Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    01. Siječanj 2016. 16:43

Što se tiče batata,moja ga obožava,nikada ju nije ni napuhavao,nit je imala problema,mislila sam da će ju kruška,od koje ja rikavam,napuhavati,ali isto sve ok.Batat mi inače služi za prikrivanje malo gorčih okusa ili namirnica koje baš i nemaju okus.A za mlijeko mi je pedica rekla punomasno ili djelomično obrano,mm više od 2,8 %/150 g.1-2 godine,još ćemo se konzultirati na cijepljenju 13.1.

Belle2
    04. Siječanj 2016. 20:59

da li zobena kasa zatvara? ...jel znate mozda?

• sunčeko101
    05. Siječanj 2016. 11:29

Mame kako ste davale piti vodu/caj kad ste pocele sa dohranom? Sa 5-6 mj. Dal na zlicicu, flasicu,casu? 

• sunčeko101
    05. Siječanj 2016. 11:31

P.s. 
     Samo zizamo ;)

Mary36
    05. Siječanj 2016. 11:46

Ja sam probala s kljunašicom ali ne ide, pa sam probala na žlićicu i tako želi piti. Probaj pa vidi kako bebi paše.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.