Duda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    18. Rujan 2014. 07:54

Darija, oni koji cicaju, teško da će prihvatiti dudu, njima je to sve na svijetu i misliš da bi je mijenjali za komad gume, možeš misliti...

missha
    18. Rujan 2014. 09:57

Renata, kako koje :D Veća je bila ovisnica o bilo čemu kaj se stavi u usta, nije birala, cica, duda, žlica, flašica :D A manja ne prizna ništa osim cice.
    I iz iskustva znam da je lakše s bebama koje hoće dudu

MarijaŠ
    18. Rujan 2014. 10:09

Moj je prihvatio dudu, ali isto je ispočetka bila takva faca gađenja, da sam se ja smijala 3 dana tome. 
    Bila je stvar u vrsti dude, i to da mi nije zaova savjetovala da probam sa različitim vrstama, ja bih odmah odustala. Prihvatio je aventovu... Ali samo za spavanje, ono, malo se poigra s njom, umiri i ispljune, ja ju maknem i mir. Ne bih mu je davala za usutkavanje, kako sam nažalost bila svjedokom u nekim primjerima u okolini. Inače sam o dudici razgovarala s pedijatricom, rekla mi je da je ok, naravno ako ju dijete prihvaća i to u nekoj normalnoj mjeri. I moj je bio stalno na cici, pa mi je sad lakše barem za spavanje da mi nije dok ne zaspe. Ovako i dalje visi na cici bez obzira na dudicu. Cicoljubac!

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    18. Rujan 2014. 10:23

i mi smo probali vise vrsta...aventovu nismo...
    ali sve koje smo probali su odbijene od strane doticne gospodicne... bas kao sto velite bas naprave facu ko da si im dre..... stavil u usta... oprostite na izrazu

Laura 21.08.2014 :-*

pčelica9
    18. Rujan 2014. 13:13

Moj je bio na AD-u i svejedno nije nikad dudu htio. Ali jos i bolje bar kasnije nismo imali problema sa odvikavanjem.

sunday morning mommy
    23. Rujan 2014. 10:48

Moj je bebač dobio dudu tjedan dana nakon pododa :D Došla je patronažna i rekla da duda može bez problema (u bolnici s rekli - nikako)... Super ju je prihvatio i dudunjiše većinom prije spavanja.

mmama2
    23. Rujan 2014. 18:44

evo kod nas nakon 2 mjeseca nagla promjena, ima nešto u palčićima moje djece kaj im je neodoljivo jer dudu pljune skroz iz kolica van pa stavi palac i udri, veselje do neba, vidio brata starijeg koji još cucla i skužio da mu je bolje od silikona hahahahah

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.