Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    09. Studeni 2019. 20:08

Ma daj Stelle ništa ti neće bit, malo u đir po kvartu i spustit će ti se.. 

Točkica37
    10. Studeni 2019. 07:13

Ma daj stelle nece ti nista biti od komada pizze. Ja sam neki dan 2 komada i ok secer.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    10. Studeni 2019. 07:23

Da da meni od limunade bas brzo secer dolazi u normalnu i to mi je super. A popim onda onako odjednom sigurno 3dcl sa ocjedjeno pola velikog limuna. Ne znam zasto al bas mi pomogne, tako da mi ej to spas cim nesto pojedem sta znam da sam gadno zabrljala drmnem ju. Meni cak i zgaraviscu smanji ako pijem vodu sa malo limuna unutra, to mi je i mucnine smanjivalo.
    Mislim da komad pizze nije bas tako lose utjecao ako nisi nista drugo jela. 
    Mi danas idemo kod prijatelja i zena vec najavila da ce za rucak biti pire i pohano zbog veceg broja klinaca. Malo mi neugodna situacija sad nju maltretirat za rucak da meni sprema nesto 10-to, pa si mislim da skinem pohanac pa pojedem samo meso i mozda malo krumpir ili ako bude salata kakva. 

Točkica37
    10. Studeni 2019. 08:09

Mozes grizli bez provlema pohanac jedan i pire i puno salate

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    10. Studeni 2019. 09:42

A vidjet cu kakav bude pohanac ako je masno onda bude skinula, ako ne onda budem pojela. Valjda nece biti neka drama sad i tako zadnjih dana porcije mi se cine mi nekako male sto pojedem. Bas danas vagala kad sam skuhala zobene si i jedva pojela 90 gr kuhanih sa mlijekom samo. Jedino normalno sto omu pojest je mandarina. Ne mogu ni one 2 fete kruha pojest nego pojedem jednu. Valjda sam jos sita od neki dan 😁

• Stelle123
    10. Studeni 2019. 10:11

Grizli pazi tako sam i ja smanjila pa mi se odrazilo na tezini. Jutros sam napravila onaj fake jaffa. Nije los, ali isto mi nije legla cokolada s pahuljicama.

url=https://lilypie.com]

Točkica37
    10. Studeni 2019. 10:20

Ja sam sad isla vagat voce i kao vocnu salatu napravila, banana mandarina grozde i kruska plus malo zobenih i cimet

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Stelle123
    10. Studeni 2019. 14:27

Ja rucala ribu,  mahune i slanutak + 2 krekera. Bas mi trazi UH zadnje vrime. Kilaza ok oko 78.5. 

url=https://lilypie.com]

• AnnA
    10. Studeni 2019. 14:57

Joj mene jos uvijek drzi kriza. Zadnjih par dana mi je stvarno tesko. Al ajde uspijevam se nekako kontrolirati iako nisam sigurna kako cu jos 3 mjeseca. Inace pazim na prehranu i ne hranim se glupostima (tu i tamo kao neki cheat meal) ali sad kad nema tog cheat meala bas mi je tesko

• AnnA
    10. Studeni 2019. 14:58

I jucer sam htjela napraviti palacinke od pirovog brasna ali sam bila toliko lijena i bez snage i volje da se nisam mogla natjerati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.