Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    22. Studeni 2019. 15:13

I ja se opustila i ubila u rizi.nakon cca 2 sata 6. 8 🙄

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Stelle123
    22. Studeni 2019. 18:49

Aj sad je bio ok secer. Takav mi je pritisak dolje zadnjih dana. Bas mi se cini da jos necu dugo.

url=https://lilypie.com]

• AnnA
    22. Studeni 2019. 22:33

Joj cure mene opet neka kriza pere i jela sam cokolade i sad imam takvu griznju savjesti i mm-u placem kako sam nemajka i kako tako mogu stetiti svom djetetu. On me pokusava tjesiti da inace stvarno pazim i da nece biti nista ako koji put zastranim. Al meni na jedno uho unutta na drugo van i nastavljam plakat kako sam vec sad grozna majka

Nasty
    23. Studeni 2019. 00:45

Anna ne brini se, malo ipak pretjeruješ.. Nićemoj sebi givoriti da si nemajka jer će s bebom biti sve ok.. Svi mi zastranimo ponekad.. I ja sam danas pojela dva čokoladna keksa i obećala sam sama sebi da neću više dok ne rodim. A nisam imala ništa zamjensko i tako me vuklo baš strašno. Ja još nemam ni trakice za izmjerit šećer, još nisam ni kupila nove.. Uzmi si neku čoksu s više kakaa ili sa steviom. I tako dijabetičke kekse ili đem sa steviom, da te malo zavara.ć kad te uhvati ludilo za slatkim.. 

Nasty
    23. Studeni 2019. 00:47

Točkice super ti je profil!👍👍
    Stelle možda ti je opet do aparatića.. Nije da prvi put jedeš te palačinke.. 

Točkica37
    23. Studeni 2019. 07:30

Jutro. Anna tomkaj ti nasty kaze uzmi coksu sa stevijom ili onu sa 85% kakaa. Sta mislis da mi svi ne zgrijesimo? Pa ljudi smo. A i manne ce ti dici secer coksa negk riza.bar je tak u mene stanje

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• AnnA
    23. Studeni 2019. 10:07

Ma inace imam te cokolade kuci. I ovu sa steviom i od 90%kakaa i bombone 505 sa steviom. A sad nisam. I bas me prala kriza i tako svasta nesto. Mislim da sam u zadnje vrijeme psihicki bas nekako blah

• Stelle123
    23. Studeni 2019. 10:39

Neki dan sam citala da kad te uhvati kriza bolje pojest normalnu cokoladu nego ovu dijabeticku jer ti ova druga nece utazit nista. Ja sam isto na rubu snaga, jos kao i zdravo kombiniram pa me tresne. Opcenito sam pojacala obroke bar za 10-15 posto. Prenervozna sam da bi bila gladna. Iskreno ne vjerujem da ce to nesto posebno utjecati na razvoj dogadjaja dapace gdje god dodjem kazu da dobro reguliram. Neki dan mi je sestra od doktora na moj komentar da moram pazit na kile rekla da moraju i drugi pa ne paze. Znaci ima svega. Ja sam zadovoljna svojom disciplinom. Ne pretjerujem, a jedem zdravo. Je li mi nesto od toga digne secer, ne znam, ali sigurno beba nije cesto izlozena tim visokim vrijednostima.

Grizli
    23. Studeni 2019. 14:55

Anna ma daj sto se griz3s zbog te male kolicine. Ja sam se bila ubila jedan dan od zivaca kad sam pijela 2 kinder buena na kraju mi secer bio u granica normalne nakon 2h, a iza neke glupe integralne rize povisen. Tako da nemoj se gristi i neće ta mala kolicina naskoditi bebi momentalno.
    Bas neki dan mi rekla moja mpo gin da nije uopce problematican secer do 5.5 nataste, problem je ako on ne pada nazad nakon obroka posebno nakon te dijetalne hrane. I ako bi stalno bile pod velikim vrijednostima, tu i tamo poviseni rekla je da nije panika, a oni se drze 5.1 jer su onda sigurni da mi ako i ne pripazimo bas full ce i dalje biti ok, a da nam kazu da je 5.5 isto dobro kad bi zaribale bile bi preko 6 a to onda nije vise tako dobro. Inace vani granica za trudnice je 5.3!

• Stelle123
    23. Studeni 2019. 15:17

Ja bi svakoj trudnici uvela ovu dijetu od nekog tjedna. S iznimkom mozda 2200 kalc umjesto 1800. Prehrana je skoroz normalna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.