Moram pohvaliti L-a, projeo je voce I povrce bez miksanja, nema vise zagrcavanja ni gusenja. Hvala Bori za savjet. :))
Moram pohvaliti L-a, projeo je voce I povrce bez miksanja, nema vise zagrcavanja ni gusenja. Hvala Bori za savjet. :))
Ajme sad sam tako sretna.... Čestitam!!

14.06.2014. L ♥
Nemojte mi se smijati, obišla sam 5-6 trgovina u potrazi za patentom/zgancima za bebe... Jel vi njima kuhate ovu "regularnu" koju i mi jedemo?
Nemojte mi se smijati, obišla sam 5-6 trgovina u potrazi za patentom/zgancima za bebe… Jel vi njima kuhate ovu "regularnu" koju i mi jedemo?
Ja sam kupila Alnaturinu u dm-u, inace tu ja jedem...nisam mu jos dala, al kad budem, dat cu mu tu...nisam sigurna da postoji palenta bas samo za bebe..
Nemojte mi se smijati, obišla sam 5-6 trgovina u potrazi za patentom/zgancima za bebe… Jel vi njima kuhate ovu "regularnu" koju i mi jedemo?
Hehe Marija, morala sam se barem malo nasmijat .
Nego da, ja kuham ovu najobicniju palentu
Krešimir 19.08.2014. <3
i moj dobi obicnu palentu..i mogu reci da mu je to jedno od omiljenih jela..sama ili s jabukom ili bilo cim drugim..bar dva tri put tjedno mora biti..nego da vas pitam,nigdje i tablici mi ne pise krastavac,cikla,repa i kelj..kad bi se to moglo poceti davati?
i moj dobi obicnu palentu..i mogu reci da mu je to jedno od omiljenih jela..sama ili s jabukom ili bilo cim drugim..bar dva tri put tjedno mora biti..nego da vas pitam,nigdje i tablici mi ne pise krastavac,cikla,repa i kelj..kad bi se to moglo poceti davati?
Krastavac možeš napraviti isto kao i bundevu, kao umak uz krumpir, cikla ti isto može, skuhaš ju, isto možeš dodati ili krumpiru ili s palentom. kelj dosta napuhava, ali možeš dodati malo i probati, njega možeš sa korjenastim povrćem, repu nemoj još ona je dosta teška.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji