Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lola777
    28. Siječanj 2020. 22:13

Margita0407

E da a zaboravila sam na baku, ona je dugo patila od depresije. Samo je u kuci bila, tv gledala, pusila i to je to. Nedaj boze kod psihijatra po dijagnozu i tablete nego samo normabele i tome slicno od dr opce prakse.jer eto da ako ode kod psihijatra onda je luda.
    Mamu sam jednom dobila da ode kod psihijatra i dobila je ja mislim bas zoloft i xanax ali nije dugo to pila jet to njoj ne treba. Dijagnozu je dobila depresija i anksioznost ali to je u 15mib razg postavljeno. Moja psih. Kaze da ona ima neki poremecaj licnosti samo jbg ne moze znati tocno

Moj otac je depresivac, pogotovo otkad je mama umrla
    Cak je prije 1,5 god pokusao suicid.Naravno pod utjecajem alkohola. I dalo mu je antidepresiv i posjete psihijatru, ali njemu to naravno ne treba.Nije on lud.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• lola777
    28. Siječanj 2020. 22:15

Al mislim da meni to nije genetski.Jednostavno splet zivotnih okolnosti i trenucima lad se razvijas kao osoba, u pubertetu ...

S@r@
    28. Siječanj 2020. 22:31

upravo tako,sta sve ima mi smo super iako nije lijepo taknse tjesit😂Meni je majka pricala da mi je psihologinja kao maloj diagnosticirala da patim od osjecaja pomanjkanja ljubavi.
    Iako su moju promjenilo psih.i rekli da je zena malo zabrijala jer za to nisu culi i nekako sam normalno odrastala osim kaj sam u raznim fazama osjecala da sam neshvacena..to je prestalo ali sam imala dvije situacije da sam imala paranoicne faze i onda nista dok nisam pocela zivjet sa muzem,on mi je zapravo reko da primjecuje da sam panicar i da previse brinem i eto sad i sama vidim i osjetim kak su mi hormoni podivljali.
    Bilo bi zbilja bolje da svekrva moze prec na zoloft ili slicnu terapiju jer dugotrajno uzimanje normabela stvara ovisnost i nije to samo za "lude".
    Meni je zao kaj zivimo u zemlji gdje je odlazak psih.ono svi te gledaju s predrasudama ,a vani u nekim zemljama je to sasvim normalna pojava kao da ides zubaru jer se to smatra kao odrzavanje svog uma.koliko bi manje bilo uznapredovalih slucajeva da se na vrijeme otkrije jer sve to pocinje kao mala trauma za mozak gdje mozak nezna se nosit sa stresom i onda nastaje anksioznost i sl.
    Treba uzet svaku pauzu za spavanje pa makar i sat vr.jer navodno nas mozak pokusava snovima(zato postoje nocne more ili snovi povezani sa stresnom situacijom)nas pripremit na scenarij u zivotu od kojeg mi strahujemo i on na taj nacin rjesava traume jer svaka stresna i nelagodna situacija je za nas mozak u slucaju da ju ne rjesi jako stresna i tu nastaju strahovi i traume.
    Sad kad bi covjek mogo spavat cesto i nesmetano😂

S@r@
    28. Siječanj 2020. 22:39

Da,mislim i ja da je to samo situacija s kojom se nije znao nosit u tom trenu.
    Nemogu uopce zamislit tu tugu covjeka koji izgubi nesto tako vazno za njega i njegovo srce ..grozno.
    Muzev otac je imao depresiju tesko od koje mu je nastala sizofrenija navodno da je covjek mislio da ga proganja nesto i na kraju zavrsio u ludnici,
    Kaze da su ga tamo sopali samo ljekovima i da nije vidio pomak,dok nije sam nes poduzeo i danas je to najnormalnija osoba bez trunke istih ili slicnih problema, ljecnici kazu da je psih.zdrav.bez ikakve terapije. tak da ak je mogao on iz te sitiacije  to je velika motivacija samo je vazno kaj je Lola rekla sam poduzet nesto jer niko nece 

• Nera20
    28. Siječanj 2020. 22:40

ja sam se uvjek osjecala drugacijom od drugih i cesto sam se osjecala da svi bas u mene gledaju i mrzila sam velika drustva i nepoznate ljude...

• lola777
    28. Siječanj 2020. 22:46

Margita0407

ja sam se uvjek osjecala drugacijom od drugih i cesto sam se osjecala da svi bas u mene gledaju i mrzila sam velika drustva i nepoznate ljude…

Isto kao i ja, uvijek puna kompleksa, manje vrijedna...

S@r@
    28. Siječanj 2020. 22:46

Joj taj osjecaj da te svi gledaju,analiziraju je tako fuj.jer tek onda mislis da nevaljas 

• Nera20
    28. Siječanj 2020. 22:57

Da, mrzila sam srednju skolu i taj period zivota kao i osnovnu jer se bas nisam snasla, mislim imala sam ja drustvo i kasnije par veza kroz srednju i to sve.. Ali u sebi se nisam osjecala ok.. Bas kompleksi i osjecaj manje vrijednosti.. Kasnije kad sam sazrijela sam skuzilw koliko sam bila u krivu i koliko sam prilika propustila misleci da ja to nemogu i da drugi znaju bolje. 

S@r@
    29. Siječanj 2020. 00:29

Bas zalosno kad covjek razmisli da sam sebe sputava kroz zivot .taj osjecaj sam imala samo u osnovnoj i cijela osnocna mi je bila grozna,jos su me zezali zbog slova r..
    Sad mi je to sve smjesno al tad sam svaki dan plakala kad bi dosla iz skole i nemas kome rec kaj te muci..bolje se ne prisjecat..
    Cure zelim vam laku noc 🌃

• Nera20
    29. Siječanj 2020. 00:40

Da, ko kaze da nam ti potisnuti osjecaji nisu sad zbog hormona izasli na povrsinu u obliku anksioznosti i depresije? Zato je bitno pricati o svojim osjecajima. Laku noc ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.