Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarijaZ
    05. Ožujak 2015. 21:41

Kombinacija kruske i jabuke je isto dobra za stolicu...moj se od toga ukakio do grla....doslovce...

Mi smo poceli sa vocem, sad smo na povrcu, nije bas odusevljen....

mirka4
    06. Ožujak 2015. 08:51

Hvala na savjetima za mrkvu! Evo još par pitanja, pošto sam pročitala sve i svašta, pa da iskustvo presudi:
     - Ima li istine u tome da je bolje početi s povrćem jer su onda veće šanse da ga dijete dobro prihvati u prehrani, šta recimo ne bi ako prvo proba slatko voće?
    - Jeste li ikad imale kod bebača neke reakcije na tzv. alergene? Jer jedan dr alergolog tvrdi da je davanje citrusa tek iza prve god glupost, da treba s njima početi odmah malo po malo
    - Je li neko od vas u kašice dodavao kravlje/kozje mlijeko prije prve godine života?

antonio
    06. Ožujak 2015. 11:06

Moja malena evo bolje prihvaca povrce nego voce voli tikvicu i krumpir eh a od mrkve sam primjetila da mi se jako grci tako da joj sad mrkvicu ne dajem.,,ali slabo to jako ide pojede maksimalno pet sest zlica.,.,kupovne kasice nece vec samo kad joj skuham

MarijaŠ
    06. Ožujak 2015. 12:52

Mi smo počeli s povrćem, jako dobro je zapravo prihvatio sve namirnice. Sad mi mrljavi oko krumpira i špinata, nikako neće. Nama je pedica rekla da je bolje krenuti s povrćem, iako opet mislim, nudit će im se stalno različita hrana, različiti okusi, ne može ih se baš zavarati.

Nama je rečeno da šljiva može sa 6 mjeseci, ja sam ju dala, i voli ju baš jako. A o stolici poslije nje da ne pričam.   Također što je i Darija spomenula, kombinacija kruške i jabuke čuda napravi u peleni..

Krešimir 19.08.2014. <3

mmama2
    06. Ožujak 2015. 17:14

i ja se javljam sa brokulom, pojeo je puni tanjur, a ja zaboravila čak ni maslinovog nisam kapnula, znači skroz solo brokula.. mmmm... sutra ide masli. unutra a prekosutra palenta.. <3

url=https://lilypie.com]

mirka4
    07. Ožujak 2015. 08:40

Nekako ste me inspirirali da počnem s povrćem Prvo ću sokiće pa kašice. Baš je lipo razmišljat o tome, skroz novi svit za moju bebačicu, i nikud nam se ne žuri...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.