Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    04. Ožujak 2015. 11:33

Ja sam isti savjet dobila od osobe koja je 20 godina radila u ortodonciji, radi jacanja celjusti koja je potpora zubima bolje je da bebe sto vise upotrebljavaju misice celjusti te je tako bolje ne miksati hranu, a i duda nije samo varalica nego takoder dijete cuclanjem dude jaca celjust, vilicu itd., pogotovo djeca koja nisu dojena. Eto, uz navedeni razlog Bori, koji je iznimno vazan, ovo je jos jedan ne puno manje vazan :)

mmama2
    04. Ožujak 2015. 11:46

ja nemam mikser štapni doma .. sirovo mu ribam na najsitniji ribež, jabuku npr, a kuhano gnječim vilicom.. i sa p sam tako, nikada se nije zagrcnuo a kamoli kaj drugo.. jučer sam D dala štapić kuhane mrkve i frajer se malo mučio dok nije skužio kaj kako i bome je u pola sata nestao, sve je pojeo..

url=https://lilypie.com]

mirka4
    05. Ožujak 2015. 09:56

Bravo Bori šta si to spomenila, potpisujem sve šta si rekla
    Ja imam sad jedno mrkva pitanje: šta vi mislite o toj mrkvi za početak dohrane? Jer na puno mista se može nać kako je mrkva ipak teže probavljiva i da je bolje odgodit za kasnije. Ili da se ne zamaram? Nismo još počeli, al evo uskoro, pa se mislim

beag
    05. Ožujak 2015. 14:47

mi smo poceli s mrkvom, ali sam skuzila da mu od mrkve bude tvda stolica pa se malo muci s kakanjem, zato mu je ne dajem samu, nego recimo u kombinaciji s jabukom, korabicom ili pastrnjakom i onda nema nikakvih nuspojava..
    a banana nam pravi probleme, cak i u kombinaciji, stolica mu bude bas cvrsta onda.. mozda da dodajem vode u bananu da je razrijedim, ili? ima li netko savjet? 

beag
    05. Ožujak 2015. 15:45

da, takve, crne izvana, a mekane iznutra :) nisam jos probala s kruskom, samo s jabukom.. budem tako onda, i mozda vise kruske, manje banane..

beag
    05. Ožujak 2015. 20:42

prema uputama nase pedi, sljiva ide tek sa 7 mjeseci. za sad od voca samo jabuka, banana i  kruska.  od kruske ima meksu stolicu pa cu je tako kombinirati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.