Jutro, jos da se nadovezem na Zrinku.Tesko se iskljuciti pogotovo ako si s nekim blizak.Mozda da popricas s njima, ako imas savjet neki daj im ga.Ono da znaju da si tu i mislis na njih, ali nastoj zadrzat neki svoj mir i ne zivit njihove probleme.
Sara i Margita, jesu dobre bebe? Jeli se navikavate na situaciju?Margita jesi spavala u sobi?
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Jutroo..
Pa bome jesam navikla iako mi mama dode i kuhabi dodaje bebu i tak jerbmene rana pocela jako boljet tako da damas samo lezim..cice me mume jer su pod onom upalom pa su tvrde lo kamen,doslovno,pa cu od danas probat rijesit tobsa listom kupusa.inace sve per🎊😃
Kako je kod tebe s bolovima?
Jutroo..
Pa bome jesam navikla iako mi mama dode i kuhabi dodaje bebu i tak jerbmene rana pocela jako boljet tako da damas samo lezim..cice me mume jer su pod onom upalom pa su tvrde lo kamen,doslovno,pa cu od danas probat rijesit tobsa listom kupusa.inace sve per🎊😃
Kako je kod tebe s bolovima?
Znam da sam ja ranu ispirala Rivanolom.To ti je ona zuta tekucina, antiseptik i dezinficira.Ne pece kad ispires.A za kupus sam cula da je dobar, ali posli dobro isperi jer kao bebe osjete taj okus pa nece da sisaju🙄.
Sta se tice bolova, ne mogu se buniti.Sad je mirna faza🙏.Zaboli povremeno, ali ne traje dugo.Sad me ledja bole. I moji standardni strahovi...Al pod kontrolom su...
Ej cure!
Evo da se i ja javim. Spavala sam u sobi bez problema, pa spavala bi na ulici samo da legnem koliko sam bila umorna, pa i sad sam isto haa.
Dobro sam, tu i tamo mi raspolozenje padne ili se nesto nazivciram ili ocekujem neki pritisak u prsima ali sve u svemu sam dobro.. Tesko je to prihvatiti valjda heh.
Beba je ok, papa i ucim je da spava u kreveticu ne na meni, cici, kaucu itd.cini mi se da joj ide dobro.. Noc je spavala samnom jer nisam imala snage za dizanje do kreveta. Nocas ce u krevetic,pa kako nam bilo.
Eto.. Tu i tamo osjetim tugu za starijom curicom jer sam ja ugl u sobi sa bebom a ona i dnevnom sa bakom ali jednostavno ja tamo ne mogu biti sa bebom jer ona zeli onda bebu nositi, stalno dirati 🙄.. Tako da malo odem tamo sa bebom da ju vidi pa se vratim u sobu.. Ugl cekam sad da produ ovih prvih mj dana prilagodbe i oporavka.. Trudnoca je napokon iza mene i sve sta dolazi, dolazi bolje 😁
Margitao, bravo, nevjerojatno sta si do prije par dana prolazila, a glava sad skoro pa cista.👏.Osjeti se optimizam.
Tebi je bas nezgodno, ova je jos i sama premala da bi shvatila, a bebe ima svoje potrebe. Tebi treba malo odmora i dobro da imas pomoc od svekrve. Vidim da se nitko cili dan ne javlja pa sam promislila sve su dobro i ostavile me🤣 . Ja sam danas onako, popila sam oko podne 2 mg normabela jer sam bas bila uzrujana.A taman sam se hvalila kako 3 dana nisam popila nijedan.Uzrujalome sta sam na forumu procitala da je jedna cura rodila u 24 tj., pa opet problem s ocem i tako.
Cure moje koje ste rodile, cuvajte se i odmarajte.Nek rana dobro zacijeli.
Ej cure!
Evo da se i ja javim. Spavala sam u sobi bez problema, pa spavala bi na ulici samo da legnem koliko sam bila umorna, pa i sad sam isto haa.
Dobro sam, tu i tamo mi raspolozenje padne ili se nesto nazivciram ili ocekujem neki pritisak u prsima ali sve u svemu sam dobro.. Tesko je to prihvatiti valjda heh.
Beba je ok, papa i ucim je da spava u kreveticu ne na meni, cici, kaucu itd.cini mi se da joj ide dobro.. Noc je spavala samnom jer nisam imala snage za dizanje do kreveta. Nocas ce u krevetic,pa kako nam bilo.
Eto.. Tu i tamo osjetim tugu za starijom curicom jer sam ja ugl u sobi sa bebom a ona i dnevnom sa bakom ali jednostavno ja tamo ne mogu biti sa bebom jer ona zeli onda bebu nositi, stalno dirati 🙄.. Tako da malo odem tamo sa bebom da ju vidi pa se vratim u sobu.. Ugl cekam sad da produ ovih prvih mj dana prilagodbe i oporavka.. Trudnoca je napokon iza mene i sve sta dolazi, dolazi bolje 😁
Svaka čast, Margitao. Odlično ti ide. Bravo, ja se spremam na spavanje bez tablete. Želim sama uspostaviti neki ritam spavanja i maknuti tu tabletu skroz. Nikako skupiti snage. Probat ću s pola tablete pa onda da cijelu ukinem.
one
Ej cure!
Eto.. Tu i tamo osjetim tugu za starijom curicom jer sam ja ugl u sobi sa bebom a ona i dnevnom sa bakom ali jednostavno ja tamo ne mogu biti sa bebom jer ona zeli onda bebu nositi, stalno dirati 🙄.. Tako da malo odem tamo sa bebom da ju vidi pa se vratim u sobu.. Ugl cekam sad da produ ovih prvih mj dana prilagodbe i oporavka.. Trudnoca je napokon iza mene i sve sta dolazi, dolazi bolje 😁Svaka čast, Margitao. Odlično ti ide. Bravo, ja se spremam na spavanje bez tablete. Želim sama uspostaviti neki ritam spavanja i maknuti tu tabletu skroz. Nikako skupiti snage. Probat ću s pola tablete pa onda da cijelu ukinem.
Probaj prvo pola, tako sam i ja par dana pa se ohrabrila.Vidis kako su Sara i Margita, dobro nakon poroda.Bit ces i ti.🙏
Ej cure!
Eto.. Tu i tamo osjetim tugu za starijom curicom jer sam ja ugl u sobi sa bebom a ona i dnevnom sa bakom ali jednostavno ja tamo ne mogu biti sa bebom jer ona zeli onda bebu nositi, stalno dirati 🙄.. Tako da malo odem tamo sa bebom da ju vidi pa se vratim u sobu.. Ugl cekam sad da produ ovih prvih mj dana prilagodbe i oporavka.. Trudnoca je napokon iza mene i sve sta dolazi, dolazi bolje 😁Svaka čast, Margitao. Odlično ti ide. Bravo, ja se spremam na spavanje bez tablete. Želim sama uspostaviti neki ritam spavanja i maknuti tu tabletu skroz. Nikako skupiti snage. Probat ću s pola tablete pa onda da cijelu ukinem.Probaj prvo pola, tako sam i ja par dana pa se ohrabrila.Vidis kako su Sara i Margita, dobro nakon poroda.Bit ces i ti.🙏
Iz tvojih usta u Božje uši. 🙏Morat ću probati, budem sutra, da me vikend zakači, ako bude problema da je muž doma. Da, vidim, kako su dobro. Velika nada za nas ostale. 🤩
one
Dobar dan cure, kako ide s bebama, s vasim mislima?
Zrinka, Domacica kako je kod vas?
Sortiraj odgovore
Najstariji