od lista maline se preporučuje za lakše otvaranje i lakše vraćanje maternice u prvobitan položaj i još svapta nešto.. 
    A mogla bi ja isto pričekat nek mi prođe profil 03.12.,pa onda vidit.. Ako budem zatvorena skroz počet ću pit.. A do tad će se znat imam li indikacije za carski ili ne, nadam se.. 

Nasty
    23. Studeni 2019. 22:10

Prijateljica mi je pila mjesec dana i skroz brzo se otvarala kad je uhvatilo a rodila dan poslje termina kroz 5-6 sati sve bilo gotovo.. prvorotkinja. Pa sad može imati veze s tim i ne mora.. 

• Stelle123
    24. Studeni 2019. 08:11

Ma vjv ga je dobro pit, al opet mislim da je taj cijeli proces konstrukcijom uvjetovan. Moram ga prvo nabavit. Pretpostavljam da ima u kuci caja? Jutros sam se jedva digla, trbuh mi pritisce zeludac ili pluca, noge ukocene. Sad sam marendala pa mi i neka mucnina. Ajme ko ce jos 3 tjedna.

Točkica37
    24. Studeni 2019. 08:58

A nemam pojma da li cu to piti, nekak ne vjerujem, a i od 19 tt sam uloziva pa nezz ni da li bih smjela

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Nasty
    24. Studeni 2019. 12:27

I meni je pritisak i težina u donjem dijelu trbuha i u preponama bol.. Sinoć išla napravit đir po gradu, došla do pola rive i sjela na klupu.. Ma koma! Jutros se probudila oko 6, išla doručkovat i oko 8 nazad u krevet do 11.. Puna sam elana nema šta
    Čaj od lista maline mislim da ima u kući čaja i u nekim ljekarnama bi trebalo bit, možda u bio&bio i refužo.. Ja sam dobila čaj od prijateljice, uopće nisam pitala gdje ga je kupila.. 

Točkica37
    24. Studeni 2019. 13:21

Nasty odmaraj jos.koji dan, uskoro vise neces hahahah

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Stelle123
    24. Studeni 2019. 13:33

Nisam imala snage otic do Mall-a pogledat u onu kucu caja. Bas me danas stislo, jedva sam djir po Emmezeti napravila. Odsad sve narucujem, radit ce Konzum Klik :) Srica vise manje sve spremno osim sto treba jos usminkat kucu i oprat navlake na AS, to se sve nadam da ce me uhvatit pretporodajno ludilo. Mislim i da me probava muci pa mi je zato jos teze. Danas juhica i leso na repertuaru.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.