Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MAMA X2
    15. Lipanj 2015. 14:59

Curke imam i ja jedno dva pitanja sutra punimo 7 mjeseci i poceli bi malo piletine papati pa neznan koji dio da mu skuham prsa il  krilca ili ? I kako kuhate meseko i s cim ga dajete bebacima

dalia03
    15. Lipanj 2015. 15:24

MAMA PRVI PUT

Curke imam i ja jedno dva pitanja sutra punimo 7 mjeseci i poceli bi malo piletine papati pa neznan koji dio da mu skuham prsa il  krilca ili ? I kako kuhate meseko i s cim ga dajete bebacima

I mi smo sa 7 mj.počeli sa piletinom,uzela sam dijelove od prsa,mali komadić mu narežem na kockice,i stavim kuhati sa mrkvicom,to kuham nekih 25 min.onda u to ubacim brokule,cvjetače,tikvice,korabice,znači svaki dan nešto od tog povrća,to još zajedno prokuham nekih desetak min.malo štapnim mikserom,pokapam par kapi maslinovog ulja,i savršena kašica,moj ju obožava

Nalah
    15. Lipanj 2015. 15:09

Jel koja mama prvo krenula s povrćem,ja neću s voćem

Nalah
    15. Lipanj 2015. 15:09

ramona89
    16. Lipanj 2015. 09:31

Nalah

Ja sam krenula prvo s povrcem (mrkvicom), bas sad gledam jer imam zapisano, tri dana smo papali mrkvu,prvi dan je pojeo par zlicica, vec drugi dan citavu mrkvu (s 4 mj smo poceli),nakon toga smo probali jabuku 3 dana, onda tikvicu, pa pastrnjak. Mogu ti reci da mi sada puno vise voli povrce papati (imamo 7mj), sad ne mora biti da je zato jer smo poceli s povrcem, ali frendica ciji je mali 2 mj stariji je pocela s vocem,pa zitaricama i njen mali uopce nece nikakvo povrce,samo ako ga zamaskira s necim.

cloudy
    15. Lipanj 2015. 18:20

eto cure da se pohvalimo :) zblendala sam rižin kreker do praha, dodala malo vode i mog mlijeka i malko ostavila da postane kašastije...i malo je reći da je curka oduševljena...pojela je skoro sve šta sam joj pripremila... a pripremila sam joj jedan keks ;:D

Nalah
    16. Lipanj 2015. 08:21

Gdje ste kupile zdjelice/tanjuriće,žlice,vilice?ja hoću da mala ima sve posebno

renata6
    16. Lipanj 2015. 09:24

Nalah

Imaš u dm-u plastične žličice mislim da ti je od babylove pakovanje 5 kom nisu skupe a učinkovite, a imaš sigurno i onih zdjelica, također sam vidjela i u ljekarnama pa pogledaj.

Neni5
    16. Lipanj 2015. 10:01

Nalah

Baš sam jucer u dm-a uzela žličicu kojoj je drška plastična a drugi dio silikonski, čini mi se puno bolje i ugodnije za bebu od obične žličice, a uzela sam i pak običnih-plastičnih.

Prvom djetetu sam zdjelicu uzela u interspara, ima kao pergradu po sredini sa poklpcem nije loša i može se prati u perilici. 

🌞🌞🌞 maloprije smo tri žličice jabukice pojeli, to je bilo oko uru nakon podoja, sad pajki. 😊

Bori
    18. Lipanj 2015. 23:29

Nalah

Ja sam kupila TT set u Mulleru. Žlica i zdjelica. Zdjelica je super jer se može dobro zatvorit pa možes nosit hranu. Žlica nije bas dobra pa sam kupila Tigex silikonsku i super je.Mislim da je za početak bolje imati te silikonske.

cloudy
    16. Lipanj 2015. 09:10

Ja sam žličicu i tanjurić dobila reklamni od hippa al mi se žličica čini dosta velika..vidjela sam na webu da ima u bubamari pa ću to morat otić istražit ovih dana...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani