Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarijaZ
    23. Veljača 2015. 19:19

Znaci, to se vec moze racunati kao obrok? 
    Fala cure

medsr
    02. Ožujak 2015. 18:09

Ej,curke,savjet..pocela sam s trecim obrokom polako..to je sad rucak i nikako nam nejde to povrce..osim mrkve i tikve nista..ne silim ga,ono bar zlicu dvije za pocetak,al nejde..ujutro mu dajem zitarice ili voce,a navecer mlijecni obrok..ovo popodne sam probala grasak,batat,bijelo meso,tikvu,pasternjak,mrkvu i nista..eventualno palentica pali i mrkva te tikva..dajte ak imate nekakve dobre ideje za rucak da mozda probamo..

LuKi5
    02. Ožujak 2015. 18:23

medsr

Ej,curke,savjet..pocela sam s trecim obrokom polako..to je sad rucak i nikako nam nejde to povrce..osim mrkve i tikve nista..ne silim ga,ono bar zlicu dvije za pocetak,al nejde..ujutro mu dajem zitarice ili voce,a navecer mlijecni obrok..ovo popodne sam probala grasak,batat,bijelo meso,tikvu,pasternjak,mrkvu i nista..eventualno palentica pali i mrkva te tikva..dajte ak imate nekakve dobre ideje za rucak da mozda probamo..

Jesi probala sa spinatom na izdojenom mlijeku? Za pocetak na malo vise mlijeka pa postepeno smanjovati, blitvu isto tako I krumpir?

14.06.2014. L ♥

medsr
    02. Ožujak 2015. 21:46

Hvala..ajd,budemo probali i to..mi doruckujemo oko 10h,a rucak je oko 15j dok se naspava.vec sam probala i kasnije al badava..onda kad mi popodne nece jesti,onda stalno oce cicati..

LuKi5
    02. Ožujak 2015. 21:57

medsr

Hvala..ajd,budemo probali i to..mi doruckujemo oko 10h,a rucak je oko 15j dok se naspava.vec sam probala i kasnije al badava..onda kad mi popodne nece jesti,onda stalno oce cicati..

Nema na cemu :)) Zna on sto valja. :))) Lukavi su oni :)

14.06.2014. L ♥

MarijaŠ
    03. Ožujak 2015. 08:43

Sorry cure ako je pitanje već bilo... Ovih dana planiram svome K ponuditi krumpir, pa zatim tikvice i špinat. E sad, tražila sam malo kako ih je najbolje pripremiti... Ja bih ih samo skuhala u vodi. Jel to dovoljno ili da ipak dodam svoje mlijeko, npr u krumpir ili za par dana kad ponudim špinat?

LuKi5
    03. Ožujak 2015. 08:49

MarijaŠ

Sorry cure ako je pitanje već bilo… Ovih dana planiram svome K ponuditi krumpir, pa zatim tikvice i špinat. E sad, tražila sam malo kako ih je najbolje pripremiti… Ja bih ih samo skuhala u vodi. Jel to dovoljno ili da ipak dodam svoje mlijeko, npr u krumpir ili za par dana kad ponudim špinat?

U spinat dodaj mlijeka da mu ne bude gorak, a krumpir I ostalo povrce mozes bez. Jedino ako bude zezao s prihvacanjem mozes mu spremiti ostalo povrce s mlijekom.  

14.06.2014. L ♥

Krešimir 19.08.2014. <3

MarijaŠ
    03. Ožujak 2015. 08:53

Aham... Znaci skuham, i na kraju kad miksam u kasicu dodam mlijeko? 
    Hvala ti, draga si!

LuKi5
    03. Ožujak 2015. 08:55

MarijaŠ

Aham… Znaci skuham, i na kraju kad miksam u kasicu dodam mlijeko? 
    Hvala ti, draga si!

Da :) Nema na cemu 

14.06.2014. L ♥

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani