Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    24. Studeni 2019. 13:44

Točkice dobro kažeš🤦‍♀️ ma briga me više.. Stelle i ti odmaraj ostatak dana, samo mišem naručuj.. 
    Meni muž radi ručak jeeei, da i to doživim.. A bit će ono standardno muško jelo, meso pečeno i kumpiri, juhica s povrćem. 

Točkica37
    24. Studeni 2019. 14:37

Isto i kod mene nasty mm peko meso i krumpire hehehehh a konzum odavno narucujem klikom

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Stelle123
    24. Studeni 2019. 14:47

Da ne budem ni ja piz...moj je lesavao jer je i on na posebnom rezimu prehrane. Oboje smo defektni  Bar se sad zdravo hranimo. Evo pocela pakirat torbu, pokusavam nac neku za kikove uloske😁

url=https://lilypie.com]

Nasty
    24. Studeni 2019. 14:56

I ja bi volila da je ovaj moja na posebnom režimu prehrane, on ždere sve oduvijek ima brz metabolizam, ni gram ne dobije, čak mu i fali kg.. A ja zato čista suprotnost.. Stalno nešto moram pazit, em spor metabolizam, sad šećer.. Ma ljubomorna sam! 

Točkica37
    24. Studeni 2019. 15:24

Ja maznula par napolitanki kao bez secera a majketi slađe au nego obicne, vjerovatno ima dosta zasladivaca. Koje slatke  delicije spremate za torbu u rodilistu?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• thinkpink1
    24. Studeni 2019. 15:48

Ja se danas, mogu reci, najela za rucak, napokon🙃😁. Isto onako muski, juha, meso, grillani sampinjoni, povrce na leso i zelena salata. Ja se od slatkisa nista jos ne usudim, nekak me frka da cuker ne ode u nebesa. Najslađe sto sam pojela od kad sam na dijeti je snita kruha sa nezasladenim džemom😋

• Stelle123
    24. Studeni 2019. 16:12

A evo ja se nakon rucka motam oko ove no guilt cokolade. Platio je red. Secer mi je nakon uru u nekim ok gabaritima iako vise necu kupovat ovu crnu jer me zatvara. Tockice, Ferrero Rocher od 4 komada ide samnom u rodiliste, a muzu sam narucila palacinku da mi donese nakon poroda. Vidis skromna sam😁😁😁

Nasty
    24. Studeni 2019. 17:46

Ja kupila za u rodilište uzela neke hranidbene pločice u DM-u sa čololadom i marelicom, nemaju puno šećera, dijabetičke napolitanke, pirove krekere i adez mlijeko od badema.. Nekako me isto strah navalit na slatko dok ne rodim i dok malome ne provjere šećer. A mužu sam naručila da mi donese bajaderu, ferrero i one s kokosom blokirao mi mozak.. A možda ubacim i prije koju za poslje poroda.. 

• Stelle123
    24. Studeni 2019. 17:51

Nasty

Ja kupila za u rodilište uzela neke hranidbene pločice u DM-u sa čololadom i marelicom, nemaju puno šećera, dijabetičke napolitanke, pirove krekere i adez mlijeko od badema.. Nekako me isto strah navalit na slatko dok ne rodim i dok malome ne provjere šećer. A mužu sam naručila da mi donese bajaderu, ferrero i one s kokosom blokirao mi mozak.. A možda ubacim i prije koju za poslje poroda..

Raffaelo :) Kako god ja racunam da cu taj fererro izgubit u trudovima. Cokolada mora bit sa secerom da me digne ako mi bude lose. 

Točkica37
    24. Studeni 2019. 17:58

Ajme cure ja sam.totalno.popizdila. pojela 2 palacinke sa linoladom. Uffff bas sam se opustila . Sutra opet strong 💪💪💪

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.