Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    26. Studeni 2019. 16:48

Kriziramo opako hahahahh

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Stelle123
    26. Studeni 2019. 17:21

Evo da se pridruzim. Poklekla vrhunski. Pojela fetu torte od jabuke i malu princes krafnu. Dno, dna. Kad izmjerim secer mislim da cu zavrsit na jogurtu.

url=https://lilypie.com]

Točkica37
    26. Studeni 2019. 18:54

Nece ti od toga skociti. Samo od ovih kombinacija koje ja biserka pojedem knedle i granatir🤪🤪🤪
    Ja papala mc salatu 😊

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    26. Studeni 2019. 18:55

E da, i kupila steviju u kapljicama pa sad nezz sta cu s tim 🤔

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Stelle123
    26. Studeni 2019. 20:00

Ma vraga nece nakon sat 7.7. ajde jos nekako, a nakon 2 8.1. 🤕 Cak i ako.oduzmem ovo sto apart dodaje ajmeee... jedino je pozitivno sto uopce vise nisam gladna. Izmjerit cu jos oko 9 da vidim jel se vratio u normalu i pojest jedan jogurt za veceru. Za kaznu. Da sam se barem nakon te torte osjecala sretno, nego ovako jadno.

Točkica37
    26. Studeni 2019. 20:37

E tako se i meni jucer digao nakon 2 sata...tek nakon 4 h poceo padat. Vidis bolje je salata iz mc donaldaa 🤣🤣

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    26. Studeni 2019. 22:20

Hahaha salata iz McD rulls... Ja sam dnas bas ponosna na sebe bila. Bili na nekom rucku i pojela mrvu bakalara sa pol fete kruha, riblju juhu, ribu i salatu. Svega pomalo niceg previse. I poslije 3h, pola krostule tek toliko da probam neki kolac, jedino mi zao bio sto sa otpuhala s nje secer u prahu. A vec sam mislila da cu pokleknut jace i pozderat tamo pol toga, al bas me nije ni pitalo iskreno. 

• Stelle123
    27. Studeni 2019. 04:11

Evo mirila sad, jos je preko 5. Bas sam ga da prostis zasrala. Pokleknit ovako pred kraj, bijase stvarno nepotrebno. Sad cilu noc ne mogu spavat. A s druge strane uvik sam bila drama queen 😁 No dobro, lekcija da sutra moram bolje.

Grizli
    27. Studeni 2019. 07:21

Stella sad sta je tu je. Bitno da se spusta. Kako je jutros?
    Tockica steviju mozes tu staviti u sta ces umjesto secera. Ja ju mecem u kolace od jaja i cokolade gorke, u chia sjemenke, ma svagdje di treba secer. Samo malu kolicinu jer je bas jako slatka. Probaj meni je to ko med recimo, al okus di ona dominira mi nije bas fin.
    E ja frajerica navila budilicu u 3 da ja mjernem secer i mor mislit sto sam se probudila. Ugasila budilicu i okrenula se dalje. I jutros secer 5.3 nataste. Jucer znaci za rucak sam bas onako laganije i malo uh, medjuobrok samo 1 mandarina i za veceru samo 1 jogurt jer sam bila sita i nista mi se nije jelo. Jutros se probudim gladna. A prekjucer u 20h smazala one pite, nisam bila gladna kad sam se probudila i secer odlican. Pouka vecerat moram nešto razumno ne gluposti. 🤔 

Točkica37
    27. Studeni 2019. 07:32

Meni ujutro 4.4 milina. Stavila 2 kapi stevije u kavu.nije lose. Pojela proteinski kruh i pastetu i jednu vanilin kiflicu🤪 odoh na pregled.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.