Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kachi
    28. Prosinac 2015. 20:58

Ma joj, eto zašto fali edit na ovom forumu. Mislila sam da možda propuštam neki znak, pojavu ili već nešto zbog čega se eventualno ranije kreće sa dohranom.  
    Iskreno, bez obzira što me beskrajno raduje ta faza i jedva čekam da krenemo otkrivati hranu, nije mi problem sačekati još toliko, ali eto, zanimali su me i drugi neki razlozi i argumenti.

bumbi2
    30. Prosinac 2015. 16:59

Mi smo pocele sa pet ,nakon sistematskog kod pedijatrice koja je rekla da curka napreduje i predobro ali ako zelim mogu ju poceti prilagodavati na okuse po malo.Tako je i bilo.Zlicica,dvije jabukice,mrkvice na dan tek toliko da vidis da nije alergicna i sto joj odgovara mislim da nije neki grijeh.
    Dal je potrebno prije sest mj.mislim da nije al ako beba pokazuje interes za hranu udovolji joj znatizelju.Mi vise nismo mogli nista jesti pred njom jer je bas i ona zeljela i prinosila usta tanjuru tako da bi svatko pomislio da je gladna .
    Naravno da nije bila i dohranu joj nisam uvela zbog toga al potajno sam se nadala da ce poceti bolje spavati iako nije. Tako da evo iz svog iskustva mogu reci da je to samo jos jedna predrasuda .
    Sada imamo sest mj.,papamo jedan obrok kasicu a ostalo cika i po danu i po noci jer mi je moja cikica finija od svih kasica skupa 😉

• IMI
    29. Prosinac 2015. 15:46

Nasa dohrana je bila sve samo ne ono sto sam planirala i kako sam htjela!  buduci da za desetak dana idem raditi jednostavno sam odlucila dijete ostavljati kod bake koja ce ga cuvati na 3-4-5 sati prije tako da mene ne vidi i ne cuje i gle cuda... ona hoce jesti nesto drugo osim cike! Kad ju ja hocu nahraniti ona pojede svega 5 zalogaja i pocne se vjesati po meni jer hoce cicu. Navrsila je godinu dana i nadam da joj nisu previse odjednom 2 obroka krute hrane. 
    Moje pitanjce je: da li joj je sto se tice mlijeka dosta dojenje ujutro prije nego odem na posao i poslijepodne kad se vratim + nocno po potrebi? Trebam li joj uvesti jos mlijeka? Jako je izbirljiva sto se tice hrane.... Nece skoro nista od voca i povrca... Pojede uglavnom mlijecne stvari.... bas sam u banani :(

mmama2
    30. Prosinac 2015. 09:53

IMI

Nasa dohrana je bila sve samo ne ono sto sam planirala i kako sam htjela!  buduci da za desetak dana idem raditi jednostavno sam odlucila dijete ostavljati kod bake koja ce ga cuvati na 3-4-5 sati prije tako da mene ne vidi i ne cuje i gle cuda… ona hoce jesti nesto drugo osim cike! Kad ju ja hocu nahraniti ona pojede svega 5 zalogaja i pocne se vjesati po meni jer hoce cicu. Navrsila je godinu dana i nadam da joj nisu previse odjednom 2 obroka krute hrane. 
    Moje pitanjce je: da li joj je sto se tice mlijeka dosta dojenje ujutro prije nego odem na posao i poslijepodne kad se vratim + nocno po potrebi? Trebam li joj uvesti jos mlijeka? Jako je izbirljiva sto se tice hrane…. Nece skoro nista od voca i povrca… Pojede uglavnom mlijecne stvari…. bas sam u banani :(

kaj joj daješ od mliječnog.. bez brige ona bude sisala koliko joj treba

url=https://lilypie.com]

Nalah
    01. Siječanj 2016. 16:43

Što se tiče batata,moja ga obožava,nikada ju nije ni napuhavao,nit je imala problema,mislila sam da će ju kruška,od koje ja rikavam,napuhavati,ali isto sve ok.Batat mi inače služi za prikrivanje malo gorčih okusa ili namirnica koje baš i nemaju okus.A za mlijeko mi je pedica rekla punomasno ili djelomično obrano,mm više od 2,8 %/150 g.1-2 godine,još ćemo se konzultirati na cijepljenju 13.1.

Belle2
    04. Siječanj 2016. 20:59

da li zobena kasa zatvara? ...jel znate mozda?

mmama2
    05. Siječanj 2016. 09:45

Belle2

da li zobena kasa zatvara? …jel znate mozda?

hmmm ovisi kako ju napraviš.. mislim da ne bi trebala, ona pusti onu sluz i ja bi rekla da ona potera na kakanje prije nego da zatvori ali nisam ziher.. možda da kombiniraš sa kruškom npr ako nisi ziher

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani