Rođena je 4460 g. Onda je to ok? Zadnjih par dana se budi noću češće i jede 3 puta, a prije je 2.
Rođena je 4460 g. Onda je to ok? Zadnjih par dana se budi noću češće i jede 3 puta, a prije je 2.
ona je od starta velika beba, mislim da je normalno da ne dobije baš kilu po mjesecu pa kolika bi bila.. oni su jako individualni i ne može svaka beba bit po tablicama da bi doktori bili sretni.. još malo krećete sa dohranom i ona ti bude aktivnija i bude manje i zbog toga dobivala, a dohrana bude taman za "pokrpat" di bude eventualno falilo..

url=https://lilypie.com]
Hvala vam, baš mi je sad nekako lakše . Imam još jedno pitanje - jel se vašim bebama promijenila probava od kad ste uveli dohranu? Moja je sinoć prvi put vrištala satima, i nekud oko 2 ujutro se pokakala, i opet posli toga trulo spavala, i jutros se sva grči, iako je dobre volje. Prva loše prospavana noć otkad se rodila. Kako joj pomoć??
Hvala vam, baš mi je sad nekako lakše. Imam još jedno pitanje - jel se vašim bebama promijenila probava od kad ste uveli dohranu? Moja je sinoć prvi put vrištala satima, i nekud oko 2 ujutro se pokakala, i opet posli toga trulo spavala, i jutros se sva grči, iako je dobre volje. Prva loše prospavana noć otkad se rodila. Kako joj pomoć??
Pa promijenila se u smislu da kaka vecinom svaka dva dana, nekad bude svaki dan, i kakica je puno cvrsca pa malo stenje dok kaka, sva se zacrveni. Ali nista strasno.
Ne znm, mozda joj je previse za pocetak 2 zlice pahujica na 30ml. Ja stavim zlicu na 50ml vode i onda dodam voce. Probaj davat samo zlicu pahuljica dnevno i to na 50ml mlijeka jer u uputama pise da idu 2 zlice na 100ml
Koliko kolicinski bi trebala beba pojesti da joj to stvarno bude obrok...? Meni V danas smazao cijelu bananu , nakon toga jos fino poklopao cicu...ja to sve radim " od oka"...al neka mjera mu je za sad od prilike, pola neke vocke..nekad skoro pa i cijela...
Koliko kolicinski bi trebala beba pojesti da joj to stvarno bude obrok…? Meni V danas smazao cijelu bananu , nakon toga jos fino poklopao cicu…ja to sve radim " od oka"…al neka mjera mu je za sad od prilike, pola neke vocke..nekad skoro pa i cijela…
Ja isto radim od oka još uvijek. Nekad mu se jede, nekad ne. Ponudim mu svaki put dokle ide. Znači kad skužim da više ne bi ( a skužim jer moj zatvori usta i ni makac) odustanem. Nekad je to cijela voćka/kašica, nekad vrlo malo. Obavezno mu još ponudim cicu, nju isto nekad uzme, nekad uopće ne, a nekad samo lizne Sve više je zapravo počeo uzimati dohrane, a manje cice...
Krešimir 19.08.2014. <3
Koliko kolicinski bi trebala beba pojesti da joj to stvarno bude obrok…? Meni V danas smazao cijelu bananu , nakon toga jos fino poklopao cicu…ja to sve radim " od oka"…al neka mjera mu je za sad od prilike, pola neke vocke..nekad skoro pa i cijela…
Sve ok, sve pet, može tako, podrazumjeva se to kao jedan vočni obrok. Ponudiš cicu poslije i to će ti sve biti ok. Nakon nekog vremena će krenuti i povrtni, kako bude rastao tako ćeš njih pojačavati s žitaricama odnosno kasnije mesom, ne znam dal si vegetarijanka pa neću pisat, ali tako to odprilike i izgleda. Naravno cica po potrebi odnosno koliko želi između obroka!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji