Drage mame, imam jedno mozda bedasto pitanje
Utjece li menstruacija na kvalitetu mlijeka?
Naime, menstruaciju sam dobila 7 tjedana nakon poroda, i tih 5 dana koliko,je trajala, primjetila sam da malac ima grceve po cijele dane..ne kolike,vec ga onako grci i on se sav napinjao kao prije kakanja...evo, sad vec stigla i druga menstruacija, i opet ista prica....grci se, bas vidim da ga boli trbuh i da ga to bas gnjavi....do sad to uopce nisam povezivala sa time, al sad mi palo na pamet....ima li to kakve veze jedno s drugim??
Citala sam da menstruacija nebi trebala utjecati na kvalitetu dojenja ili na sastv mlijeka, i da se jedino moze dogoditi da beba odbije cicu jer je mlijeko malo slanije nego inace....V klopa normalno, sve super, samo sam primjetila te grceve...
Ne utječe na kvalitetu nego na okus, pa onda hoće malo odbijat i nećkat se. Znam da je moja veća curka bila jako ljuta kad sam dobila, čak me znala i lupnut i ljutila se na cicu :D To je trajalo par mjeseci kad bi dobila i poslje je bilo sve ok. Al za grčiće mislim da nebi trebalo bit povezano
Prva prava menstruacija 5 mj. I 2 dana nakon poroda I bolnija je nego su bile prije kad bi dosle... :(( Bas sam se nadala da nece vise biti bolne.
Nisam znala da menstruacija utjece na mlijeko. Sto to od hormona bude kiselkastije ili?
14.06.2014. L ♥
Prvu i jedinu menstruaciju sam dobila 7 mjeseci nakon poroda, a sada je proslo vec 11. Je li u redu da neko vrijeme ona bude neredovita; i ako je, nakon koliko sve dode u ravnotezu?
Imam i ja pitanje.
Danas mi je 7 tjedana od poroda prije tjedan i pol imala sam kao neko krvarenje malo trajalo svega 3,4 dana i stalo. Beba mi je na ad-u i na prsima prije nego joj dam ad. Zanima me kad zene dobiju menstruaciju koje nedoje?
zebrica
Prošlo mi je 7 tjedana od poroda, rodila sam na carski. Prošli tjedan sam bila na kontroli i dr.mi je rekla da joj se čini da je neke ovojnice ostalo u maternici, ali da nema protoka pa nije frka, još je rekla da ima sluzi i krvi u maternici i rodnici, ali da je to normalno. Ja krvarenje tih dana nisam imala. Od jučer imam pojačani krvavo sluzavi iscjedak, a danas je kao mjesečnica, pomalo i boli. Dr. je je rekla da se javi u slučaju boli i krvarenja,a ja ni sama ne znam što da radim. Danas je nedjelja i ne da mi se na hitnu ić. Al me i frka..je li imala koja sličnu situaciju. Malenog dojim..po noći svakih 4, 5 sati..po danu svaka dva, tri
Otiđi radi svoje sigurnosti, poslije ručka nahrani bebicu, tata neka malo provoza u kolicima okolo bolnice a ti otiđi neka ti naprave ultrazvuk, ja ti baš savjetujem što je nedjelja jer ti nije takva velika gužva, pozvat će ti dežurnog doktora, napravi ti pregled i budeš mirnija i zadovoljna, zašto da se mučiš a i sama dok. ti je rekla da se javiš. Beba će ti ionako spavati na friškom zraku a ako baš bude gladna, suprug ti ga dofura i ti ga nahraniš.
Hm..tata radi..mislim da cu otići jer se bas grizem. Uzasno sam u strahu da ću morat u bolnicu..pa sta ću s mišićem svojim..
Sortiraj odgovore
Najstariji