Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    26. Studeni 2019. 08:20

Tockice nisam mogla jer smo bili kod seke a doma smo dosli skoro 4 h nakon jedrenja tako da mi nije imalo smisla. Ja sam zbilja mislila da ce mi taj nataste biti visok na kraju ispalo super. Budem kupila ovih dana pa si doma slozila nesto da imam za dorucke pa bas probam mjeriti

Točkica37
    26. Studeni 2019. 09:18

Joj kad bi ja bar koju kilu dobila. Evo ja sfrkala sarmicu.to ce biti danas. Stelle pa to ne bi smjelo dic secer nema ugljikohidrata tak da...

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Stelle123
    26. Studeni 2019. 09:45

I nije diglo iako sam uz to pojela i 2 integralana dvopekica. 5.1. nakon 2 h. Saljem muza po kore 😂

url=https://lilypie.com]

• thinkpink1
    26. Studeni 2019. 09:57

Na kraju sam si napravila bijelu kavu i nardrobila si kruha. Jaja se bojim da me jos vise ne zatvore, a tuna mi preteska za ujutro...🙈
    Grizli super jutarnji secer! Znas li mozda dal su te kore GF?

Grizli
    26. Studeni 2019. 10:24

Thinkpink morala sestru zvat jer nisam toliko provjeravala. U konzumu te sta je kupila je rekla da nemaju glutena, al da treba paziti jer bude od 2 firme i na jednima pise da sadrze psenicni gluten, a druge ga nemaju. Rekla je da je znala nac u lidlu slicne kad je bio neki onaj bezglutenski tjedan i u kauflandu ponekad. Nema ih uvijek tih bez glutena. Pakiranje da je neko zeleno to u konzumu, nema vise papir a na internetu ne moze pronac kako izgledaju da mi posalje sliku. Ako nadje posaljem ti. Inace heljda ko heljda nema gluten al da ga dodaju u te kore iz nekog razloga. 

• thinkpink1
    26. Studeni 2019. 10:37

Grizli srce si! 🥰
    Da, heljda je GF, ali znaju pomjesati sa psenicnim brasnom a napisu da su heljdine kore. Ja sam ih trazila u nekoliko navrata ali nisam nasla...

• Stelle123
    26. Studeni 2019. 13:02

Gladna ko pas, a idem na neki rucak tek u tri. Izdahnit cu do tada.  Sta mi rade u zadnjim danima trudnoce 😂😂😂 Zazelila sam se svega, pogotovo sladoleda na ovako lipi dan.

• Stelle123
    26. Studeni 2019. 13:33

Nista ipak sam pojela mali sendvic. Ko ce izdrzat do 3 ipo. Btw, muz donio kore iz Konzuma i imaju psenicno brasno 😂 Veceras ili sutra idu u akciju pa bumo vidjeli. Mislim da cu napraviti ko savijacu, ne pitu.

Grizli
    26. Studeni 2019. 13:56

Stella jel uopce u njima nema heljdinog ili je mjesano? Jer za jedne mi rekla seka da su jako fine al su od heljdinog brasna sa pšeničnim glutenom, tako da pise na pakiranju, al ona to ne moze, jednom se samo zezla pa kupila, od onda da pazi i gleda kad budu te u konzumu

Nasty
    26. Studeni 2019. 16:36

Ja danas pojela 3 reda čokse sa steviom i nekoliko napolitanki isto bez šećera, beke nove s vanilijom našla u refužo🤦‍♀️ čudi me kako me nije pročeralo da prostite.. Onda sam pokunjeno otišla ipak kupiti trakice za aparatić jer vidim da je vrag odnio šalu..još cilo vrijeme razmišljam o štrudelu Grizli! 
    Za ručak lignje s kumpirima i opet kupusiće umjesto salate..
    A tu pitu ću napravit sutra prekosutra.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.