bok mame,nova sam ovdje..
date mi recite dali je kojoj bilo ovako?rodila sam prije 6mj bebicu dojim.. problem je nastao ovdje imala sam menzis normalno i redovito do sada u 3mj. medjutim sad u 4mj jos nisam dobila nego mi se u pojavio dva puta u mjesecu ko krvavi iscjedak i to traje dan do dva i stane,a sve me boli kao da cu dobiti.. dali je kojoj nesto tako se desilo.,hvala na odgovorima..
Nije se desilo meni ali nešto slično je prošla jedna moja prijateljica. Bez okolišanja ja bih ti savjetovala da odeš napraviti test na trudnoću.
Moja kolegica je ubrzo nakon poroda ponovno ostala trudna, dojila je sina, a bila je uvjerena da ne može ostati trudna ako doji. Komentar je bio desilo se nisam znala. Kao da živimo u dobu kada nema načina za informiranje!
Ne mora biti trudnoća, hormonima 12mj treba da dođu do sebe u većini slučajeva.
Moja curka bude sad imala godinu dana i još nisam dobila menstruaciju. S prvom sam dobila nakon 6 mjeseci i prvih 3 il 4 mjeseca je bio neki čudan ciklus za poludit. Poslje je došlo sve na svoje, a dojila sam 16 mjeseci. U glavnom, nije neka frka ako je neredovit ciklus ali može se ostat trudna :)
tako je bilo mojoj prijateljici samo sto je to njoj bilo svako malo, mislim svaka dva tjedna. ispostavilo se da ima cistu koja stvara probleme. mozda ne bi bilo lose da odes na pregled. ne mora biti nista ali nikad se ne zna. a i sto cure kazu i trudnoca je moguca jer dojenje nije pouzdana zastita!! ja isto dojima li jos nisam dobila mjesecnicu a proslo je osam mjeseci dok je druga prijateljica dobila odmah nakon dva mjeseca. sve je to individualno. sretno i nadam se da su samo hormoni. ako se sjetis napisi kako si.
evo ja dojim 5 mj i od toga sam samo prosli mjesec imala i ovaj mi vec po racunici kasni 10 dana i takodjer se znalo dogodit da 2 dana imam malo kaio krvarenja i to je to, rece mi gin da je to od hormona, kod mene trudnoca nije moguca, sem po duhu svetom kak bi se reklo hehehe
Drage mame, da li je koja od vas prije nego je dobila menstruaciju nakon poroda imala kakve grčeve/bolove/probadanja na području jajnika? Već par dana osjetim tamo nekakva probadanja, ginekolog kaže da se baš taj jajnik gdje to osjećam počeo buditi pa se pitam nije li to što osjetim vraćanje ciklusa na staro.. Hvala
Ja još ni nakon skoro 13 mjeseci od poroda nisam dobila mengu, al me zadnjih par mjeseci izreže pošteno dan dva, ko da ću dobit, pa ništa.
Sortiraj odgovore
Najstariji